Γεια σου φιλε
Καταρχιν αντικειμενικος δεν γίνεται να ειμαι στην αποψη μου γιατι εχω αφρικα, παρολα αυτα θα σου πω για ποιο λογο την πηρα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου βαση βεβαιος και των οικονομικων μου δυνατοτητων. (Θα θελα να ειχα 1 ΚΤΜ 950 αλλα και καποιον να μου πληρωσει την αξια κτισης και να μου πληρωνει και το κοστος συντηρησης). Την πηρα γιατι ηθελα μια μηχανη για ταξιδακια σε νησια και επαρχια ,παντως τυπου τερεν (οχι τραιλ) αξιοπιστη, να επισκεφτομαι τα συνεργεια μονο για συντηρηση και οχι συχνα, ειπαμε δεν μου περισευουν, και ολα αυτα τα κανει μια χαρα η ΑΤ. Το τρανσαλπ αν και το εχω σε εκτιμιση (δεν το εχω οδηγησει) δεν το πηρα γιατι δεν μου εκανε κλικ( χρειαζεται και αυτο) εμφανισιακα, ηταν 100 cc λιγοτερα, τελη και ασφαλειες εχουν τα ιδια , κατεληξα στο αφρικα, απλα το γουσταρισα πιο πολυ.Για να τελειωνω αν θες μια μηχανη που να σε απασχολει μονο οταν θες να την οδηγησεις, που τα κανει ολα με αξιοπρεπεια και χωρις τρομαρες, αξιοπιστη, δεν σε απασχολει η μοδα και το χρηματιστηριο αξιων της καφετεριας τοτε μπορεις να διαλεξεις αφοβα ΚΑΙ την αφρικα. οδηγησε της και τις δυο και ακου το ενστικτο σου συνηθως δεν λαθευει.
(Εγω θα την αλαζα μονο με αφρικα 1000 αν υπηρχε και αν "υπηρχαν"![]()