Είναι ανάγκη να δεχθείς το update;
Είναι ανάγκη να δεχθείς το update;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το πιθανότερο είναι ότι θα σου το κάνουν στην πρώτη επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο, χωρίς να σε ρωτήσουν.
Update δεν θα το έλεγα, μάλλον για downdate πρόκειται... ακόμα τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί, φαντάζομαι σε χώρες που είναι όντως χώρες και όχι μπανανίες θα είναι υποχρεωτικό, εδώ δεν ξέρω τι θα γίνει. Το θέμα δεν είναι όμως αυτό. Σε αναγκάζει κανείς να αλλάζεις καταλύτη όταν αυτός είναι για πέταμα και σκορπίζεις καρκίνο; Εγώ δεν γουστάρω να κυκλοφορώ με ένα όχημα που σκορπάει μέχρι και 40 φορές παραπάνω ρύπους απ' ότι πρέπει (ευτυχώς που κυκλοφορώ αποκλειστικά σχεδόν μόνο εθνική) και στο κάτω-κάτω της γραφής δεν ξέρω τι γίνεται και με όσους βάζω μέσα... εάν είσαι συνειδητοποιημένος κάνεις το update, αν είσαι ζωντόβολο και τούβλο σαν κάποιους που ξέρω με βγαλμένους καταλύτες εδώ και χρόνια που... καταδικάζουν τους ιδιοκτήτες VW και τα diesel κάνεις την πάπια και ως καλός νεοέλληνας φταίνε για όλα οι άλλοι αλλά όχι εγώ ο ίδιος.
Είναι σίγουρο ότι μπορεί να γίνει κάτι με απλή επέμβαση σε λογισμικό?
Η VW θα πρέπει να αντικαταστήσει τα μπεκ, θα πρέπει να τοποθετήσει ενδεχομένως και το σύστημα AdBlue (σύστημα ψεκασμού ουρίας στην εξάτμιση), ώστε ο κινητήρας να μπορέσει να πληροί τις εκπομπές ρύπων.
Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Dieselgate: Ο 2.0 TDI θα χρειαστεί μόνο αναβάθμιση λογισμικού, ο 1.6 TDI περισσότερα - Autoblog.gr
καφετζήηηηη, τα pumpers μην ξεχάσεις! :rotflmao:
Δεδομένου λοιπόν ότι κανένας πολιτισμένος άνθρωπος δεν θα δεχτεί να έχει ένα 2λιτρο που θα πηγαίνει σαν 1400 και θα καίει την μάνα του και τον πατέρα του, μιλάμε για σοβαρή μετατροπή γενικότερα
και στα 2.0 και στα 1.6 οπότε δεν παίζει να μην την κάνει κάποιος και να περάσει κτεο ή να πουλήσει το αυτοκίνητό του.
Πωω.. Τωρα αρχιζω και αντιλαμβανομαι το μεγεθος του προβληματος για τους κατοχους..
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο
MADE IN JAPAN 日本製
Δεν ειναι το θεμα αν ηθελαν ή οχι λιγοτερους ρυπους.. Οι περισσοτεροι στα @@ τους οι ρυποι. Το θεμα ειναι οτι θα τους επιβληθει να κανουν αυτες τις αλλαγες αλλιως δεν θεωρειται street legal το αμαξι.. Και πιο θα ειναι το κοστος σε επιδοσεις και καταναλωση των αλλαγων αυτων;;; Και σε αξιοπιστια;;;
Μακαρι να παθει (που θα παθει) ζημια η VW. Γι'αυτο θα χαρω και εγω. Τους αξιζει!
MADE IN JAPAN 日本製
Δηλαδη θα μειωσουν τους ρυπους αυξανοντας την καταναλωση ? Δεν μου κολλαει αυτο.....Οκ για μειωση της ιπποδυναμης να το καταλαβω.
Φαντασου τωρα οτι εδωσες ενα νεφρο και πηρες ενα καλο φαουβε ή αουντι γιατι σε ικανοποιουσε η ιπποδυναμη του κλπ κλπ
και ερχονται τωρα και σου λενε μαστορα θα κανουμε μοντα στουργαλειου και απο Χ αλογα στις Ψ στροφες με Ν καταναλωση..... θα στο κανουμε γιαμπαλο...... γιατι ετσι.....
Τους γκαμεις μετα ή οχι?
Τα νεφρα μας πισω!
Τα νεφρα μας πισω!
![]()
MADE IN JAPAN 日本製