Σελίδα 29 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1924252627282930313233343979 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 1807

Θέμα: Yamaha MT-07

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anosis Προβολή μηνύματος
    Ανεβαίνω συγγρου, στη στέγη πανω για στήλες Ολύμπιου διος, πατάω συμπλέκτη, βαζω τριτη απο δευτερα, αφήνω συμπλέκτη, σβήνει το μηχανάκι, μπλοκάρει ο πισω τροχός και γλιστράει μπλοκαρισμένος. Ευτυχως δεν υπήρχε αλλο όχημα διπλα. Ήμουν τυχερός που δεν έπεσα.
    κάτι τέτοια τα έκανε και το 1000άρι το στρώμα.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Ναι, αλλά ακριβώς τα ίδια έκαναν και τα πρώτα ΧΤ (βλ. ρελαντί, TPS).
    Δεν μπορεί να μην ξέρει τίποτα η γιαμάχα.

Προφανώς κανει την πάπια. Οι δε υπεύθυνοι θεωρούν οτι φταίνε οι οδηγοί και των mt07 και των tracer. Μιλώντας σημερα στο συνεργείο με το μπος, μου είπε επακριβώς: ´φέρε μου εδω αυτούς που παραπονιούνται οτι κοσκινίζει το tracer, να τους πω οτι ειναι κουλαδια και μαλακες. Ειναι οδηγοί που εχουν ενα ποντίκι στο χέρι και γράφουν στο ιντερνετ οτι τους ερθει.´
    Αυτη ειναι η γιαμαχα κύριες και κύριοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    και για τους μαγνήτες στα R1 και Fz1 μια χαρα ηξερε η γιαμαχα αλλα παλι γλου γλου γλου εκανε......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Ναι, αλλά ακριβώς τα ίδια έκαναν και τα πρώτα ΧΤ (βλ. ρελαντί, TPS).
    Δεν μπορεί να μην ξέρει τίποτα η γιαμάχα.

ξέρει, το κορόιδο κάνει....

ή θα σου πει "φταίει το βαρομετρικό" που μου είχε πει τότε γνωστός εισαγωγέας επί της καλλιρόης ανεβαίνοντας δεξιά

πουτσ@@@@@@@@@

Ξερει κανενας αν εχει tps το mt07; Να το αλλαξω με δικά μου έξοδα προκειμένου να μην πάθω καμια πιο μεγαλη ζημιά-ατύχημα.

Ξερει κανενας αν εχει tps το mt07; Να το αλλαξω με δικά μου έξοδα προκειμένου να μην πάθω καμια πιο μεγαλη ζημιά-ατύχημα.
    tps έχει

το να το αλλάξεις χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, είναι χαζομάρα (φιλικά)

πήγαινε σε συνεργείο, ελέγξτε αν λειτουργεί σωστά και αν όχι, το αλλάζεις...

αλλιώς για κάθε πιθανή διαγνωση θα πρέπει να παραγγέλνεις και το ανταλλακτικό....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Καταρχήν το TPS δεν το αλλάζεις έτσι για πλάκα. Είναι και ακριβό, δεν ξέρω τιμή, αλλά δεν μιλάμε για 50€.
    Δέχεται ρύθμιση, οι τιμές της οποίας φαίνονται στο καντράν σου, αν μπεις στο diag mode. Και πάλι όμως μπορεί να μην λυθεί το θέμα. Στα ΧΤ τα αντικαθιστούσαν (ανάκληση). Γι' αυτό σου είπα ότι ξέρουν το ζήτημα.

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι δικιά σου δουλειά, ειδικά σε μηχανάκι εντός εγγύησης. Ετσι απλά να πάρεις μια ιδέα.

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Δεν σε συμφέρει και δεν θα κάνεις τίποτα εαν δεν ρυθμιστεί σωστά. Άποψη μου πήγαινε το σε ένα καλό μηχανικό (εξουσιοδοτημένο) να στο ρυθμίσει-τσεκάρει το μηχανάκι. Είχα (χθες το έδωσα ) για 9 χρόνια ΧΤ660R και αν εξαιρέσεις 1-2 φορές στην αρχή που μου είχε σβήσει (ίσως να έφταιγα και εγώ, δεν το είχα μάθει ακόμα) δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ. Βέβαια ίσως να οφείλεται στον μηχανικό που το πήγαινα και το σερβάριζε. Εαν θέλεις πληροφορίες στείλε πμ

Το μηχανάκι πηγαίνει απο την αρχη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Δεν βρίσκουν τίποτα ομως. Παρόλα αυτα σβήνει. Δεν εχω καμια ορεξη να αγοράσω tps, τη ζωη μου θελω να προστατεύσω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Το μηχανάκι πηγαίνει απο την αρχη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Δεν βρίσκουν τίποτα ομως. Παρόλα αυτα σβήνει. Δεν εχω καμια ορεξη να αγοράσω tps, τη ζωη μου θελω να προστατεύσω.
    αμα θες να το ξεφορτωθεις στο αγοραζω αυριο οπως ειναι με 2500€...
    λεγε...

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Ψττ εγώ σε δίνω 2600.......

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αυτα γινονται γιατι λογω προδ. ρυπων κλεινει τελειως το καυσιμο οταν κατεβαζει ο κινητηρας στροφες με κλειστο γκαζι. Πιστευω οτι με ενα φλασαρισμα του εγκεφαλου αυτο διορθωνεται.
    Ρωτα την μηχανικαρα σου αν εχει την δυνατοτητα να συνδεσει λαπτοπ με την ecu...
    Εναλλακτικα πες του να ρυθμισει το tps ετσι ωστε να δειχνει λιγο μεγαλυτερη ταση απο την προβλεπομενη οταν το γκαζι ειναι κλειστο, της ταξης των 0.5V παραπανω.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    εγω διαβαζα στο μοτο χθες οτι κοσκινιζει επικινδυνα και οτι ξεβιδωνει συχνα το παξιμαδι του λαιμου. πολυ σοβαρα κι επικινδυνα και τα 2. για το tracer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    εγω διαβαζα στο μοτο χθες οτι κοσκινιζει επικινδυνα και οτι ξεβιδωνει συχνα το παξιμαδι του λαιμου. πολυ σοβαρα κι επικινδυνα και τα 2. για το tracer.
    Στο μοτό διαβασες ότι σε ΕΝΑ ξεβιδωσε. Μήν γράφουμε ότι να ναι.

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  2. yamaha mt-03 ή kawasaki er-6n
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 13:58
  3. yamaha mt-3
    από focustud στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 17:18
  4. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •