Ta smart re paidia kaneis den ta blepei??????
mazi kai kati @@@@ena grande punto.....
Ta smart re paidia kaneis den ta blepei??????
mazi kai kati @@@@ena grande punto.....
καποτε δεν πιστευα οτι η μ@λ@κι@ σχετιζοταν με μαρκα..........
μετα βγηκαν τα smart![]()
Smart μακραν πρωτα.
Νομιζουν οτι χωρανε και απο χαραμαδες.πραγματικα ομως.
Οταν δε τα παρατανε και παρκαρισμενα καθετα με το πεζοδρομιο.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Κάπου σε παρόμοιο θέμα έχει αναφερθεί ότι η μαλακία δεν είναι τι μάρκα, αλλά τι φαιά ουσία έχουν στην γκλάβα τούς.
Συνήθως οι μηχανακηδες συμπεριφέρονται σαν μηχανακηδες είτε οδηγαν σμαρτ είτε επικαθημενο.
Υπ όψιν οι συνειδητοποιημένοι όχι τα καγκουρια ότι και να έχουν θα είναι καγκουρια.
Και εγώ έχω Impreza wrx και πριν rallye 106 X2 αλλά δεν νομίζω να έκανα ποτέ μαλακία
Το αυτοκινητο της μαμας
ανεξαρτητως μαρκας
διοτι ειναι fuel & maintenance free![]()
Τιποτα απο τα δυο..Αλλα για διαφορετικους λογους. Αν μιλαμε για sport coupe. Aν μιλαμε απλα για αμαξι, εννοειται Hyundai!!!
Aν και τα Alfa ειναι φοβερα στο δρομο αλλα... επ ουδενει δεν θα τα εμπιστευομουν για να αγορασω.
Αλλο η τετρακινηση. Και αλλο να βγαλεις σπορ μοντελο. Τετρακινηση εχουν και τα Dmax. H τετρακινηση ειναι εργαλειο. Δεν ειναι για πουλ μουρ και σπορ οδηγηση μονο.
Και ενα σπορ αμαξι πρεπει να εχει και ενα pedigree πισω.. Και αυτο κατακτατε απο αγωνες.
Αν πχ η Harley εβγαζε ενα καθαροαιμο motocross θα το επαιρνε κανενας στα σοβαρα;;; (που εχει βγαλει και χωματινο μηχανακι..)
(καθαροαιμο mx με shovelhead.. kayla!!πραπ πραππραπ πραπ πραππραπ πραπραππραππραπ)
Oσοι οδηγαν Civic 15ετιας και πανω ειναι ολοι σοβαροι και καταξιωμενοι ανθρωποι. Ουδεμια σχεση με πιστιρικαδες καγκουρες...!!!
Ειναι αληθεια οπως και να το κανουμε, τα παλια civic ειναι απο τα αγαπημενα αμαξια του καγκουρα.. (εχω αλλα δεν ειμαι καγκουρας!)
Αλλα ποιον θεωρουμε χαρο;; Αυτο που δεν ξερει να οδηγει ή αυτον που θα κανει και την καγκουρια του;;;
Ισχυει απολυτα! Μεγαλοι χαροι αυτοι με τα αγροτικα!!!
Ναι, ισως να ειναι η μαρκα που σχετιζεται περισσοτερο με τη μλκ..
To αυτο. Συμφωνω απολυτα!
Οσο για τα BMW.... Γ@μανε!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
ΚΑΚΟΙ οδηγοί, με παντελή άγνοια του πώς οδηγείται ένα αυτοκίνητο, οδηγούν συνήθως bmw, mercedes ή/και οποιοδήποτε SUV. Αν συνδυάσεις μάλιστα τα 2...
Life begins at 45°.
εγω εχω παρατηρησει ότι οδηγοι με γρηγορες εκδοσεις καθημερινων αυτοκινητων δεν εχουν καμια απολυτως παιδεια.. αντίθετα οδηγοι ακριβων γρηγορων αυτοκινητων εχουν οδηγικη παιδεια..
σε ταξιδι προσφατα με το αμαξι, είμαι αριστερη λωριδα με 160 και προσπερναω ένα μπουγιο που κινειται στη μεσαια με λιγοτερα.. octavia rs μου εχει κολησει στον προφυλακτηρα και παιζει φωτα και κορναρει ντε και καλα να κανω στην ακρη να περασω, λες και ειχα πουθενα να χωθω! φυσικα μετα εφαγα και τη χειρονομια μου και το μπινελικι μου δωρακι από τον καγκουρα!
σε ιδια φαση αργοτερα, πορσε 911 περιμενε υπομονετικα πισω μου σε λογικη αποσταση, ποτε θα βρω ευκαιρια να μετακινηθω δεξια να περασει..
Εμένα πάντως τα smart μου αρέσουν πολύ......!!!Γιατί πλέον κύριοι είμαι υποψιασμένος!!! Οπότε προσέχω και απλά χαζεύω αυτές που τα οδηγούν!!!
![]()
Mini
Smart
Με διαφορά οι πιο εγκληματικοί για μηχανές!
Δυστυχώς η πλειοψηφία των χρηστών "premium "αυτοκινήτων είναι "τσοπαναρεοι" και να με συγχωρέσει ο φιλος μου ο tsompanis για τον χαρακτηρισμό.
Μιλάμε για άτομα που θελουν πολλές κλωτσιες.
Οι εχοντες αμαξάρα, που πρέπει ΟΟΟΟΛΟΙ οι κοινοί θνητοί να παραχωρουμε προτεραιότητα και γενικώς είμαστε ενα εμπόδιο στην απεραντοσύνη τους.
Ακομα να ξεχάσω τον βλακα που με προσπέρασε στην χιονισμένη εθνική με τουλάχιστον +80 με το οδόστρωμα να έχει 2 δαχτυλα χιόνι.
Ακομα πρέπει να απορεί γιατί σβουρισε και κουρεψε τις μπαριερες λιγα μετρα μετά. ....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το πρόβλημα έχει να κάνει με το εγώ μας.Σε πολλούς από τους κυρίους ξεκινάει από την στιγμή που το αυτοκίνητο(και η μοτοσυκλέτα) γίνονται προέκταση του ... μορίου τους και πρέπει να το δείξουν.
Δες πόσο γρήγορο,μεγάλο,φορτωμένο το έχω και ξέρω να το παίζω(το όχημα) και κάνε στην άκρη γιατί δεν υπάρχεις..
Παιδιά μην το εκθέτεται σε κοινή θέα.Υπάρχουν και νοήμονες που σας έχουν για τρίχα από τα .. φρύδια τους κι ας είναι ποδαράτοι.. Άλλα μετράνε.-![]()