Μόλις κάτσω σε pc θα τις δω τις οδηγίες ευχαριστώ. Εννοείται πως τα βάζεις αντικριστά τα κοντρολ και το ένα διαβάζει το άλλο πατώντας τα πλήκτρα μέχρι να κάνει το φωτάκι 3 παλμους και να κάνει μπιπ *
*είπε.
ο μεγιστος ελλην επιχειρηματιας-εισαγωγεας-αντιπροσωπος ο οποιος οχι μονο δεν εχει την ικανοτητα να προσφερει καλυψη μακρυα απο την εδρα του αλλα και πεταει τον πελατη του στα σκ@τ@ για 20 ευρω που εχει ενα κοντρολακι (λιανικη τιμη)![]()
Γιατι εφυγες απο Αθηνα;; Και η δουλεια σου;;;
Απο αυτοματισμους και γκαραζοπορτες εγω... :shrugs:
MADE IN JAPAN 日本製
Για να μην αντιγράφετε (όπως εχω και εγώ) μάλλον εχει κυλιόμενο κωδικό.
Στην δικια μου τουλάχιστον θα πρέπει να φέρεις ΟΛΑ τα τηλεκοντρόλ στον controller τις πόρτας και να προγραμματίσουν από αυτόν. Συνεπώς ότι καινούριο τηλεκοντρόλ φέρω αν δεν το κάνω σε ΟΛΑ, αυτό που δεν θα είναι εκεί κατά τον προγραμματισμό ενώ πριν θα έπαιζε, δεν θα την ξανά ανοίξει.
Αν θέλεις κάτι με ρωτάς.
Γι' αυτό ρωτησα αν είμαι American door η γκαραζοπορτα, γιατί έχουν κοιλιομενο κωδικό και πρέπει να προγραμματιστούν η στη πόρτα η στον αντιπρόσωπο. Χρειάστηκε να το κάνω και εγώ, μου πήρε μισή ωρα και κάνα 30αρι για το controller.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ πως θα φέρεις άνθρωπο να το επισκευάσει και θα του κρατησεις τα λεφτά απο το ενοίκιο. Να δεις πως θα ενεργοποιηθεί ύστερα ο ιδιοκτητης να το φτιάξει. Αν σου πει οκ βρες αυτον που έβαλε αυτη τη λαλακια που δεν δουλέυει και πες του να κόψει το κεφάλι του να το φτιάξει με το δυνατον λιγότερο κόστος. Ταυτόχρονα παρε προσφορές και απο άλλους. Σε αυτον που θα ναι πιο φτηνός δώσε τη δουλειά και αφαιρεσε τα απο το ενοικιο. δώσε τα λεφτα αφού επισκευαστει
θες να μου πεις διευθυνση να στειλω 2 παλικαρια δικα μου να στο...ρυθμισουν το θεμα;
Αθηνα;