Θα μου το φτιαξεις το Σαββατο.......![]()
Θα μου το φτιαξεις το Σαββατο.......![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καλημέρα,
έχω μια πρόσκληση, αν θέλει κάποιος ας γράψει πμ
Μου στείλανε 3 προσκλήσεις, όποιος ενδιαφέρεται ας στειλει pm να του στείλω
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Επειδή έπεσα κατά τύχη στο συγκεκριμένο thread, έγινε 6 καταγγελίες στο forum. Η εταιρία επικοινώνησε προσωπικά και με τους 6 και τελικά είχαν κάνει λάθος. Ο ένας νόμιζε ότι ήταν απο 2ο χέρι επειδή είχε 2 προστατευτικά οθόνης όταν το πήρε, του άλλου είχε μια γρατζουνια λόγω σφάλματος στο quality control κτλ https://forums.oneplus.net/threads/i...rumors.199321/
Μόλις μου έστειλαν μια πρόσκληση για το One Plus 2. Λήγει σε ~24 ώρες. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει PM. Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον, γιατι το email γράφει: The invite can be only claimed from this email address.
Αλλά έχει κανονικό κωδικό και link οπότε κάτι άλλο θα εννοεί. Φυσικά και δεν είναι spam ή spyware.
όχι, όπως διάβασα αλλού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον.
Μου εχει σπασει τα νευρα το μικροφωνο. Οταν μιλαω στο τηλεφωνο κανονικα δε με ακουνε και πρεπει να το βαλω σε ανοιχτη ακροαση για να μπορεσω να συνεννοηθω. Viber, skype ειναι μια χαρα.
Το εκανα factory reset, περασα το προηγουμενο cyonegen 11 στην αρχη εφτιαξε και μετα παλι τα ιδια. Περασα το Oxygen και ειναι καλα προς το παρων. Θελω να ξαναπερασω το Cyon 12 μπας και καταφερω να κανω τιποτα γιατι το Oxygen δε λεει και πολλα.
Τελευταία τροποποίηση από zannisvel; 18/09/2015 στις 16:28.
Γιατί, με cyonegen 11 δεν είσαι οκ;
Εγώ σκέφτομαι να γυρίσω σε αυτήν, κυρίως επειδή κρατούσε περισσότερο η μπαταρία.
Τελικα με λιγο ψαξιμο παραπανω βρηκα τι εφταιγε. Το μικροφωνο που ειναι stand by για να ξυπνησει το κινητο με το "ΟΚ Gouglle" δημιουργουσε το προβλημα οταν μιλουσα στο κινητο και εμενε ανοιχτο. Το απενεργοποιησα απο Google settings> Search & Now>Voice >OK Google detection και τωρα ειναι μια χαρα.
Ενα θεματακι με τη μπαταρια το εχω παρατηρησει και εγω στο 12 αλλα θελω να πιστευω θα φτιαξει με το επομενο update. Συνεχιζει να μου βγαζει μια ολοκληρη μερα.