Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 130

Θέμα: πως να σταματήσετε έναν κόπανο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ούτε για balls of steel πρόκειται, ούτε για ψύχραιμος δενξερωγωτιδες.

Το όλο πράγμα ειναι τόσο οργανωμένο, που φαίνεται οτι πρόκειται για μπίζνα κάποιου είδους.
    Δεν ειναι 5 πιτσιρικάδες που βγήκαν να κάνουν το έτσι τους, ή να διδάξουν ήθος.

προσπαθω να καταλαβω που βρισκεται η μπιζνα και δεν μπορω...
    εκτος αν εννοεις τα φραγκα απο το youtube...
    αλλα αν μετα απο καθε βιντεακι εβγαινε και ενας και ελεγε "παρτε μπλουζακι της οργανωσης" ή "καντε donate οποιοδηποτε ποσο για να μπορεσουμε να υπαρχουμε και να προστατευουμε τα πεζοδρομια", θα ηταν μπιζνα...

Όσο καφροι ειναι οι οδηγοί στη Ρωσία, αλλο τόσο καφροι ειναι κι αυτοί.

οχι φιλε...αυτοι ειναι πεζοι...και δεν κανουν κατι παρανομο...οπως π.χ. να ξυλοφορτωνουν μεταναστες γιατι μπορουν...ουτε εχουν επιθετικη συμπεριφορα, οτι και να τους εχουν κανει...δεν βλεπω και εγω ομοιοτητα με χρυσαυγουλα..ουτε καφριλικι στην συγκεκριμενη περιπτωση...

Αν είχες παρκάρει παράνομα (δε λέω να σηκώσεις χειρόφρενο στη μέση του δρόμου) και περίμενες με αλαρμ να πάρεις την κόρη σου απο το σχολείο, και σκάγανε μύτη αυτοί οι τύποι, έβλεπες δυο κάμερες να σε γράφουν, και να σου λένε με υφακι χαμογελαστό και δήθεν ευγενικό, "Γεια σας, έχετε παρκάρει παράνομα. Φύγετε γιατι θα σας κολλησω ενα αυτοκόλλητο σα χαρταετο στο παρμπρίζ".

αν ειχα παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο και περιμενα την κορη μου ή δεν ξερω και εγω ποιον, θα ημουν τερμα μ@λακας και θα μου αξιζε το κραξιμο απο μερους τους...
    εκτος αν η κορη μου ηταν αναπηρη (φτου, φτου!) και υπηρχε κανενας ταφρος μπροστα απο το σχολειο που δεν θα μπορουσε να σπρωχτει το καροτσακι κλπ...
    το να κινεισαι πανω στο πεζοδρομιο, ειναι μεγιστη μ@λακια (δεν λεω οτι δεν το εχω κανει)...αλλα οχι να τους βγαλουμε και λαδι τους αλλους...
    αν για τον οποιοδηποτε λογο τραυματιστει πεζος απο οχημα που ειναι πανω σε πεζοδρομο-πεζοδρομιο, ξερεις τι παιζει για τον οδηγο του οχηματος? αγριο σεξ..πολυ αγριο..σοδομισμος και λιγα λεω...και ετσι πρεπει...

Ποια πιστεύεις οτι θα ηταν η αντίδραση σου?

κοτισια...

Πιθανολογω, δεν είμαι σίγουρος, οτι αφού εχουν ειπωθεί όλα με τους τσεους κλπ και άκρη δεν έχει βρεθεί, καταλήγει το όλο πράγμα στο "Θέλετε να κάνετε μήνυση στον κύριο?".
    Οποτε εκει παίζει το "Οχι, αρκεί να ζητήσει συγγνώμη μπροστά στην κάμερα, να πει οτι ειναι μαλακας, οτι δε θα ξανατραβηξει όπλο, οτι with great power comes great responsibility, και να αναφωνήσει "Ζήτω οι ctoπχαm.com, κάντε όλοι subscribe τώρα!""

Σχεδόν όλα όσα έχω δει με όπλο κάπως έτσι τελειώνουν.

μαζι σου...αυτο δειχνει ομως οτι οι τυποι δεν μασανε ακομα και απο οπλα...κανουν το σωστο και οι κοκκορες που τραβανε τα γκανια γινονται κοτες μολις ερχονται οι αρχες...
    οποιοσδηποτε αλλος και να'τανε...ακομα και μπατσος που οπλοφορει, θα του'χε παει το σκατο στην καλτσα μολις το'βλεπε να βγαινει...γιατι ακριβως δεν ξερεις ποσο τρελος ειναι ο αλλος και κατα ποσο γουσταρει να το χρησιμοποιησει...
    μπορει βεβαια αυτο να δειχνει και ελλειψη αισθησης κινδυνου απο μεριας τους...που δεν ειναι καλο...γιατι παιζουν το κεφαλι τους κορωνα γραμματα...
    ισως αν υπηρχε κανενας μπατσος αναμεσα τους, να ηταν καλυτερα τα πραγματα και να μπορουσε να κοψει και την κληση σου κυριος...χωρις μα και μου...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά τα Χρυσαύγουλα με τους πιτσιρικάδες που διεκδικούν το δικαίωμά τους να περπατούν στο πεζοδρόμιο χωρίς να κινδυνεύουν.
    Αν πιστεύεις ότι θα έβαζα στην ίδια ζυγαριά τα αυγά με αυτούς που διεκδικούν το δικαίωμα τους να περπατάνε στο πεζοδρόμιο χωρίς να κινδυνεύουν κλπ, πάσο.

Ένα από τα πολλά που λέω, είναι ότι οι συγκεκριμένοι τύποι δε διεκδικούν κανένα τέτοιο δικαίωμα.
    Και οι προεκτάσεις που μπορεί να έχει η "ιδιωτικοποίηση" τμήματος του γενικότερου συστήματος δικαιοσύνης κλπ, μπορείς να το δεις στην Αμερική, και σε χώρες με κυνηγούς επικηρυγμένων που πληρώνονται με το κεφάλι, για να καταλήξουν σε ιδιωτικές φυλακές που αντιστοίχως πληρώνονται με το κεφάλι και πάει λέγοντας.

Εσύ, αν δεν κάνω λάθος, είχες πει ότι όποτε βλέπεις κάποιον να πετάει σκουπίδια από το αυτοκίνητο, τα μαζεύεις και του τα επιστρέφεις.
    Βγάζεις βίντεο? Όχι.
    Διαφημίζεις τη "μαγκιά σου"? Όχι.

Νομίζω είναι εύκολο να διακρίνει κανείς τις διαφορές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Καταλαβαίνω απολύτως τι λες και έχει μια λογική, ως ένα σημείο. Αλλά το παραπάνω "παρκάρω παράνομα, αλλά δεν πειράζει μωρέ, αφού έχω αλάρμ και περιμένω την κόρη μου" είναι ελληνική (και όχι μόνο) νοοτροπία, είναι ΛΑΘΟΣ και πρέπει να εκλείψει κάποια στιγμή. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν οι συγκεκριμένοι τύποι.

Όλοι έχουμε μια δικαιολογία για να κάνουμε την παρανομία μας. Δε βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω. Αλλά, συνήθως, είναι παρανομία για κάποιο λόγο.
    Δεν κατάλαβες.
    Δεν είπα πουθενά ότι δεν πειράζει που πάρκαρες παράνομα.
    Πειράζει και παραπειράζει.
    Κι ας έχεις και αλάρμ, κι ας περιμένεις και την κόρη σου.

Απλά μιας και είπε ο devil's ποιά πιστεύει ότι θα ήταν η αντίδρασή του αν ήταν στη θέση του πεζού, τον ρωτάω ποιά θα ήταν η αντίστοιχη αντίδρασή του αν καθόταν πίσω από το τιμόνι.

Νομίζω ότι αποδείχθηκε μέσα σε λίγα ποστς ότι όταν αποφασίζεις μόνος σου για το τι τιμωρία θα εφαρμόσεις για κάτι που δεν σου γουστάρει (έστω και παράνομο) ξεκινάει αλυσιδωτή αντίδραση παρόμοιων αποφάσεων.
    Όταν σε κόφτει η νομιμότητα μένεις στην νομιμότητα δεν εφευρίσκεις δική σου.
    Όταν ήμασταν λύκειο και έμπαινε αυτοκίνητο στον πεζόδρομο απλά δεν κάναμε στην άκρη. Όση κόρνα και να βάραγε μας ακολουθούσε με 10 μέχρι να βγούμε από τον πεζόδρομο
    Τελευταία τροποποίηση από Joyrider; 02/10/2015 στις 10:33. Αιτία: ορθογραφικό
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν κατάλαβες.
    Δεν είπα πουθενά ότι δεν πειράζει που πάρκαρες παράνομα.
    Πειράζει και παραπειράζει.
    Κι ας έχεις και αλάρμ, κι ας περιμένεις και την κόρη σου.
    Ναι, δε σε κατηγόρησα για κάτι :P Aπλά πήρα το παράδειγμά σου ως αφορμή για να θίξω το πρόβλημα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι αποδείχθηκε μέσα σε λίγα ποστς ότι όταν αποφασίζεις μόνος σου για το τι τιμωρία θα εφαρμόσεις για κάτι που δεν σου γουστάρει (έστω και παράνομο) ξεκινάει αλυσιδωτή αντίδραση παρόμοιων αποφάσεων.
    Όταν σε κόφτει η νομιμότητα μένεις στην νομιμότητα δεν ευευρίσκεις δική σου.
    Iσχύει και είναι πολύ λεπτά τα όρια. Ακριβώς γι'αυτό είναι παράνομο να "παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου", για να αποτραπεί το χάος. Αλλά τι γίνεται όταν η αστυνομία είναι ανύπαρκτη; Προσεύχεσαι;
    Life begins at 45°.

Ε ακριβώς έτσι είναι. Ό,τι μας βολεύει.

Ναι, καταλαβαίνω τι λες. Κι εγώ θα τσαντιζόμουν. Αλλά, εφόσον έχω παρκάρει παράνομα, έχω άδικο από τα αποδυτήρια.

Ο λόγος που υπάρχει ο "βιτζιλαντισμός" είναι επειδή ο έλεγχος της αστυνομίας είναι ανύπαρκτος. Αλλά κάποιος πρέπει να δώσει ένα μάθημα σε τύπους με τέτοιες συμπεριφορές. Αν δεν πάθεις, δε μαθαίνεις.
    Ωπα.... Λαθος

Το οτι εχω/εις αδικο απο τα αποδυτηρια σωστο....

Αυτο ομως δε δινει σε κανεναν το δικαιωμα να παρει το νομο στα χερια του....

Ας φωναξει τους τσεους και ας μου κοψουν το γκωλο....

Οποιαδηποτε αλλη κινηση ειναι εποδ.... Ενοπει.... Εδοπειν..... Αυτο τελος παντων της Ζωαρας
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ωπα.... Λαθος

Το οτι εχω/εις αδικο απο τα αποδυτηρια σωστο....

Αυτο ομως δε δινει σε κανεναν το δικαιωμα να παρει το νομο στα χερια του....

Ας φωναξει τους τσεους και ας μου κοψουν το γκωλο....

Οποιαδηποτε αλλη κινηση ειναι εποδ.... Ενοπει.... Εδοπειν..... Αυτο τελος παντων της Ζωαρας
    Nαι ρε Σπυράκο, αυτό είναι το ΣΩΣΤΟ, δε διαφωνούμε. Αλλά στην επόμενη πρότασή σου, αντιφάσκεις. Λες ότι θα τον πηδούσες. Με ποιο δικαίωμα; Φώναξε την αστυνομία... Νομίζω με "πιάνεις"

Εσύ, αν δεν κάνω λάθος, είχες πει ότι όποτε βλέπεις κάποιον να πετάει σκουπίδια από το αυτοκίνητο, τα μαζεύεις και του τα επιστρέφεις.
    Βγάζεις βίντεο? Όχι.
    Διαφημίζεις τη "μαγκιά σου"? Όχι.
    Aν κάποιος του τραβήξει όπλο ή τον παρασύρει με το αυτοκίνητό του, θα εύχεται να είχε βίντεο.
    Life begins at 45°.

Iσχύει και είναι πολύ λεπτά τα όρια. Ακριβώς γι'αυτό είναι παράνομο να "παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου", για να αποτραπεί το χάος. Αλλά τι γίνεται όταν η αστυνομία είναι ανύπαρκτη; Προσεύχεσαι;
    Έτσι γενικώς δεν μπορώ να δώσω απάντηση για οποιαδήποτε περίπτωση δεν υπάρχει η αστυνομική παρέμβαση γιατί αλλάζει η σοβαρότητα.
    Στο συγκεκριμένο ας πούμε κάτι παράνομο αλλά βιτζιλαντικό που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να πάνε και να βιδώσουν δυο κολωνάκια στην αρχή του πεζοδρομίου.
    Είναι outlaw για να γουστάρουν είναι ηθικό για τον λόγο που το κάνουν και δίνει και πρακτική λύση.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Απορώ, πάντως, που υπάρχει τόσο εύκολη πρόσβαση από τα αυτοκίνητα στα πεζοδρόμιά τους. Εδώ, τουλάχιστον, χωράνε μόνο μηχανάκια (συχνά ούτε αυτά, ούτε καν πεζοί), οπότε έχουμε λύσει το μισό πρόβλημα :P
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    οχι φιλε...αυτοι ειναι πεζοι...και δεν κανουν κατι παρανομο...οπως π.χ. να ξυλοφορτωνουν μεταναστες γιατι μπορουν...ουτε εχουν επιθετικη συμπεριφορα, οτι και να τους εχουν κανει...δεν βλεπω και εγω ομοιοτητα με χρυσαυγουλα..ουτε καφριλικι στην συγκεκριμενη περιπτωση...
    Εκβισμός, φθορά περιουσίας, παρεμπόδιση; Δεν είναι παράνομα;

Δεν είναι καφριλίκι το μην αφήνουν το αυτοκίνητο να βγει από το πεζοδρόμιο εκείνη την στιγμή και να το αναγκάζουν ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να κάνει όπισθεν;
    Δεν είναι καφριλίκι να κολλάνε 2-3 αυτοκόλλητα και να συνεχίζουν αν δεν πιάνει ο εκβιασμός τους;
    Δεν είναι καφριλίκι να ανεβαίνουν στα καπό ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και να μην αφήνουν την μαντάμ βυζόμπαλα να βγει από το βενζινάδικο;

Γενικά, αν εξαιρέσεις τον τραμπουκισμό (απέναντι σε τραμπούκους, όμως, οπότε εν μέρει δικαιολογείται), είναι αρκετά ευγενικοί και ήρεμοι. Πέρα από τα αυτοκόλλητα, δεν κάνουν κάτι άλλο μεμπτό. Δεν ακουμπούν κανέναν εκτός αν τους αναγκάσει και ανεβαίνουν στο καπό μόνο σε όσους προσπαθούν να ξεφύγουν πατώντας γκάζι, αδιαφορώντας για την πιθανότητα τραυματισμού κάποιου.
    Life begins at 45°.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Μου ειναι δύσκολο να κουοταρω γιατι γράφω απο κινητό.

Δείτε αν θέλετε το βιντεακι με τον σκουτερακια. (Τον οποίο τον φτάνουν στο αμήν όπως και όλους τους άλλους και χάνει τα λόγια του, την υπομονή του κλπ)

Το οτι τον παίρνει ο άλλος στο κυνήγι και πέφτει μπροστά του για να έχει να ισχυριστεί οτι ο σκουτεροβιος τον χτύπησε με το μηχανάκι, μοιάζει με αγώνα μπάσκετ που τρέχει να μπει ο αμυντικός μπροστά απο τον επιθετικό και να σταθεί ακινητος για να εκβιασει επιθετικό φάουλ.

Δουλευομαστε?

Και ξαναλέω!
    Το οτι θεωρώ αυτούς μαλακες, δε σημαίνει οτι δικαιολογώ τους οδηγούς που καβαλάνε πεζοδρόμια, που οδηγούν σουρωμενοι (το περισσότερο ξύλο απο όσα βιντεακια είδα το μάζεψε απο μια κοπελια που πρεπει να ηταν κόκκαλο απο την κόκα), το οτι ειναι καφροι βλαχοι "Ξες ποιος ειμι γω?" και λοιπά.

Κακώς, πολυ κακώς, συμβαίνει αυτό.
    Και όλοι αυτοί πρεπει να τιμωρηθούν, με σκοπό τη συμμόρφωση κι οχι τη διαπόμπευση στο Ίντερνετ.

Μιας και έχει φύγει λίγο απο τη μόδα το τρολαρισμα σε άμαχο πληθυσμό, και έχει δημιουργηθεί ενα αίσθημα self righteousness, πλέον η πατέντα ορίζει "βρίσκω φταιχτη, του μαμαω το ταμ τιριριμ και τον κρεμάω ανάποδα στην πλατεία, και όλοι βαράνε παλαμάκια"

Αν θυμάμαι καλά στον Γκαιτε αποδίδεται το ρητό:

Το οτι ο κροκόδειλος έφαγε τον εχθρό σου, δεν τον κάνει φίλο σου.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Από όσα βιντεάκια είδα οι «πιτσιρικάδες» δεν είναι τυχαίοι. Οι αντιδράσεις τους σε αυτούς που τσαμπουκαλεύονται δείχνουν ότι ξέρουν να αμυνθούν

Πάντως πριν κάποιο καιρό, με φίλο που τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο που η οδηγός του μιλούσε στο κινητό είχαμε σκεφτεί μία ανάλογη κίνηση.
    Είχαμε σκεφτεί να βγάλουμε αυτοκόλλητα του τύπου: «Άσε το κινητό μωρή φώκια και οδήγα» και «Άσε το κινητό το κινητό και πιάσε το τιμόνι ρε μπαγλαμά» και θα πηγαίναμε δικάβαλο την Πατησίων να τα κολλάμε.
    Το σχέδιο ξεχάστηκε αλλά στην αναζήτηση του κατάλληλου σλόγκαν είχαμε ρίξει πολύ γέλιο.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

από χθες που το δημοσίευσα, σήμερα ξαναβλέπω το νήμα και εκπλήσσομαι από την έκταση που έχει λάβει...
    έχει πλάκα πάντως που και για τα πιο αυτονόητα πράγματα θα βρεθούν ένας-δυο να εγείρουν αντεπιχειρήματα και να καταδιώξουν τον εν προκειμένω "βιτζιλαντισμό". (ωραία λέξη, και ελληνικότατη...).

Μία παρέα πιτσιρικάδων αποφασίζουν αντί να κάθονται να παίζουν battlefield κλπ στη ζεστασιά του σπιτιού τους, να βγουν στους κρύους δρόμους της Μόσχας, ενάντια σε ανθρώπους που έχουν μείνει κολλημένοι στο 1990 (όπως ωραία λέει ένας στο βίντεο), που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, κουβαλώντας ένα ρόπαλο, ένα πυροβόλο όπλο, ή ένα μαχαίρι μαζί τους και εξασφαλίζοντας το παράνομο "ετσιθέλω" τους, εκμεταλλευόμενοι φυσικά την απουσία ή την αναλγησία της αστυνομίας.
    Και αυτοί οι νεαροί εξασφαλίζουν μία εύθραυστη ασφάλεια έχοντας 2 κάμερες μαζί τους, ώστε να καταγραφεί η όποια εχθρική κίνηση γίνει εναντίον τους, και αμύνονται χωρίς όπλα όπως μπορούν όταν δεχθούν επίθεση.
    Και η πολεμική εναντίον τους πάει ως εξής: έχουν κάμερα για να κάνουν εντύπωση, σίγουρα βρίσκεται κάποια μπίζνα από πίσω, δεν δείχνουν τα βίντεο που τους βάζουν την κάμερα στην απόφυση κλπ κλπ... Τι να πω, συγχαρητήρια για το σκεπτικό.

Σε ένα παράλληλο νήμα αν μιλάγαμε για μολότοφ σε βιτρίνες, σπάσιμο ξένης περιουσίας, ρύπανση δημόσιων χώρων, κατάληψη οικιών (βίλες αμαλίας κλπ), συλλογές μπουκαλιών μπύρας, κατάληψη πλατειών κλπ, εκεί θα μιλάγαμε για μία υγιή πρωτοβουλία των πολιτών, μία αυθόρμητη εκδήλωση ενάντια στην εξουσία της πολιτείας, μία μάχη κατά του κατεστημένου, και μία αυτοοργάνωση των ελεύθερων, αναρχικών, αντιεξουσιαστικών, αντιφασιστικών κλπ αντί, ευγενών φυσιογνωμιών αυτής της πόλης...
    Όμως το να βγεις στο πεζοδρόμιο να διεκδικήσεις την ασφαλή και ελεύθερη διέλευση των πεζών, είναι στυγνός βιτζιλαντισμός. Αυτό, τίποτε άλλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Θυμαται κανεις (αν περναγε απο κει)
    στο μακρινο 2009-2010 (προ κρισης δλδ.)
    Στο σχιστο Σκαραμαγκα που γινοτανε το πρωι της πόπης και η κινηση εφτανε τα 4-5 χλμ.
    μεχρι να βγεις κατω στη γεφυρα της Εθνικης ?

Καποιοι μαγκες βγαιναν στο αντιθετο ρευμα,και κατεβαιναν με την οπισθεν μεχρι κατω στο φαναρι.
    Μιλαμε για 5χλμ. οπισθεν σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας.
    1 χρονο περναγα απο κει, το εβλεπα το φαινομενο,τροχαια ΠΟΤΕ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ...
    Πολύ ωραία δομημένο το logical fallacy σου αλλά επειδή τυχαίνει να διαφωνώ και με τον "χουλιγκανίστικο αναρχισμό" αλλά και με τα τυπάκια του βίντεο, μπορείς να τοποθετηθείς επί των παρανομιών που κάνουν και των καφριλικίων που αναφέρω παραπάνω;

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Bob Ross - Πως να ζωγραφισετε εναν πολυχρωμο ΜΑΤατζη
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2011, 12:44
  2. Πως να πέσετε ακολουθώντας έναν γρηγορότερο
    από zireous στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 13:34
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2007, 00:48