Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: Τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Πιθανον ενας αλλα ειναι διδυμοι και δουλευουν παρεα...

σβαρτζ & ντε βίτο?
    πουτσ@@@@@@@@@

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    σβαρτζ & ντε βίτο?
    Δεν ειπα ομοζυγωτικοι.....

αλλα καπως ετσι....μονο που ειναι και οι δυο Σβαρτζ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    και στις Americaν Doors ρυθμιζονται τα παντα.....
    Πας σε καποιο μαγαζι που τα ρυθμιζουν.....
    Βαζουν το original control, αυτο που λειτουργει τελος παντων, πανω σε ενα μηχανημα και διαβαζουν την συχνοτητα την οποια και εκπεμπει.....( πχ 437.24 ).
    Παρινουν ενα καινουργιο κοντρολακι, το ανοιγουν και ολα τα κοντρολακια, καπου μεσα-πανω στην πλακετα εχουν εν αμικρο ρεγουλατορακι, το οποιο με ενα κατσαβιδακι το στριβεις......
    Βαζεις λοιπον το καινουργιο κοντρολακι πανω στο μηχανημα αυτο, και γυρνοντας το βιδακι το φερνεις και αυτο στην συχνοτητα 437.24 οπως το αλλο.....
    Αυτο ειναι .....

Κυλιομενος κωδικος οπως ειναι στα αυτοκινητα & τα μηχανακια δεν παιζει στις γκαραζοπορτες....τουλαχιστον αυτες που χρησιμοποιουνται κατα κορον.......
    (εγω πχ στο κοντρολακι το δικο μου εχω βαλει σε ενα κουμπι την γκαραζοπορτα του σπιτιου μου, και στο αλλο κουμπι την γκαραζοπορτα των γονιων μου....εδω υπαρχει μονο καποιο θεμα γιατι θα πρεπει και οι δυο γκαραζοπορτες να εκπεμπουν στο ιδιο ευρος συχνοτητας πχ απο 300 - 500 Hz..... )....

Το κοστος απο τα κοντρολακια ειναι περιπου στα €20......οτιδηποτε παραπανω το θεωρω ακριβο !!!

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Banned
    Κυλιομενος κωδικος οπως ειναι στα αυτοκινητα & τα μηχανακια παιζει κανονικα στις γκαραζοπορτες...

το κοστος για κοντρολακι μεταλλικο δικουμπο κυλιωμενο απο νετ ειναι 4€

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    και στις Americaν Doors ρυθμιζονται τα παντα.....
    Πας σε καποιο μαγαζι που τα ρυθμιζουν.....
    Βαζουν το original control, αυτο που λειτουργει τελος παντων, πανω σε ενα μηχανημα και διαβαζουν την συχνοτητα την οποια και εκπεμπει.....( πχ 437.24 ).
    Παρινουν ενα καινουργιο κοντρολακι, το ανοιγουν και ολα τα κοντρολακια, καπου μεσα-πανω στην πλακετα εχουν εν αμικρο ρεγουλατορακι, το οποιο με ενα κατσαβιδακι το στριβεις......
    Βαζεις λοιπον το καινουργιο κοντρολακι πανω στο μηχανημα αυτο, και γυρνοντας το βιδακι το φερνεις και αυτο στην συχνοτητα 437.24 οπως το αλλο.....
    Αυτο ειναι .....

Κυλιομενος κωδικος οπως ειναι στα αυτοκινητα & τα μηχανακια δεν παιζει στις γκαραζοπορτες....τουλαχιστον αυτες που χρησιμοποιουνται κατα κορον.......
    (εγω πχ στο κοντρολακι το δικο μου εχω βαλει σε ενα κουμπι την γκαραζοπορτα του σπιτιου μου, και στο αλλο κουμπι την γκαραζοπορτα των γονιων μου....εδω υπαρχει μονο καποιο θεμα γιατι θα πρεπει και οι δυο γκαραζοπορτες να εκπεμπουν στο ιδιο ευρος συχνοτητας πχ απο 300 - 500 Hz..... )....

Το κοστος απο τα κοντρολακια ειναι περιπου στα €20......οτιδηποτε παραπανω το θεωρω ακριβο !!!
    Εισαι λαθος μαν. Άλλο η συχνοτητα και άλλο τι περναει στον controler. Η συχνοτητα ειναι για να "μιλησει" με τον κοντρολερ, το τι "λεει" ειναι το θεμα.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ωπα παιδιά ώπα. Δεν έχει πρόβλημα ή πόρτα ούτε ο ιδιοκτήτης. Το πρόβλημα το έχει ο κατασκευαστής που μου είπε να το στείλω Αθήνα μαζί με ένα που δουλεύει για να τα συγχρονισει. Κατά την παραλαβή μετά λοιπόν, το σεταρισμενο από τον κατασκευαστή κοντρολ δε δούλεψε. Μετά τηλεφωνικώς μου είπε πως να τα ταιριάξω ώστε να δουλέψει μιας και όπως είπε δεν το σεταρισε σωστά μάλλον. Κάνοντας αυτά που μου είπε, πάλι ΔΕΝ δούλεψε. Οκ του είπα, τα λεφτά μου πίσω τότε. Όχι μου είπε γιατί το κοντρολ δουλεύει και ότι κάτι κάνω λάθος. Πολύ πιθανό να κάνω λάθος, πολύ πιθανό να μη δουλεύει το κοντρολ. Δε θα το μάθουμε ποτέ.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Αν δεν φέρεις κάποιον εξειδικευμένο να ανοίξει το μηχανισμό στη γκαραζόπορτα (που επαναλαμβάνω, μπορεί να είναι και ο μοναδικός τρόπος να δουλέψει το κοντρόλ) και να προσπαθήσει να το συγχρονίσει, τότε σίγουρα δεν θα μάθεις ποτέ ή δεν θα αποκλείσεις έστω κάποια ενδεχόμενα

Αντί να πει αυτό που έγραψες περί τεχνικού, προτίμησε να μου πει να το κάνω εγώ. Αυτό δε παίζει γιατί δε ξέρω να το κάνω. Και επαναλαμβάνω, να πουλήσει ξέρει. Να υποστηρίξει το προϊόν του, δε ξέρει.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Ok, έμπλεξες με μ@λ@κ@, κανείς δεν το αρνείται. Αλλά επειδή πλέον ξέμεινες με ένα κοντρόλ (που και να το επέστρεφες και να έπαιρνες στο ακέραιο τα λεφτά σου πίσω και ένα έπαιρνες ένα οποιοδήποτε άλλο, κατά πάσα πιθανότητα πάλι θα έπρεπε να φωνάξεις κάποιον να στο προγραμματίσει εκεί που είσαι), βρες κάποιον να κάνει τη δουλειά. Ειλικρινά άμα τη δεις τη διαδικασία, είναι αστεία και κακώς σε φοβίζει το να "βάλεις" χέρι στο μηχανισμό. 2 καπάκια λογικά πρέπει να αφαιρέσεις και έχεις το κύκλωμα με το κουμπί μπροστά σου

Διαφωνώ με τη λογική του παπαρα. Να τον πετύχω πουθενά στην άσφαλτο και να του πω έλα ρε φίλε, να πάρε κολλαρο, γαζες, ενέσεις, ναρθηκες και βάλε τα δεν είναι τίποτα μη σκας.

Παλαιό μέλος
    Αν υποθέσουμε ότι το συγκεκριμένο χειριστήριο (αυτό που δεν δουλεύει) είναι ελαττωματικό, δεν υπάρχει εγγύηση για την αντικατάστασή του;

Αφού κανείς δεν μπορεί να το προγραμματίσει, πόσο δύσκολο είναι να αντικατασταθεί με ένα άλλο, έστω δοκιμαστικά;

Ρωτησε τον αυτο που σου ειπα, με τον αριθμο χειριστηριων.
    Και τα κυλιομενου κωδικου, προγραμματιζονται το ενα με το αλλο.
    Εαν θες να τελειωσει το θεμα (δικια σου υποθεση αυτο) ο πινακας ειναι καπως ετσι. Βγαζεις το καπακι του μηχανισμου/ηλεκτρολογικων και ανοιγεις το πινακακι (4 βιδες ή κατι αναλογο). Επανω εχει ενα κουμπει learn/teach
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC07553 (1024x576).jpg‎  
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Αν υποθέσουμε ότι το συγκεκριμένο χειριστήριο (αυτό που δεν δουλεύει) είναι ελαττωματικό, δεν υπάρχει εγγύηση για την αντικατάστασή του;

Αφού κανείς δεν μπορεί να το προγραμματίσει, πόσο δύσκολο είναι να αντικατασταθεί με ένα άλλο, έστω δοκιμαστικά;
    Δεν το αλλάζει γιατι αυτός είπε πως το δοκίμασε και δουλευει.

@Bros400pgm ευχαριστώ αλλά δε πρόκειται να μπω σε αυτή τη διαδικασία.Δεν είναι δική μου δουλειά αυτό.
    Το θέμα που αυτός μου δημιούργησε το έλυσα με ένα παλίοτερο κοντρόλ.Ομως ο τύπος είναι αλήτης και τα λεφτά δε τα δίνει πίσω.Δεν θέλω να το αφήσω να περάσει έτσι όμως αυτό.
    Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 08/10/2015 στις 15:59.
    Φίου φίου φι φι φίου

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Τόλη βγάλε μια φωτό το κουτάκι με τη μονάδα και αν θες ξεβίδωσε το καπάκι και πάρε μια φώτο και από τα ενδότερα. Ζημιά βγάζοντας το καπάκι δεν θα κάνεις. στείλε και σε πμ αν θες μάρκα κλπ αν δε θες δημόσια. Να κάνω μια ψαχτική να βρούμε λύση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Τόλη βγάλε μια φωτό το κουτάκι με τη μονάδα και αν θες ξεβίδωσε το καπάκι και πάρε μια φώτο και από τα ενδότερα. Ζημιά βγάζοντας το καπάκι δεν θα κάνεις. στείλε και σε πμ αν θες μάρκα κλπ αν δε θες δημόσια. Να κάνω μια ψαχτική να βρούμε λύση
    Δες το edit μου απο πάνω Γιώργο.Το έλυσα το θέμα μου σήμερα το πρωί.Τωρα απλά μου έχει μείνει αμανάτι αυτό που μου πούλησε το οποίο δε δουλευει αλλά και λεφτά δε δίνει πίσω χωρίς τη συσκευασία.Εκεί μάλλον πλέον τη πάτησα.επρεπε να κρατήσω τη συσκευασία.;
    Φίου φίου φι φι φίου

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πως περνουν το τηλεκοντρολ
    από EVI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2007, 21:07
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε