Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 113

Θέμα: A-μηχανια...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Bob, χτυπα αγόρι μου ενα muscle που τα γουστάρεις.

Παρε το CB1300 που εισαι και χοντακιας.

Κι έλα Αθήνα να τα στήσουμε
    Αυτο, καλως εχοντων τον πραγματων θα ειναι το μεθεπομενο μεσα σε οριζοντα 3ετιας. Εκτος οτι ειναι πανεμορφο, ειδα τα διαγραμματα ροπης και ιπποδυναμης. :a32: Δεν εχω δει πιο τελειες καμπυλες (ειδικα ροπης)!!! ΠΟΤΕ!!!
    Δεν το θελω ουτε για γκαζια, ουτε για στησιματα (προφανως ) ουτε για παρομοια ποταπα πραγματα.. Απλα θελω να αφηνω το συμπλεκτη χωρις γκαζι και να ξεκιναω.. Θελω ΡΟΠΗ!!! Και να ξερω οτι οδηγαω ενα premium μηχανακι που το φτιαξαν στην Ιαπωνια με την ποιοτητα και την αυθεντικοτητα ως προτεραιοτητες και ας μην εχει καποια ιδιαιτερη χρηστικοτητα ή επιδοσεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Εγω σαν να το βλεπω.. Θα πάρεις την αφρικανα 2500 και μετα απο κανα 6μηνο τη δίνεις σε "γνωστη" 5000 € και παίρνεις ενα gsx 1400
    Καλα θα ηταν αλλα δεν δινουν πολλα λεφτα για μηχανακια εδω. Αλλα μπορω να κανω "εμποριο" με μονοκυλινδρα ή δικυλινδρα μεχρι 2,500 €.
    Του χρονου το καλοκαιρι λεω να κατεβασω ενα ΤΤ 600 (το παλιο μιζατο) και ενα ΧΤ 600 και πιστευω να καταφερω να βγαλω ενα 2χιλιαρο.
    Το ΤΤ motard για κ@υλωμενους πιτσιρικαδες και το ΧΤ enduro για κανα μπαρμπα που θελει να πηγαινει και στα χωραφια του. Τα ζητανε πολυ αμφοτερα.
    Επισης, αν και το πιο ομορφο απο τα 4, κατ'εμε, δεν παιρνω GSX για να μην μας λεει ο Pipe οτι τον αντιγραφουμε..
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Με μία τσιμούχα είναι πένα

Χαράλαμπε, εγώ στεναχωρήθηκα για το Domi, άσχετα που έβγαλες παραπάνω χρήμα. Με μία μεγάλη ζελατίνα πήγαινες παντού με δαύτο, ακόμη και μεγάλα ταξίδια. Εδώ ο Λαμιώτης σύντροχος μας, γύρισε όλη την Ευρώπη -και όχι μόνο- με μονοκύλινδρο.

Θα σου έλεγα να μην αλλάξεις κατηγορία και να μείνεις στα on/off
    Μωρε να εμενα στα ον-οφφ αλλα αφου δεν παω χωμα τι να το κανω..;; Ασε που και μου εχει λειψει ενα street και ον-οφφ που εχω το γυαλιζω ολημερις και μετα το λυπαμαι να το βαλω χωμα.. Το domi πχ, το καλοκαιρι ολο δεν πατησε ουτε χωματοδρομο! Ενταξει δεν ειχα και χρονο αλλα και παλι μλκ.. Το μονο "χωμα" που εβλεπε τωρα τελευταια ηταν τα 30 μετρα υπερπατημενου χωματοδρομου (που πας με ss ανετα χωρις να το λυπηθεις) για να το βαλω στο γκαραζ απο το δρομο.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    στα λεφτα που θελεις υπαρχουν fazer600, CBR600F, z750, xt660, λίγα er6, ίσως κανένα Vstrom και αυτα για μοντελο 8ετίας τουλάχιστον. Εγω δεν θα πήγαινα με την καμία σε μεταχειρισμένο πάνω απο δεκαετίας.

για αυτό σου λεω βαλε και λίγες δόσεις και πάρε καινούργιο ΜΤ07 (6000 χιλ), duke390 (5300), CB500X/500F/500r(6400), er6n (6400). Διαλέγεις και παίρνεις

αν θες και λίγο ΟΝOFF χαρακτήρα to CB500X και το 390duke με κατάλληλο λάστιχο στέκoνται αξιοπρεπώς στο χώμα. Επίσης αξιοπρεπώς πρέπει να στέκεται και το MT07 μιας και έχει μεγαλούτσικες διαδρομές και είναι και πανάλαφρο (περίπου 155 κιλά νομίζω)

οταν πηρα μηχανάκι έκανα test ride σε όλα αυτα που σου γραφω (πλην CB500x, er6n) και όλα μου άρεσαν με το 390duke και το MT07 περισσότερο. Πολύ ευελικτα μηχανάκια, σαν παιχνίδια. ειδικά με το ΜΤ07 νόμιζα οτι οδηγούσα μοταρ
    Τελευταία τροποποίηση από duke200; 24/09/2015 στις 12:02.

Απο ολα αυτα το ΜΤ-07 με ψηνει αρκετα.. Αλλα δεν θελω με τιποτα δοσεις και δανεια κλπ.. Προτιμω ποδηλατακι.

Παντως, μια χαρα ειναι τα μεταχειρισμενα ακομα και 10ετιας, απλα θελουν ψαξιμο. Και πλεον στις τιμες που παιζουν συμφερουν αφανταστα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος

Παντως, μια χαρα ειναι τα μεταχειρισμενα ακομα και 10ετιας, απλα θελουν ψαξιμο. Και πλεον στις τιμες που παιζουν συμφερουν αφανταστα.
    Ειδικα αν εισαι γνωστης.....
    πουτσ@@@@@@@@@

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ειδικα αν εισαι γνωστης.....
    Και μερακλής.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Αυτο, καλως εχοντων τον πραγματων θα ειναι το μεθεπομενο μεσα σε οριζοντα 3ετιας. Εκτος οτι ειναι πανεμορφο, ειδα τα διαγραμματα ροπης και ιπποδυναμης. :a32: Δεν εχω δει πιο τελειες καμπυλες (ειδικα ροπης)!!! ΠΟΤΕ!!!
    Δεν το θελω ουτε για γκαζια, ουτε για στησιματα (προφανως ) ουτε για παρομοια ποταπα πραγματα.. Απλα θελω να αφηνω το συμπλεκτη χωρις γκαζι και να ξεκιναω.. Θελω ΡΟΠΗ!!! Και να ξερω οτι οδηγαω ενα premium μηχανακι που το φτιαξαν στην Ιαπωνια με την ποιοτητα και την αυθεντικοτητα ως προτεραιοτητες και ας μην εχει καποια ιδιαιτερη χρηστικοτητα ή επιδοσεις.
    Μαλακίες είναι αυτά.

Γυμνό, θέλει μπράτσα, βαρύ, παλιακό, άσΚημο, αργό, δε στρίβει.
    Άσ'το λέμε

Εγώ νόμιζα ότι είσαι μόνιμα Αμοργό.
    Άμα έρχεσαι Αθήνα να έρθεις κανά κρίκο να μας τιμήσεις.
    Να σου δώσω και το GSX για βόλτα να δεις για πότε θα μικρύνει ο ορίζοντας. 3ετία και μλκίες

Επισης, αν και το πιο ομορφο απο τα 4, κατ'εμε, δεν παιρνω GSX για να μην μας λεει ο Pipe οτι τον αντιγραφουμε..
    Μλκς είσαι ρε?
    Εγώ σου είπα να πάρεις το CB όχι για να μη με αντιγράψεις.
    Απλά για να μή με περνάς

ΥΓ. Πέτυχα ένα CB σήμερα το πρωί.
    Πάω να το γράψω στο "σε είδα".

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Καλα ρε..
    crf1000, duke690, MotoGuzzi Griso, MT-09, 1290 adv.. κλπ κλπ..

Πλακα με κανετε;;; Χαιρω πολυ, Χαιροπουλος!

Παιδια... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ

Μεταχειρισμενο καπου στο 3χιλιαρο θα ειναι το επομενο.

Βλέπεις bob? Βλέπεις που στα έλεγα?

Africa θέλεις και δεν το ξέρεις ακόμα.

Με τρία χιλιαρικάκια και μια φλατζούλα είσαι κομπλέ. Άσε που εσύ θα την πουλήσεις έξι το 2025 για να πάρεις την τρου αντβ. όταν θα έχει βγει η τρου τρου αντβ.

Τι το ζορίζεις?
    Sent from me using a computer.

Και δεν θα φύγει από την τιμημένη οικογένεια του Σόι Χοίρο. Όινκ.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Απο ολα αυτα το ΜΤ-07 με ψηνει αρκετα.. Αλλα δεν θελω με τιποτα δοσεις και δανεια κλπ.. Προτιμω ποδηλατακι.
    Ρε αστα σαπια που θες και MT-07. Αφου honda θα παρεις γιατι μας παιδευεις ?
    Το λες και μονος σου, "προτιμω ποδηλατακι"
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Bob τo TT600 είναι ωραίο μηχανάκι, και όχι μόνο για πιτσιρικάδες. Το έχει γνωστός μου, 40αρης, εξεταστής μοτοσυκλέτας. Προσεξε μη το φτιάξεις και το... κρατήσεις!

Κατα τα άλλα το CB1300 μου αρέσει, γιατί μου αρέσουν... τα άσπρα μηχανάκια με κόκκινο τριμ, και ιδίως αυτό με το φεριγκάκι. Δεν θα το αγόραζα (απλά γιατί αυτό που θέλω το έχω), αλλά αν μου το χάριζαν δεν θα το πουλούσα. Νομίζω οτι με το ΖRX1200 (S, αυτό επίσης με to φεριγκάκι) είναι τα πιο τέλεια στην κατηγορία τους (ρετρο μασλ) και κάνεις και κανα ταξιδάκι. Το GSX1400 ίσως λίγο πιο όμορφο, αλλά για να πάς 10 χλμ παραπάνω πρέπει να βάζεις ζελατίνες.

Θα σου πώ όμως το εξής, που με παραξένεψε - πάρτο όπως θες.
    Γιος γνωστού, μόλις που πήρε φουλ δίπλωμα (αλλά καλός οδηγός), αγόρασε καινούργιο ΜΤ-09. Το κράτησε δυο μήνες, και μετά το αντάλλαξε με CB1300! Είναι πανευτυχής και δεν το αλλάζε με τπτ (αν και κοντούλης!).

Τί να πώ; Στον καθένα είναι τί θα του αρέσει από την οποιαδήποτε μηχανή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μαλακίες είναι αυτά.

Γυμνό, θέλει μπράτσα, βαρύ, παλιακό, άσΚημο, αργό, δε στρίβει.
    Άσ'το λέμε

Εγώ νόμιζα ότι είσαι μόνιμα Αμοργό.
    Άμα έρχεσαι Αθήνα να έρθεις κανά κρίκο να μας τιμήσεις.
    Να σου δώσω και το GSX για βόλτα να δεις για πότε θα μικρύνει ο ορίζοντας. 3ετία και μλκίες

Μλκς είσαι ρε?
    Εγώ σου είπα να πάρεις το CB όχι για να μη με αντιγράψεις.
    Απλά για να μή με περνάς

ΥΓ. Πέτυχα ένα CB σήμερα το πρωί.
    Πάω να το γράψω στο "σε είδα".
    Mονιμα δεν μενω πουθενα! Αλλα, ας πουμε, ως βαση εχω τη Θεσσαλονικη οπου εκει γεννηθηκα και μεγαλωσα. Περυσι περασα τον περισσοτερο χειμωνα (μετα το Δεκεμβρη) Σαλονικα. Φετος θα παω εκει απο Οκτωβρη.
    Αλλα ειχα καποια χρονια να μεινω πανω. Εμενα εξωτερικο και πιο πριν Αθηνα.
    Αθηνα κατεβαινω διοτι εχω φιλους αλλα και τον πατερα μου που μενει μονιμα εκει.
    Επιφυλασομαι να ειμαι καποια Δευτερα Αθηνα για να κρικαρουμε!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Βλέπεις bob? Βλέπεις που στα έλεγα?

Africa θέλεις και δεν το ξέρεις ακόμα.

Με τρία χιλιαρικάκια και μια φλατζούλα είσαι κομπλέ. Άσε που εσύ θα την πουλήσεις έξι το 2025 για να πάρεις την τρου αντβ. όταν θα έχει βγει η τρου τρου αντβ.

Τι το ζορίζεις?
    Μην με προκαλεις γιατι θα παρω μια Αφρικα με 2 χιλιαρικα και θα της βαλω 17αρηδες να γινει street!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Μην με προκαλεις γιατι θα παρω μια Αφρικα με 2 χιλιαρικα και θα της βαλω 17αρηδες να γινει street!!!
    Ψάξε για africa queens στην γερμανία, έχουν/είχαν ένα που το έλεγαν Sumo νομίζω, 17ρηδες, μεγαλωμένο κινητήρα στα 900cc, ελάφρωμα κλπ κλπ κλπ.
    Με δυο τρεις ανταλλαγές παπιών με φεράρι θα το πάρεις άνετα, selling is in your blood για να παραφράσω τον αείμνηστο βραζιλιάνο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Bob τo TT600 είναι ωραίο μηχανάκι, και όχι μόνο για πιτσιρικάδες. Το έχει γνωστός μου, 40αρης, εξεταστής μοτοσυκλέτας. Προσεξε μη το φτιάξεις και το... κρατήσεις!

Κατα τα άλλα το CB1300 μου αρέσει, γιατί μου αρέσουν... τα άσπρα μηχανάκια με κόκκινο τριμ, και ιδίως αυτό με το φεριγκάκι. Δεν θα το αγόραζα (απλά γιατί αυτό που θέλω το έχω), αλλά αν μου το χάριζαν δεν θα το πουλούσα. Νομίζω οτι με το ΖRX1200 (S, αυτό επίσης με to φεριγκάκι) είναι τα πιο τέλεια στην κατηγορία τους (ρετρο μασλ) και κάνεις και κανα ταξιδάκι. Το GSX1400 ίσως λίγο πιο όμορφο, αλλά για να πάς 10 χλμ παραπάνω πρέπει να βάζεις ζελατίνες.

Θα σου πώ όμως το εξής, που με παραξένεψε - πάρτο όπως θες.
    Γιος γνωστού, μόλις που πήρε φουλ δίπλωμα (αλλά καλός οδηγός), αγόρασε καινούργιο ΜΤ-09. Το κράτησε δυο μήνες, και μετά το αντάλλαξε με CB1300! Είναι πανευτυχής και δεν το αλλάζε με τπτ (αν και κοντούλης!).

Τί να πώ; Στον καθένα είναι τί θα του αρέσει από την οποιαδήποτε μηχανή.
    Φυσικα, μια χαρα ειναι το ΤΤ600. Αλλωστε γι'αυτο θα το παρω. Δεν θα αγοραζα κατι με προοπτικη να το πουλησω, αν δεν μου αρεσε και εμενα διοτι υπαρχει και η περιπτωση να μην πουληθει συντομα αν δεν βρω αγοραστη μεσα στο καλοκαιρι.
    Βεβαια επειδη ξερω την τοπικη αγορα, θα βρω σχεδον σιγουρα αγοραστη αλλα παρ'ολα αυτα ενα καλοκαιρι θα το χρησιμοποιω εγω, θα το σενιαρω και μετα θα το δωσω. Οποτε θελω κατι που να μου κανει και κατι καλο ωστε να μεινει ευχαρηστιμενος ο αγοραστης (ο οποιος κατα κανονα δεν γνωριζει και τι ειναι η λεξη "συντηρηση" οποτε πρεπει να ειναι και bulletproof).

Το gsx το απορριπτω κυριως λογω του οτι ανεβαινει κατηγορια τελων και παει στα 240€. Αλλα, οπως και να εχει, ενα τετοιο tribute(?), ναυαρχιδα(?), premium (?), για γνωστες(? ) μηχανακι το προτιμω απο τη Honda μιας και ειμαι fan. Aς ηταν και το χειροτερο απο τα 4. Ουτως η αλλως δεν κυνηγαω επιδοσεις.. Τυγχανει βεβαια να ειναι μαλλον το καλυτερο (απ'οσο διαβαζω) οποτε win win..
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ