Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: 23η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών

Όχι καημένε δεν είναι καρεκλοκένταυροι.
    Κενταυροκάρεκλοι είναι.
    Πλάκα με κάν'ς θαρρώ. Ή μήπως να θυμηθώ τον τρόπο λειτουργίας των περισσοτέρων λεσχών? Που άμα δεν σε πάει κάποιος δικός σου δεν "κολλάς" πουθενά?
    Πότε διεξήγαγε πανελλαδικές εκλογές η μοτοε? Που να έχουν δικαίωμα ψήφου όλοι οι μοτοσυκλετιστές? Άσχετα από λέσχες, από κέντρα εξουσίας κλπ κλπ? Όρεξη για δουλεία να υπάρχει και όλα γίνονται.

γιωργος

Αρχικά δημιουργήθηκε από TRANSALP
    magkes blepo pos kathe enas apo emas exei kai thn diki toy apopsi to dexome kai xerome poy toylaxiston yparxei endiaferon gia ta provlimata toy xoroy mas.makari pragmatika na vrethi enas foreas poy na koynisi to magiko ravdaki kai na ta lisi ola.
    as mhn koroidevomaste an emeis perimenome tous alloys na bgaloyn to fidi apo thn trypa thn katsame thn barka.PREPEI NA ORGANOTHOYME KAI NA MHN KANOME MONO KRITIKH.

xana KRHTH ole

ΡΕ ΛΑΣΙΘΙΩΤΗ,ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΜΙΧΑΚΗ,ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ??

ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ (ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ "ΤΡΙΚΥΚΛΟ"...!!!
    ΚΑΙ ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.....
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ,ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΗΤΑΔΕΣ,ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ...???

ΣΤΕΙΛΤΕ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΡΑΚΙ..!!!

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Capo_Di_Capi
    Πού το ανακοίνωσε και πότε?
    Δυό χρόνια τώρα που γράφω σε φόρουμ δεν είδα καμιά ανακοίνωση. Εκτώς και αν δενθεωρεί κατάλληλους τους χώρους αυτούς.

Που να το ανακοινωσει σε ολα τα forum και τα site που μιλανε για μοτοσυκλετες ? το ανακοινωσε σε ολες τις λεσχες.
    αν καθε site , π.χ. το moto.gr εκανε λεσχη και ανηκε στην ομοσπονδια θα γινοταν πιο ευκολα ολα , κια θα μπορουσες να λες την γνωμη σου κατευθειαν σ αυτους που¨"κυβερνανε" την μοτοσικλετα στην ΕΛΛΑΔΑ.

Κατά την κρίση μερικών δεν το κάνουν καλά και επιπλέον δεν ακούνε και την κριτική.

Την κριτικη που το ξερεις οτι δεν την ακουνε εχεις μιλησει με κανεναν? αν λες για μενα σου το ξαναλεω δεν ειμαι στο Δ.Σ. της ΜΟΤΟΕ.

Στους οποίους η καλή μας μοτοε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν απαγόρευσε την είσοδο αν ήθελε να διαφυλάξει τον θεσμό της ΠΣΜ

Απο περυσι εγινε η αρχη και διμιουργηθηκε λιστα με τα ονοματα των καγκουρεων της καθε λεσχης ωστε να πετιουνται εξω πιο ευκολα φετος.

Όχι καημένε δεν είναι καρεκλοκένταυροι.
    Κενταυροκάρεκλοι είναι.
    Πλάκα με κάν'ς θαρρώ. Ή μήπως να θυμηθώ τον τρόπο λειτουργίας των περισσοτέρων λεσχών? Που άμα δεν σε πάει κάποιος δικός σου δεν "κολλάς" πουθενά?

δεν ξερω για αλλες λεσχες ισως να εχεις δικιο στην δικια μας παντως εχουμε 15 νεα μελη σε 2 μηνες τα οποια συνεχως φερνουν κι αλλους και ειναι ενεργα καθως συμμετεχουν σε ολες τισ συζητησεις και ακουγονται και πολλες φορες περνανε οι γνωμες τους

Πότε διεξήγαγε πανελλαδικές εκλογές η μοτοε? Που να έχουν δικαίωμα ψήφου όλοι οι μοτοσυκλετιστές? Άσχετα από λέσχες, από κέντρα εξουσίας κλπ κλπ? Όρεξη για δουλεία να υπάρχει και όλα γίνονται.

εεε .. πως να γινουν εκλογες αν δεν ειναι καποιος σε λεσχη η καπου γραμμενος δηλαδη. ας ειναι γραμμενος στην ΜΟΤΟΕ , αλλιως πως να γινει . υπαρχει και καταστατικο για τις διαδικασιες

ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ...

ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ..???

ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ..
    ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΝΗΨΑΝΤΑ..!!!

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...
    ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΙΑ; ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΖΥΜΩΣΗ..

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑ..!!!

κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ...

ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ..???

ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ..
    ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΝΗΨΑΝΤΑ..!!!

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...
    ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΙΑ; ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΖΥΜΩΣΗ..

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑ..!!!

οκ ισως και να γινεται ετσι οπως λες, για να γινουν τετοιες εκλογες ομως καπως πρεπει να γινει, να παρακολουθει ο εκλογεας τους υποψηφιους, να παρακολουθει καποιες κουβεντες...
    αν και εγω εχω αλλη αποψη. προτιμω να ηταν το moto.gr αλλη μια λεσχη και να ειχε δικαιωμα οχι μονο ψηφου αλλα και εκλογης καποιος εκπροσωπος της..

Ο ΑΝΥΣΗΧΟΣ Το avatar του/της TRANSALP
    gia ton dirtymoto.
    tha metabibaso to xeretismo soy,sigoyra ton xero poly kala eine filaraki moy kai prin mia ora piname mazi raki. tora eine kai pateras ,exei mia kori san ta kria ta nera.
    oso gia thn raki pareme tilefono sth lesxh kathe deytera 8-10μμ
    kai tha to kanonisome.psaxe to tilefono stis lesxes(ΛΕ.Μ.Α.Ν).

δεν επέστρεψα
    ελπίζω να είναι καλύτερη από τις παλαιότερες και ΕΙΔΙΚΑ την περσινή

δεν θα πάω μάλλον (σίγουρα κάτι καλύτερο θα κάνω) και η επόμενη φορά που θα πάω είναι όταν θα ακούσω ΚΑΛΑ λόγια για την όποια... πέρασε (23η, 24η, 25η, 35η αν ζούμε) άρα θα υπάρχουν ελπίδες να είναι οκ η επόμενη

εφόσον η 22η ήταν κώλος (κατ'εμέ) η 23η έφυγε από το schedule... ελπίζω η 24 να ξαναμπεί (εφόσον η 23 θα είναι καλή)

άντε και καλά κοψίδια

Αρχικά δημιουργήθηκε από TRANSALP
    gia ton dirtymoto.
    tha metabibaso to xeretismo soy,sigoyra ton xero poly kala eine filaraki moy kai prin mia ora piname mazi raki. tora eine kai pateras ,exei mia kori san ta kria ta nera.
    oso gia thn raki pareme tilefono sth lesxh kathe deytera 8-10μμ
    kai tha to kanonisome.psaxe to tilefono stis lesxes(ΛΕ.Μ.Α.Ν).

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ..!!!
    ΔΩΣΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ..!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΡΑΚΕΣ..!!!!

κοιτας....

The Lamp Chops Master
    Βρε Γιαννιώτη κολλάς σε λεπτομέρειες.
    Πριν από 1 1/2 χρόνο στο παλιό moto.gr υπήρξε ανακοίνωση-πρόσκληση από το Varadero Club για τον γύρο της Ελλάδας σε 48 ωρες με σκοπό να γνωριστούν με τα μέλη των τοπικών Λεσχών. Όταν έστειλα email στο υπέυθυνο της εκδρομής λεγοντάς του ότι θέλω να λάβω μέρος αλλά δεν έχω Varadero και αν αυτό είναι πρόβλημα η απάντηση ήταν

Λόγω του μεγάλου μήκους της εκδρομής, της υψηλής ταχύτητας ταξιδίου και της εξιδικευμένης συννενόησης μεταξύ των μελών του Club ίσως θα ήταν καλύτερο να συμμετάσχω σε κάποια άλλη εκδήλωση.

Ούτε με ρώτησε τη μοτό έχω, ούτε τι εμπειρία ταξιδίου έχω, ούτε πόσα χλμ αντέχω χωρίς να κατεβώ από τη σέλα, ούτε καν το όνομά μου.

Αφού λοιπον θα πάς στην ΠΣΜ κάνε copy - paste, αν θέλεις, αυτά που θα σου γράψω και δώστα στους λεβεντοτσολιάδες της μοτοε σαν feedback από κάποιον που δεν θέλει ούτε να τους ξέρει.

1. Κανόνες ασφαλούς οδήγησης εντός του camping. Δεν τηρούνται? μαζεψέ τα και δρόμο. Απλά και καθαρά.

2. Ανάδειξη της Λέσχης που θα διοργανώσει την επόμενη ΠΣΜ είτε με κλήρωση είτε με ψηφοφορία από τους συμμετέχοντες. Πάντα σε συνεργασία με την μοτοε και με αποκλεισμό τουλάχιστον των πέντε τελευταίων Λεσχών που διοργάνωσαν ΠΣΜ. Ελλάδα δεν είναι μόνο οι παραλίες. Το κακό είναι ότι μόνο αυτές έχουν σοβαρά camping

3. Εντυπο στο οποίο θα αποτυπώνει ο καθένας τις σκέψεις-παρατηρήσεις του, αν θέλει, για την διοργάνωση. Το υλικό μοιράζετε στην Λέσχη που διοργάνωσε την ΠΣΜ και στην Λέσχη που αναλαμβάνει την επόμενη. Μαζί με την μοτοε επεξεργάζονται και αναλύουν τα αποτελέσματα για αποφυγή των ιδίων λαθών.

4. Δυνατότητα επιλογής του χρόνου παραμονής στην ΠΣΜ. Εγώ γουστάρω να έρθω για ένα τρίωρο - τετράωρο. Πρέπει σώνει και ντε να πληρώσω για τρεις μέρες? Ο έλεγχος είναι απλός. Χρωματικός κωδικας έτσι ώστε να είναι ευκολα αναγνωρίσιμο το τι δικαιώματα έχει ο καθένας.

5. Χώρος ασφαλούς και ελεγχόμενου πάρκινγ. Θέλω να μπω στην ΠΣΜ εγώ αλλά όχι η μοτό μου που είναι φορτωμένη και δεν μπορώ να είμαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα ώστε και να την φυλάω και τους φίλους μου να δω. Ειμαι διατεθημένος και να πληρώσω για την υπηρεσία αυτή.

6. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ χώρος που διάφοροι "επιστήμονες" θα επιδυκνύουν τις γνώσεις τους. Σαφώς καθορισμένος και με τις κατάλληλες προστατευτικές διατάξεις. Διότι πως να το κάνομεν άλλωστε θέλει και να τον κοιτάνε τον Ελληνάρα

7. Βραβεία - Διαγωνισμοί. Όχι για την καλύτερη ηχητικά εξάτμιση. Αλλά για μετατροπές, εμφάνιση, τεχνικές λύσεις, custom κατασκευές κλπ κλπ. Πράγματα που θα δώσουν το λάκτισμα σε πολλά μικρά και μεγάλα "παιδιά" να κάτσουν και σκεφτούν τι μπορούν να φτιάξουν με τα χεράκια τους.

8. Όσον αφορά τα συγκροτήματα που λαμβάνουν μέρος στις ΠΣΜ και να μην υπήρχαν δεν με νοιάζει αν υπάρχουν μιας και μεροληπτούν πάντα υπερ του Rock και του Havy Metal. Λες και οι δικυκλυστές ακούνε μόνο αυτού του είδους τη μουσική.

9. Διοργανωση μικρών εκδρομικών διαδρομών στην γύρω περιοχή από τους παροικούντες. Π.χ Θα μου άρεσε να έρθω στα Γιάννενα και κάποια παδιά να πάρουν όσους ενδιαφέρονταν και να τους κάνουν μια βόλτα σε σημεία πλούσιου λαογραφικού ενδιαφέροντος ή σε ξεχωριστές διαδρομές όως το Πάπιγγο, την Κόνιτσα, τη Δωδώνη, το Μέτσοβο και πάει λέγοντας.

πικραμένες σκέψεις της μιας ώρας bxtrm, οι κύριοι της μοτοε δεν τις έκαναν ποτέ?

Γιώργος
    Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........

........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της swtos
    Ωρέ Γιώργη, αφού γνωρίζεις καλά τι συμβαίνει
    στο χώρο της μοτό στην Ελλάδα ....
    Γιατί πλαντάζεις και συγχύζεσαι ????

Ασε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους όσο
    καλύτερα νομίζουν ...

Κάνε και συ τη δική σου.... ΜΗΝ συμμετέχεις

Υπάρχουν και άλλες ωραίες μαζώξεις που μένουν όμορφες
    στη σκέψη, όσο περνούν τα χρόνια, σ' αυτές να συμμετέχουμε ...

Καλημέρα Παλιοφόρουμ

The Lamp Chops Master
    Ορε Αρβανίτη τσέλιγκα ξέρω πολύ καλά τι εννοάς..

Ελικώνας είπαμε?
    Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........

........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2011
    από alexioannides στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2011, 12:57
  2. 30η Πανελληνια Συγκεντρωση Μοτοσυκλετιστων
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7