Βρίσκω ένα δύο... τα περισσότερα είναι 600, 1000 και hayabusa....
Δεν είμαι ελλάδα...
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
ααααα έκανες edit
+1 στον κύριο από πάνω σου για το 750
Το μηχανάκι σου ψάχνω για να πω την αλήθεια αλλα εδώ που είμαι.....δύσκολα.
Ζεύκα εσένα λέω....
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
είσαι ΗΠΑ απ'ότι κατάλαβα; εκεί τα tuono factory είναι πολύ σπάνια;
To Haya είναι ακατάλληλο για πίστα, τελεία και παύλα.
Το Tuono ειναι πολύ καλό για γυμνό, αλλά ενα SS ειναι καλύτερο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Συμφωνώ για το tuono, απλά το γουστάρω πολύ, για αυτό το ψάχνω....
Το haya και εμένα μου φαίνεται τελειώς αλατάλληλο για πίστα, αλλά δεν το έχω οδηγήσει οπότε δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...
Αλλά άμα δεις τους δρόμους εδώ είναι σαν να λένε ή το hay ή το ZZR....
Sapila και εσύ έχεις εμπειρία απο πίστες από ότι έχω καταλάβει... για κάνε πρόταση για αυτά που ζητάω....
Γενικά από άποψη άνεσης, δεν έχω απαιτήσεις.... το μηχανάκι να μπορεί να αντέχει να κάνει χιλοόμετρα....
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Τα μηχανάκια δεν εχουν πρόβλημα να κανουν χλμ, ακόμα και με αλλαγμένο γρανάζωμα που θα το χρειαστείς πιο κοντό στην πίστα.
Το να ειναι καλό στην πίστα και στον δρόμο ταυτόχρονα το ίδιο μηχανάκι ειναι δύσκολο όμως.
Θα πρέπει να αλλάζεις ρυθμίσεις αναρτήσεων συνεχώς, όπως και γρανάζωμα και ίσως και λάστιχα. Τα λαστιχα που πάνε και σε δρόμο και σε πίστα δεν αντεχουν πολλά χλμ.
Αν τελικά ασχοληθείς με την πίστα θα καταλήξεις σιγουρα με SS μηχανακι με πολυεστερικό κουστούμι, χωρίς φώτα κλπ.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
τα tuono factory βλέπω πως στις ΗΠΑ παιζουν στα 7-8,5 χιλ δολλάρια οπότε βγαίνεις εκτός μπάτζετ....
τα απλά τα βρίσκεις με 4,5-5,5 χιλ ντόλαρς. κάπου εκεί δεν θες να παίξεις;
Τα 1000ρια δεν ειναι και τα καλύτερα για να ξεκινήσεις την ενασχόληση με την πίστα.
Ενα 600 θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
+1000...
με ενα οποιοδηποτε 600αρι απο 05 και μετα μπορεις να πας αξιοπρεπεστατα και στον δρομο και στην πιστα...
παρε κανενα ιαπωνικο για βολτα και αν δεις οτι δεν εχει πολυ τραβηγμα απο χαμηλα μπορεις να κινηθεις σε triumph 675 ή να παιξεις με το γραναζωμα στο υπαρχον ιαπωνικο...
με ενα δοντι λιγοτερο το μπροστινο γραναζι και 2 δοντια περισσοτερο το πισω, θα μπορεις να κανεις τρελη πλακα...
δεν θα ειναι ομως για μεγαλες αποστασεις γιατι θα τελικιαζει στα 220-230...