Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 208

Θέμα: Booting from dvd

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Καμια ιδεα τι παει στραβα;
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Windows-10-logo-570-2.jpg 
Προβολές:	162 
Μέγεθος:	13,8 KB 
ID:	342280

Υ.Γ. Απορώ πως δεν έχει ανοίξει θέμα ακόμα με τα δεκάρια...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Windows-10-logo-570-2.jpg 
Προβολές:	162 
Μέγεθος:	13,8 KB 
ID:	342280

Υ.Γ. Απορώ πως δεν έχει ανοίξει θέμα ακόμα με τα δεκάρια...
    Για τον ΠΡουτσο......
    Εκανα την μαλακία και "αναβαθμιστικα" .
    Γ@μηθηκε το htpc και αντε να το ξανασεταρω.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Για τον ΠΡουτσο......
    Sorry που απαντάω αργά στο νήμα αλλά δυστυχώς εδώ και χρόνια η διαδικασία upgrade από ένα λειτουργικό της Microsoft στο επόμενο μόνο προβλήματα παρουσιάζει στο 90% των περιπτώσεων. Προσωπικά πάντα κάνω clean install ή όταν δεν είναι εφικτό, clean install την προηγούμενη έκδοση και ΚΑΠΑΚΙΑ upgrade πριν μπει οτιδήποτε άλλο.

Για τον ΠΡουτσο......
    Κι εγώ αναβαθμίστηκα "κατά λάθος" σε δεκάρια, τον πρώτο μήνα δούλεψαν κανονικά και ξαφνικά μια μέρα σταμάτησε να δουλεύει το start menu, τα notifications και ο ήχος από task bar, το search κτλ. Στην αρχή νόμιζα ότι είχε σβήσει αρχεία registry με το ccleaner, μετά ανακάλυψα ότι ήταν πρόβλημα των windows. Μου πήρε 2 εβδομάδες διάβασμα, ό,τι δοκίμασα από συμβουλές απέτυχε, δοκίμασα τελικά κάτι μόνος μου και τελικά με 2 εντολές από powershell και restart σε safe mode λύθηκε δια μαγείας και τώρα (μην τα ματιάσω) πάνε σφαίρα. Προχτές κατέβασα μόνο κάτι drivers από το site της Dell για το Intel Rapid Storage και την επομένη που πήγα να ανοίξω το laptop δεν άνοιγε, άνοιξε με την 6η-7η προσπάθεια, διάβασα ότι φταίει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το απεγκατάστησα αλλά συνεχίζει να το κάνει, δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο ή τα έπαιξε το πλήκτρο on, το κουφό είναι ότι μόλις βγάζω την πρίζα και την ξαναβάζω, αμέσως ξεκινά με την πρώτη ( George_Sp ακούς; )

Το Intel Rapid Storage δεν ασχολείται καθόλου με το κουμπί Power στα λάπτοπ σε hardware επίπεδο παρά μόνο σε software επίπεδο αν αντί να κάνεις κανονικό τερματισμό απλά κλείνεις το καπάκι της οθόνης ή το αφήνεις να σβήσει μόνο του σε κατάσταση sleep ή hibernation.
    Το εμποδίζει δηλαδή μόνο από το να "ξυπνήσει" από κατάσταση "ύπνου" και πατώντας το power δεν δίνει εντολή στο σκληρό να εκκινήσει.
    Αν το λαπτοπ δεν ακούει στο κουμπί power από τελείως σβηστό, το πρόβλημα είναι αλλού. Το να βγάζεις τη πρίζα σημαίνει οτι κλείνεις και την κατάσταση hibernation-sleep του λάπτοπ μιας και χωρίς παροχή ρεύματος κάνει μόνο του shutdown για να μην ξεμείνει από μπαταρία και χάσεις ότι προσωρινή εργασία μπήκε σε αναμονή αφού δεν έκανες τερματισμό.
    Για γράψε μια και το ακριβές μοντέλο αλλά υποψιάζομαι οτι απλά δεν κάνεις κανονικό τερματισμό και η εξήγηση είναι τα παραπάνω.

Dell Inspiron 3542. To Dell Rapid Storage πάντως το έκανα uninstall όπως είπα τελικά από αυτά που διάβασα...

Dell Inspiron 3542. To Dell Rapid Storage πάντως το έκανα uninstall όπως είπα τελικά από αυτά που διάβασα...
    Αν η εγκατάσταση που προσπάθησες να επαναφέρεις με τα powershell ήταν η original Dell και όχι κάποια άλλη διανομή τότε πολύ πιθανόν η επιδιόρθωσή σου δε πέτυχε πλήρως. Κατέβασε ένα καθαρό iso εγκατάστασης της έκδοσης του λειτουργικού που έχει άδεια το laptop. κάνε clean install και ξαναδοκίμασε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Αν η εγκατάσταση που προσπάθησες να επαναφέρεις με τα powershell ήταν η original Dell και όχι κάποια άλλη διανομή τότε πολύ πιθανόν η επιδιόρθωσή σου δε πέτυχε πλήρως. Κατέβασε ένα καθαρό iso εγκατάστασης της έκδοσης του λειτουργικού που έχει άδεια το laptop. κάνε clean install και ξαναδοκίμασε.
    Δεν θα το έκανε αυτό εξαρχής; Το σύμπτωμα ξεκίνησε μόλις κατέβασα το driver για το intel storage...

σε μια ήδη προβληματική εγκατάσταση όπως περιέγραψες, το να προσθέσεις και να αφαιρέσεις drivers κεντρικότατων συστημάτων, όπως η διαχείριση δίσκου της intel που περνάει τα πάντα μέσω του chipset της μητρικής και του sata controller, είναι κάτι που μπορεί να χειροτερέψει το πρόβλημα.

clean install

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πληροφοριακά, έχω αναβαθμίσει σε win10 σε 3 υπολογιστές (2 προσωπικούς κι έναν της δουλειάς, όλοι είχαν win7 πριν), τους οποίους χρησιμοποιώ καθημερινά και τρέχουν απροβλημάτιστα και άψογα από την πρώτη μέρα.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πληροφοριακά, έχω αναβαθμίσει σε win10 σε 3 υπολογιστές (2 προσωπικούς κι έναν της δουλειάς), τους οποίους χρησιμοποιώ καθημερινά και τρέχουν απροβλημάτιστα και άψογα από την πρώτη μέρα.
    τους χρησιμοποιείς εσύ μάναμ. όχι ο μέσος χρήστης

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Για καποιο λογο το πι σι μου αρνειται να Μπουταρη(γεια μας.......χικ) απο το drive.
    Στο BIOS εχω ρυθμισει την σειρα προτιμησης(1ο) αλλα το ριμαδι συνεχιζει να μπαινει στα αθλια 10αρια.
    Καμια ιδεα τι παει στραβα;
    σε αλλα πισι το dvd-cd των windows μπουταρει κανονικα? αν οχι, μπορει να ειναι κατεστραμενο το dvd. τα υπολοιπα dvd-cd τα διαβαζει το drive σου? αν δε βγαλεις ακρη, φτιαξε φλασακι με bootable windows, ειναι πολυ πιο ευκολο.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    σε αλλα πισι το dvd-cd των windows μπουταρει κανονικα? αν οχι, μπορει να ειναι κατεστραμενο το dvd. τα υπολοιπα dvd-cd τα διαβαζει το drive σου? αν δε βγαλεις ακρη, φτιαξε φλασακι με bootable windows, ειναι πολυ πιο ευκολο.
    Βασικα το πιο ευκολο απ'ολα ηταν να ανοιγα την μπαλκονοπορτα και να εφαρμοζα την παλια αλλα δοκιμασμενη τεχνικη windows "flight mode"............

Ρε καλα λεω εγω μηχανηματα του σατανα......αν θελουν σε τρελαινουν.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    σε μια ήδη προβληματική εγκατάσταση όπως περιέγραψες, το να προσθέσεις και να αφαιρέσεις drivers κεντρικότατων συστημάτων, όπως η διαχείριση δίσκου της intel που περνάει τα πάντα μέσω του chipset της μητρικής και του sata controller, είναι κάτι που μπορεί να χειροτερέψει το πρόβλημα.

clean install
    Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από φορμάτ και τα σχετικά, εδώ και 20 χρόνια δεν έχω κάνει ποτέ σε υπολογιστή. Τελικά δεν ξέρω κατά πόσο φταίνε τα Win10, μάλλον η μ@λ@κία είναι της Dell, ΗΡ και πάλι ΗΡ τελικά και ας λένε μερικοί, η συμβίωση με τη Dell μου έχει αφήσει κάκιστες εντυπώσεις.

http://en.community.dell.com/support...?pi239031352=3
    http://en.community.dell.com/support...518/t/19647228

Προχτές εγκατέστησα πάλι το Intel Rapid Driver και το έκανα απεγκατάσταση με CCleaner, το πρόβλημα έδειξε να εξαφανίζεται, ο υπολογιστής άνοιγε κανονικά και μόλις τον έβαζα σε sleep mode άνοιγε κανονικότατα. Σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια, πρέπει να πατήσεις το on συνεχόμενα για 10'' ή να βγάλεις στιγμιαία την πρίζα για να ξεκινήσει, στο δε sleep mode έκλεισε δια παντός και μόλις το άνοιξα έβγαλ μήνυμα πως δεν έγινε κανονικός τερματισμός. Με εντολή powercfg -Energy θα δείξει τίποτα λες;

Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από φορμάτ και τα σχετικά, εδώ και 20 χρόνια δεν έχω κάνει ποτέ σε υπολογιστή. Τελικά δεν ξέρω κατά πόσο φταίνε τα Win10, μάλλον η μ@λ@κία είναι της Dell, ΗΡ και πάλι ΗΡ τελικά και ας λένε μερικοί, η συμβίωση με τη Dell μου έχει αφήσει κάκιστες εντυπώσεις.

http://en.community.dell.com/support...?pi239031352=3
    http://en.community.dell.com/support...518/t/19647228

Προχτές εγκατέστησα πάλι το Intel Rapid Driver και το έκανα απεγκατάσταση με CCleaner, το πρόβλημα έδειξε να εξαφανίζεται, ο υπολογιστής άνοιγε κανονικά και μόλις τον έβαζα σε sleep mode άνοιγε κανονικότατα. Σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια, πρέπει να πατήσεις το on συνεχόμενα για 10'' ή να βγάλεις στιγμιαία την πρίζα για να ξεκινήσει, στο δε sleep mode έκλεισε δια παντός και μόλις το άνοιξα έβγαλ μήνυμα πως δεν έγινε κανονικός τερματισμός. Με εντολή powercfg -Energy θα δείξει τίποτα λες;
    Το πρόβλημά σου δεν έχει λυθεί άσχετα του αν δούλεψε για λίγο. Η εγκατάσταση θέλει ψάξιμο από τεχνικό ή ξήλωμα και καθαρή εγκατάσταση.

Με τα Dell δουλεύω σε πελάτες μου χρόνια. Είναι τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα και όλες οι άλλες μάρκες έρχονται μετά. Η HP κάνει φιλότιμες προσπάθειες την τελευταία 2ετία αλλά ακόμα την Dell δεν την πιάνει.

Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hiren's boot DVD 10.2
    από Anritsu στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 01:28
  2. from ozstralia
    από afrotwin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2005, 01:04
  3. Α twist of the Wrist (DVD)
    από anco στο forum Off topic