Γεια σας, ποιος μπορεί να μου πει που θα βρω manual στα ελληνικά για το cbf 600sa του 2004?
Γεια σας, ποιος μπορεί να μου πει που θα βρω manual στα ελληνικά για το cbf 600sa του 2004?
Το εγχειρίδιο χρήσης ψάχνω φίλε ,όχι να το χαλάσω
Αν εχεις fb γινε μελος στο HONDA CBF 600S CLUB ,πηγαινε εκει που λεει αρχεια κ κατεβασε το τελευτεο αρχειο, ειναι στα ΑΓΓΛΙΚΑ ομως.
Στο αγγλικά το εχω κι εγώ, στα ελληνικά ψάχνω ..
Ψαχνεις κατι συγκεκριμενο?Μηπως μπουρουμε να βοηθησουμε....η ετσι θες να το εχεις?Παντος κ εγω που το εχω κ σε βιβλιαρακι που ηταν μαζι με την μηχανη στα αγγλικα ειναι.
Θέλω να το εχω έτσι κι αλλιώς ,αλλα τώρα που έρχεται χειμώνας να ρωτήσω πως να το βάζω μπρος κ κάθε ποτε. Το Suzuki freewind (το χω για πούλημα) το αποθήκευα για κανα 5μηνο κ μόνο φέτος την άνοιξη είχα πρόβλημα ,χάλασε η βενζίνη κ την έβγαλα όλη.
Εγώ το θέλω,πήρα 1 cbf 600sa του 2004 πριν 2 μήνες κ θα ναι καλα να διαβάσω το εγχειρίδιο . Αντί για φωτοτυπίες θα μπορούσες να το σκαναρεις κ να το στείλεις στο email μου?
ναι φιλε γινετε και αυτο!! στειλε μου το μειλ σου και θα στο στειλω! μονο που λογω δουλειας μπορει να αργησω λιγο...
...οι μαλακίες...πληρώνονται...
vrenis@yahoo.gr ειναι το Mail μου.δεν πειράζει κι αν αργήσεις,σ ευχαριστώ πολυ! Κώστας απο Χαλκιδική
ενταξει Κωστα! παρακαλω! Αντωνης απο Πατρα
...οι μαλακίες...πληρώνονται...