μεσα μπηκες στη ληξη?
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Ναι
Ήμουν από μέσα το Σάββατο το πρωί στα πιτς στα ελεύθερα και σε κάποια qp.
Αλλά επειδή δεν είχα καλή οπτική την Κυριακή ήμουν στο πέταλο στην πρασια μπροστά στην μικρή ευθεία πριν την κλειστή δεξιά για την μεγάλη ευθεία (pratto 2)
Το Σάββατο στα δοκιμαστικά ήμουν στην γρήγορη στροφή μετά την μεγάλη ευθεία,, που απ ότι έμαθα είναι η ποίο γρήγορη τού πρωταθλήματος (Δ Δ)
Από εκεί έχεις ποίο πολύ ώρα ζωντανό αλλά χάνεις το πίσω ες μια μικρή ευθεία και 2-3στροφες .
Όλα τα υπόλοιπα τα βλέπεις ζωντανά.
Έτσι αποφασίσαμε την Κυριακή να πάμε απέναντι που είχαμε και γιγαντοοθόνη.
10-11 γύρους πριν την λήξη, κάλεσαν τον κόσμο από τα μεγάφωνα να προσέχει κατά τον πανηγυρισμό και να μην ποδοπατηθουν γιατί οι πόρτες πρόσβασης στο εσωτερικο της πίστας και στα paddock είναι μικρές.
Μπήκαμε μέσα, και ήμουν εκεί όταν Ο VALEμας ευχαρίστησε όλους (έχω και φώτο και βίντεο)
Επίσης μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι παρόλο που δεν κέρδισε ο VALE, που δεν χτύπησαν οι καμπάνες στην tavuglia ,που το 95%του κόσμου ήταν υπέρ τού VALE .
Δεν έγινε το παραμικρό.
Μάλιστα όταν μπήκα στην πίστα, ήμουν πολύ κοντά με μια παρέα με σημαίες και λάβαρα του ΜΜ ,χωρίς να γίνει το παραμικρό, σαν να λέμε να πάρεις 20μπαοκια και να τα ρίξεις στην θύρα 7.....
Δεν θα μείνει ούτε η πιτυρίδα τούς.
Οι άνθρωποι είναι αλλού, δεν έχουμε καμία σχέση με ουνα φάτσα ουνα ράτσα
1)πως ανεβάζω βίντεο που έχω στο τηλέφωνο και στην κάμερα??
2)εχω φώτο στην ψηφιακή που αν και τις πέρασα με BT στο τηλέφωνο δεν μπορώ να τις ανεβάσω, επίσης τις πέρασα στο laptop και πάλι τίποτα
Πώς τις ανεβάζω?
Αν και στραβολαιμιάσαμε λίγοπάντα τέτοια
![]()
Φύγαμε...
Στην ψηφιακή δεν χρειαζόταν να γυρίσω τον φακό.
Όμως δεν μπορώ να ανεβάσω τις<καλες> φώτο.
Έκανα προσπάθεια μέσω imageshank αλλά δεν μπορουσε ,και μου έγραφε να δοκιμάσω αργότερα.
Το περίεργο ειναι ότι μέσω Viber τις έστειλα κανονικά, αλλά ούτε από το τηλέφωνο ούτε από τον υπολογιστή μπορώ να τις ανεβάσω.
Ευχαριστώ για την ευχή, καλά να είμαστε να περισσέψει κανένα φραγκακι και θα πάμε και του χρόνου
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/