ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ.............
Λίγο εκτός εποχής.Αυτά τα μέρη για να τα χαρείς θέλει άνοιξη ή πριν τον Οκτώβριο.
Εκτός αν πετύχετε ωραίο καιρό.
ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ.............
Λίγο εκτός εποχής.Αυτά τα μέρη για να τα χαρείς θέλει άνοιξη ή πριν τον Οκτώβριο.
Εκτός αν πετύχετε ωραίο καιρό.
ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ
H ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ
Ή δεν το έγραψα καλά.
Όντως τον Νοέμβριο τα χρώματα της φύσης είναι τρομερά,τα καλύτερα ανάλογα και με το βουνό
και το πότε αλλάζει χρώματα η φύση,υψόμετρο κ.λ.π.
ΟΜΩΣ εγώ αναφερόμουν στο καθαρά μοτοσυκλετιστικό κομμάτι.
Οι καιρικές συνθήκες,ή υγρή άσφαλτος,ή πιθανή βροχή στα ορεινά,το κρύο, κ.λ.π..
Έχω επισκεφθεί τα μέρη αυτά από το κατακαλόκαιρο,μέχρι και τον βαρύ χειμώνα.
Ίδανικές συνθήκες..?? Αρχές Μαίου και το πολύ δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη.
για μηχανή μιλάω πάντα.Τελευταία μου βόλτα τέλος Αυγούστου φέτος.
Στα ψηλά δρόσιζε,στον Κοσμά για παράδειγμα μπουφανάκι στην πλατεία,
κάτω όμως είχε καύσωνα,με μηχανάκι έλιωνες..!!
Η φύση πράσινη μεν αλλά όπως είπες δεν είχε την ομορφιά του Νοέμβρη...!!!
Φούρνος σύντροχοι!!! Και τυρόπιτα να μην έχει μείνει, με μισή φρατζόλα και 2 ποτήρια νερό, την έβγαλες τη μέρα! Τα άλλα πολυτέλειες. Γιατί το φαγητό δεν είναι απόλαυση, είναι ανάγκη.
Είμαστε γνωστοί μαζόχες, πλέον
Για την ώρα εκκίνησης δεν έχεις άδικο. Είναι πράγματι αρκετά νωρίς. Ωστόσο μιλάμε για public ημερήσια εκδρομή στο βουνό, σχετικά μακριά από την βάση μας, οπότε πρέπει να λάβουμε υπ΄όψη ότι κάποιοι θα έρθουν με τα γυναικόπαιδα-με ότι αυτό συνεπάγεται (χαμηλότερες ταχύτητες, χαλαρότερο στύλ οδήγησης κλπ),ότι κάποιοι θα θέλουν να γυρίσουν πρίν αρχίσει να πέφτει ο ήλιος, ότι στο βουνό σκοτεινιάζει νωρίτερα απ' ότι στα πεδινά και το κυριότερο .... κάποιοι είμαστε κουλοί τουρίστες και θέλουμε λίγο χρόνο αβάντα
Ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, άν οι συμμετοχές είναι πολλές και υπάρχει θέληση από κάποιους πιό ικανούς οδηγούς για γρήγορη οδήγηση, θα τεθεί θέμα δημιουργίας 2 γκρούπ, ένα με τους "λουλουδάτους" που θα ξεκινήσει 0815-0830 και ένα με τα "τιμόνια" που θα ξεκινήσει κανά μισάωρο αργότερα περί της 0900 (τώρα μην μου πείς ότι είναι νωρίς)
Σε αυτή τη περίπτωση, θα οριστούν check point, για να υπάρχει επαφή, καθώς και leaders/σκούπες που να γνωρίζουν την διαδρομή.
Όπως και να 'χει, θα τα δούμε όλα σγά-σγά την επόμενη εβδομάδα
Υ.Γ.
Γέρικο κορμί και να ίπτασαι στο χώμα, δεν πάει ρε σύ! Και είσαι και μικρότερος από μας και μας δουλεύεις, έτσι?![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Δεν μπορώ να έρθω έχουν οι Γκουτσαίοι τη γιορτή για τα 2000 χρόνια....
Πόσα είναι τέλος πάντων!
υγ
πρόεδρα τη μπηδας πάλι
χαρ χαρ χαρ
ανανήψαντας
Αυτο με τα τεστ ράιντ; Πάμε Σάββατο. Ένα V7 περικαλώ.
Ή εποχή είναι μια χαρά, αν βρέχει δεν νομίζω να πάω, ή ταλαιπωρία βαραίνει πιο πολύ.
Το φαγητό δεν είναι απόλαυση. Σπυράκο βγες από τον Παναγιώτη, by the power of Christ i command you. Ου να μου χαθεις βλάσφημε.
Άν βρέχει, ή δίνει βροχή, θα δώσω άκυρο. Είπαμε να χαλαρώσουμε και να ευχαριστηθούμε βουνίσια αρώματα και εικόνες, όχι να παλεύουμε να κρατηθούμε στο δρόμο. Θα πάμε κάποια άλλη φορά.
Άν βεβαια σώνει και καλά με βροχή, πρέπει να αποδείξουμε κάτι, τότε άς πάμε .......
..... σε κανά φούρνο πέριξ Περιπτέρου να χορτάσουμε
Άντε στην καλύτερη για κανά μπακαλιάρο-σκορδαλιά, στη Πάχη![]()
Winterhater.
Έχω υπ'όψιν ωραίο ταβερνείο Ψάθα, αν έχεις τέτοια προστυχιά στο μυαλό να ειδοποιήσω.
Ωραία διαδρομή, ελπίζω να σας κάνει καλό καιρό και να την απολαύσετε.![]()
Sent from me using a computer.
Αν θέλετε πολύ καλό φαγητό, όταν φτάσετε στο Άστρος κάντε μία πίσω και πηγέντε στο Κορακοβούνι (8χλμ 10λεπτά). Φημίζεται για τις ταβέρνες του. Έχει και πολύ ωραία θέα. Αξίζει για τους καλοφαγάδες
Γνωρίζω μέσες/άκρες το τι έγινε και το παίρνω στο χαβαλε, αλλά ετσι οπως το παρουσιαζει ο Νικος, τίθεται θέμα biker unfriendly village?
Γιατί αν ισχύει, υπάρχουν και αλλά ομορφα χωριά να αφήσουμε τον οβολό μας π.χ. Σίταινα. Ήταν μεμονωμένο περιστατικό ή γενικά προγγανε μοτοσικλετιστές εκεί κάτου?
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 06/10/2015 στις 18:40.
Winterhater.