Είμαστε ένα ζευγάρι παντρεμένο 37-33, που μετά από 12 χρόνια που είμαστε μαζί, αποφασίσαμε να βάλουμε λίγο αλατοπίπερο στη σχέση μας, έτσι ώστε να τη διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα. Η γυναίκα μου έχει μεσογειακό στυλ, είναι 1,70 και 62κιλα, με μαύρα μαλλιά και δύο υπέροχα μαύρα ματιά, έντονες καμπύλες και πολύ ωραίο στήθος. Είναι από τις γυναίκες, που βλέπει κάποιος και.............
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Έκαναν τα π@@στοκούμπαρα τέτοιο πράμα, ε τους πεζεβέγκηδες, εμείς δε θα το κάναμε ποτέ :
Νομικές διαδικασίες εναντίον της Κύπρου σε διεθνές διαιτητικό δικαστήριο έχουν ξεκινήσει έλληνες επενδυτές που δηλώνουν ότι υπέστησαν διακρίσεις και έχασαν εκατομμύρια από το bail-in που εφαρμόστηκε στη χώρα το 2013.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, 676 ατομικοί και θεσμικοί καταθέτες καθώς και κατόχοι ομολόγων σε 434 χωριστές απαιτήσεις, επιδιώκουν να ανακτήσουν τις ζημιές τις οποίες υπολογίζουν πάνω από €120 εκ.
Η Κύπρος επέβαλε ζημιές στους μη εξασφαλισμένους καταθέτες της Τράπεζα Κύπρου και της πρώην Λαϊκής τράπεζας όταν η κυβέρνηση ζήτησε επίσημα πακέτο διάσωσης €10 δισ. από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Και οι δύο τράπεζες είχαν έκθεση σε ελληνικά κρατικά ομόλογα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που διαγράφηκαν στο πλαίσιο ευρωπαϊκής συμφωνίας για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
Η διαγραφή προκάλεσε ζημιές στις κυπριακές τράπεζες, οι οποίες κατείχαν μεγάλο χρέος του ελληνικού δημοσίου. Το bail-in εφαρμόστηκε όταν το ΔΝΤ και η ΕΕ αρνήθηκαν να δώσουν αρκετά χρήματα για να καλύψουν την ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών.
«Πιστεύουμε ότι οι Έλληνες επενδυτές είχαν ξεχωρίσει και υπέστησαν διακρίσεις κατά τη διάρκεια της διάσωσης. Ενώ οι έλληνες καταθέτες αναγκάστηκαν σε ακραία μέτρα διάσωσης ενώ, πολλά δημόσια ιδρύματα της Κύπρου απαλλάχτηκαν», δήλωσε ο Jay Eisenhofer, διευθύνων σύμβουλος της δικηγορικής εταιρείας Grant & Eisenhofer σε ηλεκτρονική δήλωση.
Το υπουργείο Οικονομικών δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο για σχόλιο.
Η υπόθεση έχει οδηγηθεί για την επίλυση των διαφορών επενδύσεων, σε διεθνές δικαστήριο συνδεδεμένο με την Παγκόσμια Τράπεζα.
Σύμφωνα με δήλωση των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους επενδυτές, η διαφορά θα κριθεί με δεσμευτική διαιτησία.
πηγή :http://www.stockwatch.com.cy/nqconte...&ann_id=237120
Τι εννοείς τους "εγκαταλείψαμε", εννοείς μήπως ότι οργανώσαμε πραξικόπημα όταν γνωρίζαμε ότι θα δίναμε όχι μόνο πρόφαση αλλά και νόμιμο δικαίωμα στην Τουρκία να επέμβει; Ντάξει όχι εμείς, η χούντα.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι από το 74 και μετά όλο τους βοηθάμε κι αυτοί είναι αχάριστοι. Τι άλλο θέλουν; Εδώ τους στείλαμε κοτζαμ βγενόπουλο να τους κάνει τη λαϊκή πουτ@ν@. Τους κουρέψαμε τα ομόλογα (κανά 4άρι δις νομίζω σε χώρα με αεπ 17 δις) με το psi. Χαρίσαμε τα καταστήματα τους στην ελλάδα σε έλληνα τραπεζίτη, τους βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε σε εκείνα τα eurogroup το Μάρτη του 13 και αυτοί οι αχάριστοι ούτε το 12άρι στη γιουροβίζιον δε μας έδωσαν.
Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά να τους σούρω αλλά όσον αφορά τα πρόσφατα που έχουν σχέση με τα μνημόνια των δύο χωρών ας μη μιλάμε εμείς καλύτερα γιατι δε μας παίρνει.
Α! αν είναι να μιλάμε για την Κύπρο ας μιλάει κάποιος που να ξέρει που είναι, τι είναι και να έχει πάει και καμιά φορά. Αν ήμουν Κύπριος μπορεί και να σιχτίριζα κάθε φορά που άκουγα για Ελλάδα. Το ότι η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού μιλάει ακόμη για μητέρα-Ελλάδα μάλλον έχει να κάνει με την διπολικότητα που χαρακτηρίζει το ελληνικό έθνος όπου και αν είναι αυτό εγκατεστημένο.
Τελευταία τροποποίηση από Flying Mythos; 01/10/2015 στις 21:44.
Βρέθηκα στην Κύπρο, επιστρέφοντας από Μ.Α. Χρειαστηκα βοήθεια, έγγραφα και χρήματα. Άρνηση από παντού. Η κακη συμπεριφορά και τα απαξιωτικά σχόλια για τον "καλαμαρα" έδιναν κι έπαιρναν.
Αναρωτηθηκα, γιατί τέτοια στάση απέναντι μας γενικότερα, όταν πίσω στην Ελλάδα ένας Κύπριος αντιμετωπίζεται σαν Έλληνας.
Όχι, δεν ήταν όλοι έτσι, αλλά μου κακοφάνηκε και επειδή ότι γράφει δεν ξεγραφει, έχω διαμορφώσει την άποψη μου για τα ... "αδέρφια" μας, άσχετα με πολιτική, οικονομικά και αλλά τέτοια αδιάφορα.
Όμως είμαι off topic και συγγνώμη![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Εγώ πάλι μια φορά που ανέβαινα από Λευκωσία-Αγρό, σταμάτησα σε ένα καφενείο να πιω καφέ και μου τον κέρασε ο κυρ Γιαννάκης, που ήταν περαστικός, άμα είδε ότι έχω ελληνικές πινακίδες
Τα ίδια που γράφεις εσύ, μου λένε και οι Κύπριοι που σπούδασαν Ελλάδα. Ποιόν να πιστέψω δεν ξέρω;
Αλλά είμαστε εντελώς οφ τόπικ και σόρρυ γι αυτό.
http://www.efsyn.gr/arthro/kai-danei...ergeia-stin-vw
πόσο έκανε το προγραμματάκι άραγε???
100$ 150$???
Αντε 1000!!!!
ανανήψαντας
Τελικά,όλοι "αδερφια" είμαστε μέχρι να μας πονέσει η τσέπη...