με είδα να κάνω πάρτυ σα μικρό παιδί που σταμάτησε η βροχή και έβγαλα το μοτοσακό έξω....
δε Μπαλεύεται το κουτί και όσο πάει, χειροτερεύει.....
με είδα να κάνω πάρτυ σα μικρό παιδί που σταμάτησε η βροχή και έβγαλα το μοτοσακό έξω....
δε Μπαλεύεται το κουτί και όσο πάει, χειροτερεύει.....
πουτσ@@@@@@@@@
Με είδα την Τετάρτη να παραλαμβάνω τις… 100% αδιάβροχες μπότες μου. (για τέτοιες τις πείρα, δεν ξέρω τη θα μου βγουν) 90 ευρουλάκια. Δεν έβρισκα φτηνότερες.
Ευτυχώς πρόλαβα την Πέμπτη και πήγα μέχρι το Τρίκερι να τις δοκιμάσω. Δυστυχώς, ήλιος και ζέστη σκασμός. Δεν μπόρεσα να δω αν παίρνουν νερό. Τις επόμενες μέρες άρχισε να βρέχει και… δεν τις ξαναφόρεσα!
ΥΓ. Η διαδρομή από Μηλίνα ως Τρίκερι είναι τέλεια. Κάτι σαν Μπράλος, χωρίς ανηφόρες κατηφόρες, χωρίς ούτε ένα αυτοκίνητο. Όλος για πάρτη σου!
Τελευταία τροποποίηση από GiorgosLa; 27/09/2015 στις 22:06.
^^ για καλό τεστάρισμα στο μπαλκόνι με το λάστιχο και πλάτσα πλούτσα![]()
Με ειδα να μενω απο τρομπα νερου...κλαψ κλαψ κλαψ
DT 175 (1978) - XL250R (1982) - XJ400 Special (1981) - XT 400 ARTESIA - KLR650 (1988) - XV 250 (1989) - ZL 750
Με είδα να κάνω την βλακεία για πρώτη και τελευταία φορά να αφήνω για 200 μέτρα τα γάντια στο τεπόζιτο γιατί είχαν βράσει τα χέρια μου και τσοοοοοοοουπ πάαααααανε τα γάντια μέχρι να γυρίσω εξαφανιζόλ....Τώρα θα πληρωθεί το λάθος σε μετρητά!
Με είδα να οδηγώ την μηχανή μου μέχρι την μακρυνή Αλεξάνδρας ίσα ίσα να κινηθούν τα λαδάκια της και να φορτίσει η μπαταρία της....για να αγοράσω κρέμα του μωρού!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Με είδα να ξεφυλλίζω κβαντική φυσική και να καταλαβαίνω ότι ο κόσμος τούτος είναι μούφα, το σύμπαν είναι ένα ολόγραμμα και ναι, τελικά υπάρχει Θεός (για όσους δεν δίνουν δεκάρα).
Με είδα να τρώω διπλή σφηκοτσιμπιά.
Να κουμπώνω τέρμα το μπουφάν στο λαιμό την επόμενη...
Μίλα με το μέλος nikos_abel. Θα σε κατατοπίσει κατάλληλα
Με είδα να νευριάζω με όλες τις ηλιθιότητες, παραλογίες καθώς και συνδυασμό αυτών (ηλίθιες παραλογίες και παράλογες ηλιθιότητες) που συμβαίνουν γύρω μου από κάποιους συν"ανθρώπους" μου. Άντε να μετακομίσω σε άλλον πλανήτη να ησυχάσω.
Φύγαμε...
@Μανόλης67 Καλορίζικο καλοτάξιδο!!!
Με είδα μια εβδομάδα χωρίς μηχανή τώρα....και το μάτι μου να έχει αρχίσει να γυρίζει.....και να μου φταίνε όλοι και όλα......αλλά και να απολαμβάνω μια χαλαρή βόλτα με τα ΜΜΜ!!!