Ούτε για balls of steel πρόκειται, ούτε για ψύχραιμος δενξερωγωτιδες.
Το όλο πράγμα ειναι τόσο οργανωμένο, που φαίνεται οτι πρόκειται για μπίζνα κάποιου είδους.
Δεν ειναι 5 πιτσιρικάδες που βγήκαν να κάνουν το έτσι τους, ή να διδάξουν ήθος.
προσπαθω να καταλαβω που βρισκεται η μπιζνα και δεν μπορω...
εκτος αν εννοεις τα φραγκα απο το youtube...
αλλα αν μετα απο καθε βιντεακι εβγαινε και ενας και ελεγε "παρτε μπλουζακι της οργανωσης" ή "καντε donate οποιοδηποτε ποσο για να μπορεσουμε να υπαρχουμε και να προστατευουμε τα πεζοδρομια", θα ηταν μπιζνα...
Όσο καφροι ειναι οι οδηγοί στη Ρωσία, αλλο τόσο καφροι ειναι κι αυτοί.
οχι φιλε...αυτοι ειναι πεζοι...και δεν κανουν κατι παρανομο...οπως π.χ. να ξυλοφορτωνουν μεταναστες γιατι μπορουν...ουτε εχουν επιθετικη συμπεριφορα, οτι και να τους εχουν κανει...δεν βλεπω και εγω ομοιοτητα με χρυσαυγουλα..ουτε καφριλικι στην συγκεκριμενη περιπτωση...
Αν είχες παρκάρει παράνομα (δε λέω να σηκώσεις χειρόφρενο στη μέση του δρόμου) και περίμενες με αλαρμ να πάρεις την κόρη σου απο το σχολείο, και σκάγανε μύτη αυτοί οι τύποι, έβλεπες δυο κάμερες να σε γράφουν, και να σου λένε με υφακι χαμογελαστό και δήθεν ευγενικό, "Γεια σας, έχετε παρκάρει παράνομα. Φύγετε γιατι θα σας κολλησω ενα αυτοκόλλητο σα χαρταετο στο παρμπρίζ".
αν ειχα παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο και περιμενα την κορη μου ή δεν ξερω και εγω ποιον, θα ημουν τερμα μ@λακας και θα μου αξιζε το κραξιμο απο μερους τους...
εκτος αν η κορη μου ηταν αναπηρη (φτου, φτου!) και υπηρχε κανενας ταφρος μπροστα απο το σχολειο που δεν θα μπορουσε να σπρωχτει το καροτσακι κλπ...
το να κινεισαι πανω στο πεζοδρομιο, ειναι μεγιστη μ@λακια (δεν λεω οτι δεν το εχω κανει)...αλλα οχι να τους βγαλουμε και λαδι τους αλλους...
αν για τον οποιοδηποτε λογο τραυματιστει πεζος απο οχημα που ειναι πανω σε πεζοδρομο-πεζοδρομιο, ξερεις τι παιζει για τον οδηγο του οχηματος? αγριο σεξ..πολυ αγριο..σοδομισμος και λιγα λεω...και ετσι πρεπει...
Ποια πιστεύεις οτι θα ηταν η αντίδραση σου?
κοτισια...
Πιθανολογω, δεν είμαι σίγουρος, οτι αφού εχουν ειπωθεί όλα με τους τσεους κλπ και άκρη δεν έχει βρεθεί, καταλήγει το όλο πράγμα στο "Θέλετε να κάνετε μήνυση στον κύριο?".
Οποτε εκει παίζει το "Οχι, αρκεί να ζητήσει συγγνώμη μπροστά στην κάμερα, να πει οτι ειναι μαλακας, οτι δε θα ξανατραβηξει όπλο, οτι with great power comes great responsibility, και να αναφωνήσει "Ζήτω οι ctoπχαm.com, κάντε όλοι subscribe τώρα!""
Σχεδόν όλα όσα έχω δει με όπλο κάπως έτσι τελειώνουν.
μαζι σου...αυτο δειχνει ομως οτι οι τυποι δεν μασανε ακομα και απο οπλα...κανουν το σωστο και οι κοκκορες που τραβανε τα γκανια γινονται κοτες μολις ερχονται οι αρχες...
οποιοσδηποτε αλλος και να'τανε...ακομα και μπατσος που οπλοφορει, θα του'χε παει το σκατο στην καλτσα μολις το'βλεπε να βγαινει...γιατι ακριβως δεν ξερεις ποσο τρελος ειναι ο αλλος και κατα ποσο γουσταρει να το χρησιμοποιησει...
μπορει βεβαια αυτο να δειχνει και ελλειψη αισθησης κινδυνου απο μεριας τους...που δεν ειναι καλο...γιατι παιζουν το κεφαλι τους κορωνα γραμματα...
ισως αν υπηρχε κανενας μπατσος αναμεσα τους, να ηταν καλυτερα τα πραγματα και να μπορουσε να κοψει και την κληση σου κυριος...χωρις μα και μου...