Μη λετε φυκια στον ανθρωπο....
Φιλε, θες να το χαμηλωσεις οσο το χαμηλο, η σου κανει και κατι ενδιαμεσο?
Αν ναι στο τελευταιο, τοτε το κοστος ειναι κατα πολυ μικροτερο, αλλα πες ακριβως ποσους ποντους θελεις.
Μη λετε φυκια στον ανθρωπο....
Φιλε, θες να το χαμηλωσεις οσο το χαμηλο, η σου κανει και κατι ενδιαμεσο?
Αν ναι στο τελευταιο, τοτε το κοστος ειναι κατα πολυ μικροτερο, αλλα πες ακριβως ποσους ποντους θελεις.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
δεν έχω μπει στην διαδικασία να μετρήσω οποτε δεν έχω να αναφέρω κάποιο νούμερο πχ 870 ξέρω ότι αυτό είναι ψιλό αλλα με σκαμμένη σέλα έτσι το πήρα και από ότι βλέπω δεν με παίρνει να σκάψω περισσότερο την σέλα.
αλλα για πες μου για την ενδιάμεση επιλογή σε τι ύψος παίζω και πως το επιτυγχάνω.
Αγοραζεις ελατηριο για την πισω αναρτηση του χαμηλου 950 του 03 (το οποιο ειναι 3εκ χαμηλοτερο) και σου τοποθετει ο τασουλης τον καταλληλο αποστατη στο αμορτισερ ωστε να κοντηνει οσο πρεπει. Ο αποστατης εχει μηκος οση και η διαφορα μηκους των ελατηριων. Κατοπιν σηκωνεις τα πηρουνια στις τιμονοπλακες 3 εκ. Μπορεις βεβαια και να βρεις ενα μεταχειρισμενο αμορτισερ απο το χαμηλο του 03. Συνολικο κοστος περι τα 200 ευρω.
Καλο θα ειναι να προσθεσεις και λιγο λαδι στα πηρουνια....περιπου 20ml στο καθενα.
Αυτα στην περιπτωση που 3εκ κατω σου αρκει.
[QUOTE=DrBig;2615973]Αγοραζεις ελατηριο για την πισω αναρτηση του χαμηλου 950 του 03 (το οποιο ειναι 3εκ χαμηλοτερο) και σου τοποθετει ο τασουλης τον καταλληλο αποστατη στο αμορτισερ ωστε να κοντηνει οσο πρεπει. Ο αποστατης εχει μηκος οση και η διαφορα μηκους των ελατηριων. Κατοπιν σηκωνεις τα πηρουνια στις τιμονοπλακες 3 εκ. Μπορεις βεβαια και να βρεις ενα μεταχειρισμενο αμορτισερ απο το χαμηλο του 03. Συνολικο κοστος περι τα 200 ευρω.
Καλο θα ειναι να προσθεσεις και λιγο λαδι στα πηρουνια....περιπου 20ml στο καθενα.
αυτό ακούγεται κάπως πιο προσιτό.
το συπλήρωμα στα καλαμια 20ml δεν θα είναι πολύ σφιχτό μετά?
ο τασούλης που τον βρίσκουμε?
Θα ειναι πιο σφιχτο στο τελειωμα της διαδρομης. Ο τασουλης ειναι ο αντιπροσωπος της WP και ειναι στη καλλιροης, 'extra products'
πουλα το και παρε superduke 990.
Τελευταία τροποποίηση από panavour; 26/09/2015 στις 09:59.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.