Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 107

Θέμα: Ποια μάρκα αυτοκινήτων προτιμούν οι χάροι στο δρόμο;

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Ta smart re paidia kaneis den ta blepei??????

mazi kai kati @@@@ena grande punto.....

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Είμαι κομπλεξικός κι ανισόρροπος ...
    Κι εγώ θέλω μια Μ3 ρε πστ μου για να κομπλεξαριστώ και να χάσω την ισορροπία μου λαίμαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    καποτε δεν πιστευα οτι η μ@λ@κι@ σχετιζοταν με μαρκα..........

μετα βγηκαν τα smart

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Smart μακραν πρωτα.
    Νομιζουν οτι χωρανε και απο χαραμαδες.πραγματικα ομως.
    Οταν δε τα παρατανε και παρκαρισμενα καθετα με το πεζοδρομιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ θέλω μια Μ3 ρε πστ μου για να κομπλεξαριστώ και να χάσω την ισορροπία μου λαίμαι
    Άντε για Μ να το καταλάβω,δικαιολογείται το ψώνισμα εώς ένα βαθμό.. ΕΣΥ ρε μπάμια με το 116 κάνε στην άκρη γιατί το Ibiza rs θα σε περάσει από πάνω και μην έχεις τέτοιο ύφος...!!!!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Banned
    Κάπου σε παρόμοιο θέμα έχει αναφερθεί ότι η μαλακία δεν είναι τι μάρκα, αλλά τι φαιά ουσία έχουν στην γκλάβα τούς.
    Συνήθως οι μηχανακηδες συμπεριφέρονται σαν μηχανακηδες είτε οδηγαν σμαρτ είτε επικαθημενο.
    Υπ όψιν οι συνειδητοποιημένοι όχι τα καγκουρια ότι και να έχουν θα είναι καγκουρια.
    Και εγώ έχω Impreza wrx και πριν rallye 106 X2 αλλά δεν νομίζω να έκανα ποτέ μαλακία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Το αυτοκινητο της μαμας

ανεξαρτητως μαρκας

διοτι ειναι fuel & maintenance free

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Desperado Προβολή μηνύματος
    Nobody is perfect.....except me!!!
    Δεν το καταλαβαίνω αυτό με τους αγώνες, δηλαδή για να βγάλεις τετρακίνητο εκτός δρόμου θα έπρεπε να ισχύει το ίδιο? Πρέπει να λάβεις μέρος σε αγώνες trial??
    Αν εξαιρέσουμε τώρα το θέμα εμφάνιση, όνομα κλπ τι θα προτιμούσες ΣΗΜΕΡΑ σε sport coupe?? Alfa ή Hyundai??
    Τιποτα απο τα δυο.. Αλλα για διαφορετικους λογους. Αν μιλαμε για sport coupe. Aν μιλαμε απλα για αμαξι, εννοειται Hyundai!!!
    Aν και τα Alfa ειναι φοβερα στο δρομο αλλα... επ ουδενει δεν θα τα εμπιστευομουν για να αγορασω.

Αλλο η τετρακινηση. Και αλλο να βγαλεις σπορ μοντελο. Τετρακινηση εχουν και τα Dmax. H τετρακινηση ειναι εργαλειο. Δεν ειναι για πουλ μουρ και σπορ οδηγηση μονο.
    Και ενα σπορ αμαξι πρεπει να εχει και ενα pedigree πισω.. Και αυτο κατακτατε απο αγωνες.
    Αν πχ η Harley εβγαζε ενα καθαροαιμο motocross θα το επαιρνε κανενας στα σοβαρα;;; (που εχει βγαλει και χωματινο μηχανακι..)
    (καθαροαιμο mx με shovelhead.. kayla!! πραπ πραππραπ πραπ πραππραπ πραπραππραππραπ)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Χαροι οι οδηγοί Mercedes και οχι οι χοντακιδες με τα σιβικ 15ετιας...
    Τουλάχιστον έχουμε το άλλοθι οτι ειμαστε στο Μότο.γρ.
    Oσοι οδηγαν Civic 15ετιας και πανω ειναι ολοι σοβαροι και καταξιωμενοι ανθρωποι. Ουδεμια σχεση με πιστιρικαδες καγκουρες...!!!
    Ειναι αληθεια οπως και να το κανουμε, τα παλια civic ειναι απο τα αγαπημενα αμαξια του καγκουρα.. (εχω αλλα δεν ειμαι καγκουρας!)
    Αλλα ποιον θεωρουμε χαρο;; Αυτο που δεν ξερει να οδηγει ή αυτον που θα κανει και την καγκουρια του;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Στα μέρη μου τις περισσότερες μ... τις κάνουν οδηγοί Navara, Hilux, L2000, D-Max. Κατά κανόνα 90% διπλοκάμπινα και με φιμέ τζάμια.
    Optional: αυτοκόλλητα/αερογραφίες καλάσνικοφ ή σταυραετού ή του νησιού.

Όπως βλέπετε, όλοι τζαπάν οδηγάνε
    Ισχυει απολυτα! Μεγαλοι χαροι αυτοι με τα αγροτικα!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    καποτε δεν πιστευα οτι η μ@λ@κι@ σχετιζοταν με μαρκα..........

μετα βγηκαν τα smart
    Ναι, ισως να ειναι η μαρκα που σχετιζεται περισσοτερο με τη μλκ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Κάπου σε παρόμοιο θέμα έχει αναφερθεί ότι η μαλακία δεν είναι τι μάρκα, αλλά τι φαιά ουσία έχουν στην γκλάβα τούς.
    To αυτο. Συμφωνω απολυτα!

Οσο για τα BMW.... Γ@μανε!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    ΚΑΚΟΙ οδηγοί, με παντελή άγνοια του πώς οδηγείται ένα αυτοκίνητο, οδηγούν συνήθως bmw, mercedes ή/και οποιοδήποτε SUV. Αν συνδυάσεις μάλιστα τα 2...
    Life begins at 45°.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    εγω εχω παρατηρησει ότι οδηγοι με γρηγορες εκδοσεις καθημερινων αυτοκινητων δεν εχουν καμια απολυτως παιδεια.. αντίθετα οδηγοι ακριβων γρηγορων αυτοκινητων εχουν οδηγικη παιδεια..
    σε ταξιδι προσφατα με το αμαξι, είμαι αριστερη λωριδα με 160 και προσπερναω ένα μπουγιο που κινειται στη μεσαια με λιγοτερα.. octavia rs μου εχει κολησει στον προφυλακτηρα και παιζει φωτα και κορναρει ντε και καλα να κανω στην ακρη να περασω, λες και ειχα πουθενα να χωθω! φυσικα μετα εφαγα και τη χειρονομια μου και το μπινελικι μου δωρακι από τον καγκουρα!

σε ιδια φαση αργοτερα, πορσε 911 περιμενε υπομονετικα πισω μου σε λογικη αποσταση, ποτε θα βρω ευκαιρια να μετακινηθω δεξια να περασει..

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Εμένα πάντως τα smart μου αρέσουν πολύ......!!! Γιατί πλέον κύριοι είμαι υποψιασμένος!!! Οπότε προσέχω και απλά χαζεύω αυτές που τα οδηγούν!!!

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Desperado Προβολή μηνύματος
    Εμένα πάντως τα smart μου αρέσουν πολύ......!!! Γιατί πλέον κύριοι είμαι υποψιασμένος!!! Οπότε προσέχω και απλά χαζεύω αυτές που τα οδηγούν!!!
    Smart και C3.. Eκει ειναι τα γκομενακια τα ωραια.. Σωστος!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Mini

Smart

Με διαφορά οι πιο εγκληματικοί για μηχανές!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Δυστυχώς η πλειοψηφία των χρηστών "premium "αυτοκινήτων είναι "τσοπαναρεοι" και να με συγχωρέσει ο φιλος μου ο tsompanis για τον χαρακτηρισμό.
    Μιλάμε για άτομα που θελουν πολλές κλωτσιες.
    Οι εχοντες αμαξάρα, που πρέπει ΟΟΟΟΛΟΙ οι κοινοί θνητοί να παραχωρουμε προτεραιότητα και γενικώς είμαστε ενα εμπόδιο στην απεραντοσύνη τους.
    Ακομα να ξεχάσω τον βλακα που με προσπέρασε στην χιονισμένη εθνική με τουλάχιστον +80 με το οδόστρωμα να έχει 2 δαχτυλα χιόνι.
    Ακομα πρέπει να απορεί γιατί σβουρισε και κουρεψε τις μπαριερες λιγα μετρα μετά. ....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Κανένας σωστός;;
    Το πρόβλημα έχει να κάνει με το εγώ μας.Σε πολλούς από τους κυρίους ξεκινάει από την στιγμή που το αυτοκίνητο(και η μοτοσυκλέτα) γίνονται προέκταση του ... μορίου τους και πρέπει να το δείξουν.

Δες πόσο γρήγορο,μεγάλο,φορτωμένο το έχω και ξέρω να το παίζω(το όχημα) και κάνε στην άκρη γιατί δεν υπάρχεις..

Παιδιά μην το εκθέτεται σε κοινή θέα.Υπάρχουν και νοήμονες που σας έχουν για τρίχα από τα .. φρύδια τους κι ας είναι ποδαράτοι.. Άλλα μετράνε.-

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2014, 16:57
  2. Καλα να το δω ποτε κατι τετοιο στο δρομο...
    από hornet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 20:15
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2005, 18:41
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2004, 17:14
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 00:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε