Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 46

Θέμα: Χανω λαδια..

Μέλος

Χανω λαδια..

Καλημερα παιδια...εχθες πηρα την μιχανη απο τον μαστορα(TTR 600)...ειχα καψει φλατζα..αλλαξα κ πιστονι κ φλατζα κ καδενακι...αποτελεσμα ειναι να το παρω κ μετα απο 30 χλμ...σε.ρυθμο στρωσιματος...παλι ειδα λαδι στην πισω μερια του κυλινδρου...τι να κανω?

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Tsekare prota na deis mipos exei parapano ladia.
    emena kapote kapoios mastoras eixe balei to boitho tou na mou allaksei ladia.
    meta apo 1-2 meres kai afou eixe plimmyrisei o topos ladia, ebgala apo mesa 3 litra (me max xoritikotita 2,4-2,6).

Αν έχει παραπάνω λάδια τα ξερνάει από το φιλτροκούτι, όσον αφορά το ΧΤ600Ε που ξέρω.
    Μου μυρίζει μαλ@κία στο δέσιμο, πήγαινέ του το να το κοιτάξει.

Παλαιό μέλος
    καθάρισε καλά το λάδι και κανε μια βόλτα να δεις από που "δακρύζει" ακριβώς. Από την πάνω ή την κάτω φλάντζα? Αν δακρύζει από κάποια από τις δύο ξαναπήγαινε στο μάστορα, δείξτο του και πες του να το φτιάξει χωρίς επιβάρυνση. Καλό είναι πρώτα να κοιτάξει αν είναι η κεφαλή σφιγμένη στα κιλά που πρέπει. Εαν είναι σωστα σφιγμένη και πάλι χάνει λάδι μπορεί να έκαψε φλάντζα επειδή εχει "πετσικάρει" το καπάκι και δεν παταει καλά, οπότε και που άλλαξε φλάντζα πάλι θα χάνει. Όταν άλλαξε φλάντζα μέτρησε το καπάκι για πετσικάρισμα? Το πλάνισε? Στην πλάνη φαίνεται αν έχει πετσικάρει το καπάκι. Μήπως είχε καμια ρωγμούλα το καπάκι και χάνει τα λάδια απο εκει? Όλα αυτα πρέπει να τα δει ο μαστορας που πήγες και να τα διορθώσει πριν παραδώσει το μηχανάκι στον πελάτη.

Μέλος
    Σας ευχαρηστω πολυ ρε παιδια για τις απαντησεις σας...τα λαδια ειναι σωστα...2,7lt.ειμουν εκει οταν τα εβαζε...χανει λαδι απο την πισω πλευρα του κυλινδρου που ενωνει με τις κασες...δεν τρεχει απο αλλου το τσεκαρα σημερα παλι που ηρθα στη δουλεια γιατι εχθες το καθαρισα παλι εκει με πανι...

Μέλος
    Μια ακομα παπατζα ερωτηση...εβαλα λαδια 10-40...κανονικα περνει 15-50 η 20-50...μηπως επειδη ειναι ψιλο το χανει απο εκει?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Και 0-30 να του έβαζες δεν θα έπρεπε να χάνει από πουθενά...
    Keep spamming!!!:a13:

Μέλος
    ...κ εγω το ιδιο πιστευω αλλα μετα απο τοση ταλαιπωρια που εχω τραβιξει με αυτο το θεμα πλεον δεν ξερω κ εγω τι να πιστεψω...20 μερες το ειχα στο μαστορα...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Μηπως ειναι @@ μαστορας;; 20 μερες να σενιαρει ενα μοτερ απο ΤΤ..;;
    Πανε και πες του να ασχοληθει σοβαρα και να στο επιδιορθωσει χωρις καμια επιβαρυνση εννοειται!

Επισης βαζε καλυτερα 15W50 λαδι, ειδικα αν το κινεις σε πολη. Ασχετο βεβαια αυτο με τη διαροη.
    MADE IN JAPAN 日本製

Μέλος
    Στα 1000χλμ που θα ξαναλλαξω 15-50 θα βαλω...ειμαι ροδο κ μεχρη να ερθουν τα ανταλακτικα απο την yamaha...φεξε μου κ γλυστρισα...μιλησα πριν μαζι του κ μου ειπε να του το παω να το δει...δυσκολα λεει να χανει απο τη φλατζα κυλινδρου οποτε μηπως ειναι απο το δεξι πλαϊνο καπακι(εκει που ειναι οι δισκοι)τα λαδια μαζευοντε ομως στο κεντρο οποτε δεν νομιζω να ειναι απο εκει...εχει μια βιδα εκει που ενωνει τα καρτερ...μηπως χανειχ απο εκει?θα το κοιταξω κ θα ενημερωσω...ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΠΑΛΙ...ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΑΚΟΜΑ...ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!!!

Απο που πιστευεις χανει;; Απο το πρασσινο ή το κοκκινο σημειο;;;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	maxresdefault.jpg 
Προβολές:	371 
Μέγεθος:	80,7 KB 
ID:	342098
    MADE IN JAPAN 日本製

Μέλος
    Χαχα....ωραιος!!!απο την κοκκινη...σε εμενα το κεφαλι της ειναι απο την μερια της μανιβελας ομως....

Μέλος
    Παιδια τεληκα η ακρη βγηκε...φλατζα κυλινδρου...θα μου την αλλαξει ο μιχανικος χωρης επιπλεον κοστος...αυτη που ειχα βαλει δεν ηταν η μαμα με δικη του πρωτροπη οποτε...θα κανω υπομονη μεχρη τη δευτερα....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ...

Η φωτο ειναι απο μοτερ 2kf απο ΧΤ. Ειναι πανομοιοτυπα παντως.
    Ξανακαθαρισε καλα το μερος και βαλτο μπρος και ασ'το να δουλευει παρατηροντας το σημειο για να βεβαιαωθεις οτι χανει απο εκει.
    Εν αναγκη λυσε τους λαιμους για να εχεις χωρο να το καθαρισεις καλα.
    Στο φορουμ εδω, νομιζω στο section για τα ΧΤ θα βρεις το service manual. Τσεκαρε μια ποση ροπη πρεπει να εχει η βιδα, ξεσφιξε την και ξανασφιξ'τη με ροποκλειδο στη ροπη που πρεπει, στο μαστορα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Με προλαβες οποτε ακυρο!
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λάδια...
    από Electra στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2009, 17:07
  2. Χάνω λάδια?
    από Dark Avenger στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 15:59
  3. Χανω λαδια απο μια φλατζα...Πως λεγετε?
    από oulas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2006, 23:30
  4. Λάδια.. φωτιά!
    από derd στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 12:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας