Μαϊστα...
Πιθανότατα k760 για αρχή και ο Αλλάχ είναι μεγάλος.
Μαϊστα...
Πιθανότατα k760 για αρχή και ο Αλλάχ είναι μεγάλος.
Γιαννη,χτες πηγα μεχρι γαλαξιδι συνοδευοντας τους αλλους,τα trailsmart στριβουν.πολυ.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ναι. Είναι στο 50ρικο παραπάνω. Ίσως στην επόμενη αλλαγή. Άκουσα πολύ ωραίες ιδέες για χαλαρά χώματα σήμερα...
Λιγο ακριβοτερα.. 170 κανανε τα δικα μου. Πλερωσα 190 με σαμπρελες Kenda και μεταφορικα.
Ειναι καλα λαστιχα. Θα δεις..![]()
Δεν ξερω με τον καιρο πως γινονται γιατι δεν προκαμα (sic) να τα πολυκαιρισω αλλα μου αφησαν πολυ καλη εντυπωση και ειδικα για την τιμη τους..
MADE IN JAPAN 日本製
Κάπου διάβαζα ότι τα 130 πισινά έχουν άλλους σκελετούς από τα πιο φαρδιά και πιθανώς οι ίδιοι τύποι ελαστικών να συμπεριφέρονται εντελώς διαφορετικά από διάσταση σε διάσταση. Άβυσσος ή ψυχή του κατασκευαστή.
Αν μπορείς ζήτα του μισελεν σαμπρέλες
Τα μιτας θα σε ενδιεφεραν;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Γεια σας μετά από καιρό!
έχω ένα f650gs μονοκύλινδρο. Το χρησιμοποιώ σαν commuter πόλης. Συνήθεις αποστάσεις κάτω από 10 χλμ και καθημερινά απόσταση δουλειά - σπίτι 4,5 χιλιόμετρα. Ελάχιστοι χωματόδρομοι. Χρήση 99-1.
Έχω βάλει τα anakee II ως ασφάλτινα και σε 3,5 χρόνια (η μηχανή ήταν σε κλειστό παρκινγκ και τα λάστιχα σε καλές συνθήκες) έχω κάνει 11.000 χιλιόμετρα. Τα λάστιχα δεν έχουν φθαρεί, αλλά:
- μάλλον δεν έχω αξιοποιήσει τις δυνατότητες του ασφάλτινου ελαστικού, αφού το μεγαλύτερο ταξίδι τα τελευταία χρόνια ήταν Αθήνα - Αγ. Κωσταντίνος για να πάρω το πλοίο για Σποράδες.
- προφανώς και στις συνήθεις διαδρομές κυκλοφορώ με κρύα λάστιχα.
- όταν χρειάστηκα δυνατότητα εκτός δρόμου, στην κυριολεξία είδα τον χάρο με τα μάτια μου... Σε φουρκέτες με κλίση σε χαλικόδρομο (για τις παραλίες της Αστυπάλαιας για όποιον γνωρίζει) είπα ότι προσευχή ήξερα για να μην μείνω εκεί... (να σημειώσω ότι δεν κατέβασα την πίεση των ελαστικών προκειμένου να πάω στην παραλία. Ίσως έπρεπε να το είχα κάνει)
- σε βατό χωματόδρομο 200 μέτρων (μεσολαβούσε από την άσφαλτο μέχρι το συγκρότημα ενοικιαζομένων στη Σκόπελο) μετά από ατυχές συμβάν την δεύτερη μέρα (κόντεψα να πέσω αλλά τελικά τη γλίτωσα), κατέβαζα την γυναίκα μου και ερχόταν με τα πόδια...
- αν συναντήσω άμμο ή χαλίκι τα βλέπω όλα..
Βέβαια, δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι καλός οδηγός αλλά αυτή η ανασφάλεια που νοιώθω όποτε βγαίνει η μηχανή από την άσφαλτο δεν παλεύεται.
Έχω αρχίσει να ψάχνω για λάστιχα και προσανατολίζομαι στην κατηγορία χρήσης 50-50. Δεν ενδιαφέρομαι πλέον για ασφάλτινα ελαστικά, αν και η χρήση που κάνω είναι 99% άσφαλτος.
Και ενώ ψάχνω, βρίσκω αυτό (απο troxoservice.gr):
Τα ελαστικά on-off στους δρόμους της πόλης
Ένα μεγάλο ποσοστό των μοτοσικλετών για χρήση εντός και εκτός δρόμου κινούνται σχεδόν αποκλειστικά στην άσφαλτο των πόλεων, πράγμα που φέρνει σε δίλημμα τους κατόχους τους όσον αφορά την επιλογή των καταλληλότερων ελαστικών για την συγκεκριμένη χρήση.
Έτσι λοιπόν επικρατεί η εντύπωση ότι επιλέγοντας ελαστικά με πέλμα που προδιαθέτει περισσότερο ασφάλτινη χρήση θα έχουν το καλύτερο δυνατό κράτημα. Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να πούμε όμως ότι, τα ελαστικά αυτά είναι κατασκευασμένα για χρήση δρόμου σε ρυθμούς τουρισμού και γι’ αυτό το λόγο το αποτέλεσμα είναι, πυκνό πέλμα με τακούνια μεγάλης επιφάνειας για αθόρυβη λειτουργία και άντληση του νερού, στρογγυλεμένοι ώμοι για δυνατότητα μεγαλυτέρων κλήσεων, ανθεκτικότερες γόμες για αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, ταχύτητες και στο χρόνο, σκελετοί radial ακόμη και Kevlar για να βρίσκονται υπό ακραίες συνθήκες όσο το δυνατόν σε επαφή με το δρόμο.
Ακριβώς αντίθετα η χρήση πόλης απαιτεί μικρές ταχύτητες και διαδρομές, συχνές επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις, ελιγμούς, μικρές κλίσεις κλπ, γι' αυτό χρειάζονται ελαστικά που να έχουν αραιότερο πέλμα με μικρής επιφάνειας τακούνια για μεγαλύτερες τριβές και απλούς σκελετούς για να φθάνουν γρήγορα στην θερμοκρασία λειτουργίας.
Δηλαδή ευέλικτα ελαστικά που μπορεί να φθείρονται λίγο γρηγορότερα αλλά θα παρέχουν την ασφάλεια που απαιτούν οι δρόμοι των πόλεων. Στην επόμενη αλλαγή των ελαστικών σας λοιπόν θα λάβετε υπ’ όψιν πρώτα τον παράγοντα χρήση και έπειτα θα επιλέξετε μάρκα και μοντέλο.
Με βάση τα παραπάνω, είναι άλλο τα λάστιχα πόλης και άλλο τα ασφάλτινα λάστιχα..
Επομενως για πόλη και χωματόδρομους στις διακοπές (δεν με ενδιαφέρει η γρήγορη φθορά, αφού κάνω λίγα χιλιόμετρα), καλύτερα να βάλω ελαστικά 50-50 (metzeler sahara, michelin sirac, mitas E07 κλπ) ή να πάω σε πιο χωμάτινο όπως Continetal TKC-80, Pirelli MT21, mitas E09 κλπ;;
Τι λέει η εμπερία σας από την χρήση των παραπάνω ελαστικών σε συνθήκες πόλης;
Πωπω.. Αστυπαλαια.. Τι μου θυμισες τωρα...
Γ@ματοι τεραστιοι σε μηκος χωματοδρομοι!! Κριμα που δεν τους χαρηκες.. Ειχα παει με ΧΤ με Sahara και ειχα βγαλει το αχτι μου!
Ελπιζω να μην τους ασφαλτωστρωσουν ΠΟΤΕ!!!
Στο θεμα μας μην παρεις χωματινο ελαστικο οπως το TKC. Θα σε ενοχλει στην ασφαλτο. Ενα λαστιχο οπως το Sahara θα σε βολεψει παντου. Πολυ ποιοτικα αλλα και ακριβουτσικα. Τα φορουσα χρονια και ημουν πολυ ευχαριστημενος. Απλα αν κανεις πολλα ασφαλτινα χλμ θα φαγωθουν γρηγορα.
Κοιτα παντως να βελτιωθεις και λιγο στην οδηγηση στο χωμα διοτι οι ξεραϊλες τυπου Αστυπαλαιας δεν χρειαζονται απαραιτητα 50-50 λαστιχο για να πας με ασφαλεια. Πας και με δρομισιο ανετα, απλα με λιγο προσοχη.
MADE IN JAPAN 日本製
Από όσα έχω διαβάσει και με δεδομένο ότι μάλλον δεν είσαι γκαζοφονιάς κοντράκιας τελικόβιος (από την τελική αυτό το τελευταίο) τα σαχάρα και τα TKC80 μάλλον είναι οι πιο καλές επιλογές. Το TKC80 νομίζω είναι σε δύο τύπους (ή κάτι τέτοιο είχα διαβάσει στο MOTO magazine), ο ένας λίγο πιο δρομίσιος;