Τελευταία τροποποίηση από sniper; 23/09/2015 στις 20:45.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Oρίστε, τον φάγατε τον άνθρωπο! Παραιτείται κατά πάσα πιθανότητα ο Καμμένος ο Δέλτα (όχι, δεν έπαιζε στους stereo nova). Πρέπει να είναι η πιο γρήγορη υπουργική θητεία ever, όπως και να έχει όμως μπορεί να γράψει ένα βιβλίο για αυτό...
Τα κόμματα που ήδη ήταν στη Βουλή όλοι ξέρουμε πάνω-κάτω τι μέρος του λόγου είναι, ενώ για το κόμμα που μόλις μπήκε είναι μάλλον νωρίς για ν' αποφασίσουν όσοι το ψήφισαν πως τελικά δεν θα έπρεπε να το ψηφίσουν.
Οπότε ναι, μιας και είμαστε μόλις στην 3η μέρα μετά τις εκλογές, θα έλεγα πως αν ψηφίσαμε και το κόμμα που ψηφίσαμε μπήκε στη Βουλή, τότε εκπροσωπούμαστε.
Αν από τόσο νωρίς πιστεύουμε πως δεν μας εκπροσωπεί το κόμμα που ψηφίσαμε, τότε μάλλον θα έπρεπε να ψηφίσουμε κάτι άλλο.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Αν μη τι άλλο, θα μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον!!!Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις σε μηχανουργείο και σε αλουμινά και αμφότεροι να ακούνε στο ράδιο Βουλή στη διαπασών?
Προτείνω για πιο πολύ χαβαλέ να μαζέψουμε υπογραφές να επιστρέψει η Ζωή στην βουλή!!!
Αυτός ο αντισημιτισμός είναι ανυπόφορος! λες και έχουν κάνει παγκόσμια οικονομική δικτατορία οι σιωνιστές! αμάν πια βαρέθηκα τους φασίστες παλιο-αντισημίτες!
Απο τα νευρα μου μου πεσε η κιπα (εβραικό καπελάκι)![]()
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιι
τι είπες τωρα?
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιι
(διπλωμένος και με τα δύο χέρια στα αχαμνά μου)![]()
πουτσ@@@@@@@@@
https://youtu.be/0XfbWnDXCx8 Γλούπ!!!Γλούπ!!! Χμμμμμ για να σκεφτώ,υπήρξε κανείς εδώ να τους τα πεί έστω και με κάμερες ανοιχτές και να τους ρίξει τέτοιο ξεφτυλίκι;