Aloha, εγώ λίγο δύσκολο για βόλτες τώρα μιας και οι υποχρεώσεις δε με αφήνουν. Αν όμως την ημερομηνία που προταθεί προκύψουν μερικές ωρίτσες κάτι μπορεί να γίνειΒέβαια αν πάω προς τη δύση θα με σκοτώσουν κάτι Αγιονικολιώτες που με περιμένουν
Παρακολουθώ![]()
Φύγαμε...
Έκτος και έρθουν μαζί οι Μεραμπελιώτες.Για πότε λέτε?
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 05/10/2015 στις 21:57.
To άφησα ασαφές το πότε μιας και εγώ μπορώ σχεδόν καθημερινά πλέον, αλλα με μια ματιά στο καιρό ίσως ευκαιρία είναι το Σάββατο 10/10 αφού Κυριακή κάτι δείχνει για βροχούλα.. @milvas Τι πρόβλημα έχουμε με τους Μεραμπελιώτες ?
triplakia δεν σε ξερω αλλα με το μηχανακι που εχεις δεν αφηνεις τις γεροντιστικες βολτες στην ακρη να ερθεις μεγαρα αυτο το ΣΚ που εχει τρακ ντει ?
Στις 17 πιθανότατα θα μπορώ και εγώ.
Το παρακολουθώ.
Sent from me using a computer.
Μιχάλη παίζεις με το πόνο μου.. με μεγάλο service, τακάκια κτλ στο μήνα μέσα, ρευστό δύσκολο να βρεθεί.. Τπτ, δεν αποκλείεται όμως, το ψάχνω! Όσο για την εκδρομή λέμε για 17 λπν όπως πρότεινε ο daz κ μήπως και μαζευτούμε κ άλλοι!
Εγώ σίγουρα δεν μπορώ 10/10 μιας και πλέον φοράω τελειωμένο Anakee III μπροστά μέχρι να μου απαντήσει η Pirelli για το μπροστινό μου. Πάμε για 17 και βλέπουμε...
@triplakia: έχω τάξει την επόμενη βόλτα να επισκεφτώ τα παιδιά στον Αγ. Νικόλαο γι' αυτό έλεγα ότι θα με σκοτώσουν αν μάθουν ότι πήγα δυτικάΑν έρθουν βέβαια αλλάζει το πράμα
![]()
Φύγαμε...
Να σαι καλα ρε Τεο που με σκεφτηκες..αστα τα βρωμοπαιδα, θα παω θενε δε θενε για να μαθουνε.
ΠΣΤ ΠΑΙΔΙΑ!
Κι εγω μπορω Σαββατο 17 (αν και χανω το πρωτο μαθημα ενος σεμιναριου αλλα χαλαλι).
Το παπι μην ανησυχειτε δεν το παιρνω, οποτε μόνο αν βρεθει κανεις μονός, ή αν παιζει κι αλλο παπί![]()
Τελευταία τροποποίηση από Nikol1979; 09/10/2015 στις 18:14.
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα