Ναι, αλλά ακριβώς τα ίδια έκαναν και τα πρώτα ΧΤ (βλ. ρελαντί, TPS).
Δεν μπορεί να μην ξέρει τίποτα η γιαμάχα.
Προφανώς κανει την πάπια. Οι δε υπεύθυνοι θεωρούν οτι φταίνε οι οδηγοί και των mt07 και των tracer. Μιλώντας σημερα στο συνεργείο με το μπος, μου είπε επακριβώς: ´φέρε μου εδω αυτούς που παραπονιούνται οτι κοσκινίζει το tracer, να τους πω οτι ειναι κουλαδια και μαλακες. Ειναι οδηγοί που εχουν ενα ποντίκι στο χέρι και γράφουν στο ιντερνετ οτι τους ερθει.´
Αυτη ειναι η γιαμαχα κύριες και κύριοι.
και για τους μαγνήτες στα R1 και Fz1 μια χαρα ηξερε η γιαμαχα αλλα παλι γλου γλου γλου εκανε......
Ξερει κανενας αν εχει tps το mt07; Να το αλλαξω με δικά μου έξοδα προκειμένου να μην πάθω καμια πιο μεγαλη ζημιά-ατύχημα.
Καταρχήν το TPS δεν το αλλάζεις έτσι για πλάκα. Είναι και ακριβό, δεν ξέρω τιμή, αλλά δεν μιλάμε για 50€.
Δέχεται ρύθμιση, οι τιμές της οποίας φαίνονται στο καντράν σου, αν μπεις στο diag mode. Και πάλι όμως μπορεί να μην λυθεί το θέμα. Στα ΧΤ τα αντικαθιστούσαν (ανάκληση). Γι' αυτό σου είπα ότι ξέρουν το ζήτημα.
Όλα αυτά βέβαια δεν είναι δικιά σου δουλειά, ειδικά σε μηχανάκι εντός εγγύησης. Ετσι απλά να πάρεις μια ιδέα.
Δεν σε συμφέρει και δεν θα κάνεις τίποτα εαν δεν ρυθμιστεί σωστά. Άποψη μου πήγαινε το σε ένα καλό μηχανικό (εξουσιοδοτημένο) να στο ρυθμίσει-τσεκάρει το μηχανάκι. Είχα (χθες το έδωσα) για 9 χρόνια ΧΤ660R και αν εξαιρέσεις 1-2 φορές στην αρχή που μου είχε σβήσει (ίσως να έφταιγα και εγώ, δεν το είχα μάθει ακόμα) δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ. Βέβαια ίσως να οφείλεται στον μηχανικό που το πήγαινα και το σερβάριζε. Εαν θέλεις πληροφορίες στείλε πμ
Το μηχανάκι πηγαίνει απο την αρχη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Δεν βρίσκουν τίποτα ομως. Παρόλα αυτα σβήνει. Δεν εχω καμια ορεξη να αγοράσω tps, τη ζωη μου θελω να προστατεύσω.
Αυτα γινονται γιατι λογω προδ. ρυπων κλεινει τελειως το καυσιμο οταν κατεβαζει ο κινητηρας στροφες με κλειστο γκαζι. Πιστευω οτι με ενα φλασαρισμα του εγκεφαλου αυτο διορθωνεται.
Ρωτα την μηχανικαρα σου αν εχει την δυνατοτητα να συνδεσει λαπτοπ με την ecu...
Εναλλακτικα πες του να ρυθμισει το tps ετσι ωστε να δειχνει λιγο μεγαλυτερη ταση απο την προβλεπομενη οταν το γκαζι ειναι κλειστο, της ταξης των 0.5V παραπανω.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
εγω διαβαζα στο μοτο χθες οτι κοσκινιζει επικινδυνα και οτι ξεβιδωνει συχνα το παξιμαδι του λαιμου. πολυ σοβαρα κι επικινδυνα και τα 2. για το tracer.