Σελίδα 121 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2171111116117118119120121122123124125126131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.801 έως 1.815 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    χωρίς να συμφωνώ με τον γιώργο τσιπρα, για την αποχή οι μόνοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς.....

κανένας από τους άλλους

δεν ξέρω αν το 45% που απείχε έχει καταλάβει οτι θα μπορούσαν (εφόσον ψήφιζαν όλοι το ίδιο κάτι) να βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση....
    Οι περισσότεροι δεν ψήφισαν το έκαναν γιατί δεν ψηφίζουν από άποψη ή δεν ειχαν τι να ψηφίσουν.
    Μην αρχίσουμε να δειχνουμε με το δάχτυλο τώρα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    δεν ξέρω αν το 45% που απείχε έχει καταλάβει οτι θα μπορούσαν (εφόσον ψήφιζαν όλοι το ίδιο κάτι) να βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση....
    Επίσης θα μπορούσαν να βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτοί που ψήφισαν, "εφόσον ψήφιζαν όλοι το ίδιο κάτι".
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μην αρχίσουμε να δειχνουμε με το δάχτυλο τώρα.
    κανέναν δε δείχνω....
    το αν πήγε κάποιος να ψηφίσει ή όχι και γιατί και ποιόν δε με ενδιαφέρει στο ελάχιστο.....

και να σου πω, εγώ για τη βόλτα πήγα πιο πολύ και όχι για να ψηφίσω.... και για τη μία μέρα άδεια....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Επίσης θα μπορούσαν να βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτοί που ψήφισαν, "εφόσον ψήφιζαν όλοι το ίδιο κάτι".
    ναι σωστό
    πουτσ@@@@@@@@@

χωρίς να συμφωνώ με τον γιώργο τσιπρα, για την αποχή οι μόνοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς.....

κανένας από τους άλλους

δεν είναι λύση η αποχή....δε συμφωνώ πως εμείς είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για την αποχή....καταλαβαίνω κι αυτούς που απέχουν συνειδητά.....το θέμα είναι πως δεν εκπροσωπούνται... να μου πεις εμείς εκπροσωπούμαστε?????????????????????? λολ ρε
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    δεν είναι λύση η αποχή....δε συμφωνώ πως εμείς είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για την αποχή....καταλαβαίνω κι αυτούς που απέχουν συνειδητά.....το θέμα είναι πως δεν εκπροσωπούνται... να μου πεις εμείς εκπροσωπούμαστε?????????????????????? λολ ρε

καταλαβαίνεις βέβαια οτι ευκολα μπορούμε να μπουμε σε λουπ αν δωθεί απάντηση σε αυτό το ποστ.....

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    και να σου πω, εγώ για τη βόλτα πήγα πιο πολύ και όχι για να ψηφίσω.... και για τη μία μέρα άδεια....
    γιατί ο Τσίπρας γιατί τις έκανε νομίζεις; μια χαρά το ίδιο κυβερνούσε και πριν...

Btw επειδή φωτό δεν... βεβαίωση έφερες;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Btw επειδή φωτό δεν... βεβαίωση έφερες;
    Ναι ρε, ειμαι κυριος εγω....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Συχνο η οχι εσυ θα το κρινεις.Τους τελευταιους εφτα μηνες αυτο γινεται και οπως λεει ο Γιωργος δεν ανοιξε ρουθουνι.Η νεα κυβερνηση εχει οριζοντα τετραετιας,αρα για τα επομενα τεσσερα χρονια θα το βλεπουμε σε καθημερινη βαση.
    Το ζήτημα, το οποίο το έχουμε ξαναματαπεί, είναι ότι όταν χρωστάς τα μαλλιοκέφαλά σου (έχεις δεν έχεις μαλλιά) δεν μπορείς να το παίξεις και μαγκάκος ΕΚΤΟΣ αν εχεις τα @@ τηλεφωνικό κατάλογο που λέει και ο Κτήνος. Αυτά λοιπόν δεν τα έχει ούτε ο Αλέξης, ούτε ο Αντουάν και ο Μεϊμαράκης ούτε κανείς. Ούτε καν το Κουτσουμπίνι και το Αλεκάκι. Και τους κατανοώ. Όπως και εμείς δεν είμαστε οι από χρόνια χαμένοι και σκληραγωγημένοι για να πούμε το τι είχαμε τι χάσαμε, ράστα και επανάστα.
    Θεωρητικά, θα μου άρεσε να έχει γίνει το σκηνικό το καλοκαίρι. Πρακτικά, δεν ξέρω πως θα το αντιμετώπιζα σήμερα.

Και θα μου επιτρέψετε να ελπίζω ακόμα ότι κάτι καλύτερο μπορεί να κάνουν τούτοι, γιατί οι άλλοι έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν ή πιο σωστά δεν θέλουν. Αν αποδειχτούν μία από τα ίδια... Ε τι είχαμε τι χάσαμε από κυβέρνηση, τι μπλες τι ροζ τι κόκκινος τι πράσινος τι μαύρος...

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    καταλαβαίνεις βέβαια οτι ευκολα μπορούμε να μπουμε σε λουπ αν δωθεί απάντηση σε αυτό το ποστ.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και θα μου επιτρέψετε να ελπίζω ακόμα ότι κάτι καλύτερο μπορεί να κάνουν τούτοι, γιατί οι άλλοι έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν ή πιο σωστά δεν θέλουν. Αν αποδειχτούν μία από τα ίδια... Ε τι είχαμε τι χάσαμε από κυβέρνηση, τι μπλες τι ροζ τι κόκκινος τι πράσινος τι μαύρος...
    Όλοι με την ελπίδα αυτή ζούμε.....μόνο μην προκύψει κάτι σαν "πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται κλπ"
    Αν προκύψει μια από τα ίδια κ δεν κάνει ότι πρέπει μετά σειρά έχει ο Λεβέντης....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Desperado Προβολή μηνύματος

Όλοι με την ελπίδα αυτή ζούμε.....μόνο μην προκύψει κάτι σαν "πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται κλπ"
    Αν προκύψει μια από τα ίδια κ δεν κάνει ότι πρέπει μετά σειρά έχει ο Μιχαλολιακος
    Φιξντ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το ζήτημα, το οποίο το έχουμε ξαναματαπεί, είναι ότι όταν χρωστάς τα μαλλιοκέφαλά σου (έχεις δεν έχεις μαλλιά) δεν μπορείς να το παίξεις και μαγκάκος ΕΚΤΟΣ αν εχεις τα @@ τηλεφωνικό κατάλογο που λέει και ο Κτήνος. Αυτά λοιπόν δεν τα έχει ούτε ο Αλέξης, ούτε ο Αντουάν και ο Μεϊμαράκης ούτε κανείς. Ούτε καν το Κουτσουμπίνι και το Αλεκάκι. Και τους κατανοώ. Όπως και εμείς δεν είμαστε οι από χρόνια χαμένοι και σκληραγωγημένοι για να πούμε το τι είχαμε τι χάσαμε, ράστα και επανάστα.
    Θεωρητικά, θα μου άρεσε να έχει γίνει το σκηνικό το καλοκαίρι. Πρακτικά, δεν ξέρω πως θα το αντιμετώπιζα σήμερα.

να και ενας που χει πιασει το νοημα...

όι-όι-όι..... πάει αυτός,ακόμη δεν υπέγραψε τον φάγανε οι Εβραίοι.......
    http://uk.businessinsider.com/greek-...ut-jews-2015-9

edit:
    τι λε' ρε το άτομο......
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	CPmEATLWUAAlGip.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	99,2 KB 
ID:	341674
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 23/09/2015 στις 18:47.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ...καλά, εδώ είχαμε Πλεύρη (μικρό και μεγάλο) στη Βουλή, Βορίδη, Άδωνι και έχουμε και την ΧΑ βεβαίως - βεβαίως... αυτός ο τίποτας που είναι και ντιπ τριμάλακας πειράζει;

Κατά τ' άλλα ακούσαμε σήμερα για γεμιστά, για φουγάρα και ένα κάρο άλλες παπαριές... καμία ελπίδα μιλάμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    ...καλά, εδώ είχαμε Πλεύρη (μικρό και μεγάλο) στη Βουλή, Βορίδη, Άδωνι και έχουμε και την ΧΑ βεβαίως - βεβαίως... αυτός ο τίποτας που είναι και ντιπ τριμάλακας πειράζει;

Κατά τ' άλλα ακούσαμε σήμερα για γεμιστά, για φουγάρα και ένα κάρο άλλες παπαριές... καμία ελπίδα μιλάμε...
    μα ρε μαν ο Τσίπρας συνεργάζεται μαζί τους γιατί είναι του προοδευτικού χώρου οι Ανεξ.έλ.(-εγκτοι).......

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic