NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Το ζήτημα, το οποίο το έχουμε ξαναματαπεί, είναι ότι όταν χρωστάς τα μαλλιοκέφαλά σου (έχεις δεν έχεις μαλλιά) δεν μπορείς να το παίξεις και μαγκάκος ΕΚΤΟΣ αν εχεις τα @@ τηλεφωνικό κατάλογο που λέει και ο Κτήνος. Αυτά λοιπόν δεν τα έχει ούτε ο Αλέξης, ούτε ο Αντουάν και ο Μεϊμαράκης ούτε κανείς. Ούτε καν το Κουτσουμπίνι και το Αλεκάκι. Και τους κατανοώ. Όπως και εμείς δεν είμαστε οι από χρόνια χαμένοι και σκληραγωγημένοι για να πούμε το τι είχαμε τι χάσαμε, ράστα και επανάστα.
Θεωρητικά, θα μου άρεσε να έχει γίνει το σκηνικό το καλοκαίρι. Πρακτικά, δεν ξέρω πως θα το αντιμετώπιζα σήμερα.
Και θα μου επιτρέψετε να ελπίζω ακόμα ότι κάτι καλύτερο μπορεί να κάνουν τούτοι, γιατί οι άλλοι έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν ή πιο σωστά δεν θέλουν. Αν αποδειχτούν μία από τα ίδια... Ε τι είχαμε τι χάσαμε από κυβέρνηση, τι μπλες τι ροζ τι κόκκινος τι πράσινος τι μαύρος...
όι-όι-όι..... πάει αυτός,ακόμη δεν υπέγραψε τον φάγανε οι Εβραίοι.......
http://uk.businessinsider.com/greek-...ut-jews-2015-9
edit:
τι λε' ρε το άτομο......
![]()
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 23/09/2015 στις 18:47.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
...καλά, εδώ είχαμε Πλεύρη (μικρό και μεγάλο) στη Βουλή, Βορίδη, Άδωνι και έχουμε και την ΧΑ βεβαίως - βεβαίως... αυτός ο τίποτας που είναι και ντιπ τριμάλακας πειράζει;
Κατά τ' άλλα ακούσαμε σήμερα για γεμιστά, για φουγάρα και ένα κάρο άλλες παπαριές... καμία ελπίδα μιλάμε...
μα ρε μαν ο Τσίπρας συνεργάζεται μαζί τους γιατί είναι του προοδευτικού χώρου οι Ανεξ.έλ.(-εγκτοι).......