Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 68

Θέμα: 1η μηχανη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimakos11 Προβολή μηνύματος
    Αυτο ειναι προβλημα δικό μου και της ασφαλιστικής...Παιδια αν θέλετε να με βοηθήσετε να επιλέξω εχει καλώς...αλλιως να σας καληνυχτισω...
    το προβλημα φιλε ειναι οτι αμα ολοι μπουνε στη λογικη σου θα γινουμε ενα χαος...

καλα κανουμε και σε κραταμε να μην κανεις βλακεια. αμα εσυ θες να κανεις βλακεια εμας γιατι μας θες συνενοχους?

κανεις λογικος ανθρωπος δε θα υποστηριξει αυτο που πας να κανεις.

Προφανως δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει οδηγω ανασφαλιστο οχημα:
    Αν τρακαρεις και σπασει καποιος κανα χερι, θα τον πληρωνεις απ την τσεπη σου, στο δικαστηριο θα εισαι σε μειονεκτικη θεση μιας και εισαι με το καλημερα παρανομοςκαι δεν ειχες δικαιολογια να οδηγεις οχημα για το οποιο δεν εχεις διπλωμα. Συν την αυτεπαγγελτη μηνυση για διπλωμα. Οτιδηποτε γινει σε τροχαιο το πληρωνεις απ την τσεπη σου: 2000€ θα ναι το τρακαρισμα? 2000€ θα βαλεις απ την τσεπη σου. 10000 θα ειναι η ζημια που προκαλεσες σε οχημα? τοσα θα βαλεις απ την τσεπη σου. Αν υπαρχει τραυματιας τον πληρωνεις μια ζωη αν ειναι χοντρη η ζημια...αλλιως συμφωνεις να κυκλοφορουμε ολοι ανασφαλιστοι, αφου το κανεις εσυ γιατι να μηντ ο κανουμε κι εμεις?

καλη τυχη και καληνυχτα απο μενα
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Μέλος
    Το DTM σίγουρα είναι πιο εύκολο κι οικονομικό από το Ζ. Όμως αυτό που σου γράψανε κάποιοι 'όχι στο 850' πρέπει να το λάβεις υπόψιν και να τους ρωτήσεις λεπτομέρειες. Εγώ δεν ξέρω να σου πω κάτι για το συγκεκριμένο μηχανάκι, αν βγάζει ζημιές κπλ, αλλά άμα βλέπεις μηχανάκι προς πώληση με καινούρια λάστιχα κράτα μία πισινή, ίσως να καλύπτει κάτι αυτή η βιτρίνα...όχι πάντα φυσικά.
    Αν πας στο DTM 900 θα είσαι εκτός μπάτζετ? Το Ζ το ξεχνάς, δύσκολο μηχανάκι για νέο, δαπανηρό σε βενζίνες κι αν βάλεις και τις πάνες... θα σου στοιχίζει ο κούκος αηδόνι.
    Ένα ΧΤΧ 660 κατά τη γνώμη μου είναι ένα μηχανάκι που θα σε βολέψει και θα σε κάνει παιχνιδιάρη.

Αυτό με το δίπλωμα θα πρέπει να το δεις με περισσότερη σοβαρότητα. Αν κατάλαβα καλά σκοπεύεις να οδηγείς δύο χρόνια χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα. Είναι μεγάλο διάστημα και θα σε πιάσουν οπωσδήποτε... εδώ έκατσες και μας το ξεφούρνισες εμάς χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Αν δε, εμπλακείς και σε ατύχημα πράγμα όχι απίθανο κατά τη γνώμη μου από τα λεγόμενα σου περί παιχνιδιών στο δρόμο και πιθανή υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου το πράγμα θα χοντρύνει. Γνώμη μου ότι αυτά που θες να κάνεις με 800 κυβικά τα κάνεις και με 400 του χρόνου νόμιμα.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Αυτο ειναι προβλημα δικό μου και της ασφαλιστικής...Παιδια αν θέλετε να με βοηθήσετε να επιλέξω εχει καλώς...αλλιως να σας καληνυχτισω...
    you rise you fall you're down then you rise again

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Παρακαλούμε για την αδιαφορία.

..εχω για 125.....
    Τότε ή θα πάρεις απόψεις για 125 και να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις και να σου πούμε ό,τι ξέρουμε και δεν ξέρουμε, ή μη μας ζαλίζεις και τράβα πάρε και χαγιαμπούσα τουρμπισμένη άμα σου κάνει κέφι και καλά στερνά (σε σένα και σε όποιον πιθανόν πάρεις στο λαιμό σου).

Και πάλι..δεν θεωρω εμποδιο το οτι δεν εχω διπλωμα...εχω την ικανοτητα να τα οδηγησω και αυτο μου αρκει...πιστευω...

Εγώ δεν πιστεύω.

Πόσα άλλα άτομα σου το είπαν ήδη, ούτε εκείνα πιστεύουν.

Κι αν δε θεωρείς εμπόδιο εσύ το ότι δεν έχεις δίπλωμα, το θεωρούμε εμείς, και συμβουλές για να πάρει κάποιος μηχανή ενώ δεν έχει δίπλωμα που να καλύπτει την κατηγορία δε δίνουμε.

Εδώ δεν είχες τη στοιχειώδη πονηριά/ευφυία, να μη μας αποκαλύψεις την αληθινή σου ηλικία για να μην καταλάβουμε τί δίπλωμα έχεις.
    Και θα σου φτάσει η πονηριά για να κυκλοφορείς παράνομα στο δρόμο.....

Αυτο ειναι προβλημα δικό μου και της ασφαλιστικής...
    Μπα.
    Δεν είναι.

Είναι και δικό μου αν μου τη χώσεις, κι επειδή είσαι ανασφάλιστος και κατουρηθείς επάνω σου, ανοίξεις γκάζι κι εξαφανιστείς πριν προλάβω να δω τις πινακίδες σου κλπ.

Το πως καβαλαω δεν εχει καμια σχεση με το αν ειμαι νομικα καλυμένος...
    Μπράβο.
    Αν είσαι και τιμονάρα, πάρε ένα αγωνιάρικο να μπαίνεις σε πίστες και να κατεβαίνεις σε αγώνες μπας και χαρούμε ποτέ κανάν Έλληνα στα gp.

Διάλεξε και πες μας, για να ξέρω αν είναι να το κλειδώσω το θεματάκι

Καλά ρε σεις???? εξελίχθηκε έτσι το θεματάκι και δεν με ενημέρωσε κανείς???? Τον είδικό???

Φίλε....
    όλοι εδώ μέσα, αν τους χτυπήσεις θα σου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.... για να μη γεμίσουν οι φυλακές....

Εγώ όμως,

ξέρεις πως λέγεται αυτό???

ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    πουτσ@@@@@@@@@

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ω ρε τι διαβαζω πρωινιατικα.......
    Μα καλα που ειναι αυτος ο spyrakos οταν τον χρειαζομαστε;

Spyrakooooooooooooo πελατηηηηηηηηηηηςςςςςςςςςςςςςς.................
    Τελευταία τροποποίηση από teogtp; 25/09/2015 στις 08:35. Αιτία: Ο spyros ειναι ποιο γρηγορος και απο την Forthnet μου!!!!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Τελευταία τροποποίηση από teogtp; Σήμερα στις 09:35. Αιτία: Ο spyros ειναι ποιο γρηγορος και απο την Forthnet μου!!!!
    φούτσα έφαγε και η φορθνετ......

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παίδες, αν πιάνεις κάποιον απ' τα μούτρα, επιτυγχάνεις το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Τον φέρνεις απέναντί σου.

Στο δια ταύτα, φίλε μου υπάρχουν αρκετές επιλογές στα 125cc και ''αγωνιάρικες'' και καθημερινές, και με συμπλέκτη και χωρίς και ότι θέλεις.

Με τα χρήματα που διαθέτεις και κάτι καλό θα πάρεις στα 125cc και πιο φρέσκο - απροβλημάτιστο και το κυριότερο, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Ψάξε λίγο τις επιλογές και ρίξε λίγο νερό στο κρασί για 1-2 χρόνια για να μπορείς να χαίρεσαι τις επιθυμίες σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    φιλε παρε οτι γουσταρεις...
    απλα πες μου που θα κυκλοφορεις, να περασω με το αμαξι...
    εχω κατι γρατζουνιες μπροστα προφυλακτηρα και φτερο...

δεν θα πονεσεις...πολυ...ενα μικρο ακουμπημα στο φαναρι θα σου κανω...

κριμα ειναι να τα πληρωσω απο την τσεπη μου...καταλαβαινεις...δυσκολοι καιροι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Παίδες, αν πιάνεις κάποιον απ' τα μούτρα, επιτυγχάνεις το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Τον φέρνεις απέναντί σου και τον αρχίζεις τα κροσέ τα ντιρέκτ και τα απερκατ.
    φιξντ

πραγματικά ρε πάνο, κατάλαβες εσύ από κάπου οτι παίρνει απο καλοπροαίρετες συμβουλές ο φίλος?
    πουτσ@@@@@@@@@

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    φιλε παρε οτι γουσταρεις...
    απλα πες μου που θα κυκλοφορεις, να περασω με το αμαξι...
    εχω κατι γρατζουνιες μπροστα προφυλακτηρα και φτερο...

δεν θα πονεσεις...πολυ...ενα μικρο ακουμπημα στο φαναρι θα σου κανω...

κριμα ειναι να τα πληρωσω απο την τσεπη μου...καταλαβαινεις...δυσκολοι καιροι...
    Ψιτ μεγαλε, στην σειρα σου!
    Εχω ενα διλιτρο αμαξι για ξεφορτωμα........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παίδες μην πάμε μακριά.
    Το ατύχημα μπορεί να του φαίνεται απίθανο σενάριο.

Ποιος καλός κύριος θυμάται να μας πει ποιά ειναι η καμπάνα έτσι και σε σταματήσουν οι τσεοι για ενα απλό έλεγχο, και σε βρουν με δίπλωμα που δεν καλύπτει το μηχανάκι που καβαλας και ανασφαλιστο?

ΥΓ. Σπυρακο θέλω την ακριβή απάντηση.
    Μην απαντήσεις πάλι "πουτς@@@@@@@@@@@" γιατι θα στη δώσω να τη φας στο τέλος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    φιξντ

πραγματικά ρε πάνο, κατάλαβες εσύ από κάπου οτι παίρνει απο καλοπροαίρετες συμβουλές ο φίλος?
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	confused-smiley-013.gif 
Προβολές:	84 
Μέγεθος:	275 Bytes 
ID:	341712 δεν το έχω αξιολογήσει ακόμα.

Είναι κρίμα να μη μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων και να προτιμάς the hard way.

Μία σύντομη προσωπική εμπειρία: φίλος με αμάξι τρακάρει με αρκετή ταχύτητα, ''ημι''μετωπικά το 2006 μία γυναίκα (επίσης με αμάξι).

Η γυναίκα νοσοκομείο με πολλά προβλήματα μέχρι σήμερα (2015). Η ασφαλιστική του φίλου μου κάλυψε τα (τεράστια) ποσά νοσηλείας αλλά η γυναίκα αυτή αξίωσε περαιτέρω αποζημίωση την οποία κέρδισε και το δικαστήριο επέβαλε επιπλέον χρηματική ποινή στο φίλο μου η οποία τον γονάτισε φυσικά.

(δε θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	confused-smiley-013.gif 
Προβολές:	84 
Μέγεθος:	275 Bytes 
ID:	341712
    Είναι κρίμα να μη μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων και να προτιμάς the hard way.
    στον "φίλο" πες τα αυτά
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Ψιτ μεγαλε, στην σειρα σου!
    Εχω ενα διλιτρο αμαξι για ξεφορτωμα........

και τι φταιω εγω? δωσ'το στον Μπομπ να το ανταλλαξει με ενα σπιτι στην Ανοιξη, 2 οικοπεδα στον Σχοινια και ενα σουβλατζιδικο...

εδω εγω "χτυπησα" πρωτος...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά Fazer 600 s2 σε αρχάριο για 1η μηχανή ή όχι;
    από vaggelis23 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2014, 11:30
  2. Νέος οδηγός και 1η μηχανή..
    από GeorgeMT στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2012, 10:55
  3. 1η μηχανη
    από dkmikm8 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2008, 13:17
  4. 1η μηχανή...ζόρικο!
    από Nikoskazer2000 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2008, 12:06
  5. ΣΚ χωρίς μηχανή
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2003, 19:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα