Σελίδα 7 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ρε μην ειστε κακοπροαίρετοι … κι ο Che με φαιοπράσινη κυκλοφορούσε …. Ο Castro δε , την φοράει μέχρι σήμερα…

Κατά τα αλλα , θέλουμε πανεπιστήμιά Ευρωπαϊκού ανώτατου επιπέδου ,παιδαγωγική της αρχαιάς Σπάρτης και σοφρονιστικο σύστημα Ταλιμπαν…

Οτιναναι….
    Άν τα εφαρμόσουμε με αντίστροφη σειρά μια χαρά θα είμαστε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Πάντως βλέπω μια βελτίωση δω μέσα...
    Τώσα χρόνια που οι άλλοι έκαναν τα ίδια δεν έτρεχε τίποτα.
    Οκ κάτι είναι κι αυτό.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	αβραμόπουλος-1170x586.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	74,7 KB 
ID:	342577

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Πανόπουλος_01.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	40,5 KB 
ID:	342579
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων images.jpg‎  
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    το μεγάλο πρόβλημα με τις σχολές είναι η ελευθερία των φοιτητών που νομίζουν ότι κάνουν κουμάντο και κάθε μικρή ομάδα αριστερών τη βλέπει Ερνέστο Γκεβάρα
    και κάνει κατάληψη επειδή κάποιος έκανε απεργία πείνας, ή το Ισραήλ βομβάρδισε τη Γάζα, ή σκοτώθηκε κάποιος από πυρά αστυνομικού ή δεν μάζεψαν λεφτά να πάμε Σχοινούσα.

εγώ σε όλα τα χρόνια των σπουδών μου δούλευα και έπρεπε να παρακολουθώ εργαστήρια και να κάνω εργασίες καθόλη τη διάρκεια του εξαμήνου σε κάθε εξάμηνο.
    και με τις καταλήψεις έχασα αρκετά εξάμηνα γτ όταν τελειώναν έπρεπε να πιεστούν οι ύλες και τα χρονοδιαγράμματα και δεν είχα χρόνο λόγω δουλειάς.

α και'που σαι, ΔΑΠ/ΝΔ δεν ψήφισα ποτέ.....

η μεγαλύτερη λέρα των πανεπιστημίων οι φοιτητοσυνδικαλιστές.
    μακάρι το μανατζμεντ όλων των ΑΕΙ/ΤΕΙ να γίνει ιδιωτικό και να αφαιρεθούν όλα τα προνόμια από τους φοιτητές μπας και δει αυτή η χώρα άσπρη μέρα.
    Ναι η ελευθερία ήταν πάντα μεγάλο πρόβλημα. Φοιτητών και μη. Δυσκολεύει τη μπίζνα.
    Που ακούστηκε φοιτητές να ζητάνε να έχουν λόγο στις αποφάσεις που επηρεάζουν την ζωή τους μέσα στο πανεπιστήμιο.
    Ιδιωτικοποίηση ουγκ ουγκ, το αφεντικό ξέρει τι είναι καλό για μένα ουγκ ουγκ, το ελεύθερο χέρι της αγοράς θα τα ρυθμίσει όλα ουγκ ουγκ, ΤΙΝΑ ουγκ ουγκ.
    Ο φωστήρας μάνατζερ θα τα εξυγιάνει όλα λέμε. Η έρευνα θα κατευθύνεται για τους σκοπούς του αφεντικού, το πρόγραμμα σπουδών θα προσαρμόζεται στις ανάγκες για δυναμικό των επιχειρήσεων του αφεντικού, οι αναθέσεις καθηγητών ανάλογα τους σπόνσορες κτλ κτλ.

Άσπρη μέρα θα δει αυτή η χώρα ρε φίλε τι να λέμε τώρα.
    Στις άλλες χώρες που λες έχουν μαύρα σκοτάδια που παλεύουν ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, στις περικοπές στα πανεπιστήμια και στην εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης.

Έτσι να είμαστε υπάκουα ρομποτάκια του δόγματος δουλεύω-ψωνίζω-καταναλώνω-ψοφάω και μώκο. Δικαιώματα και μαλακίες.

Αμ το άλλο; Δουλεύεις και βγάζεις λεφτά; Σκάσε που δαμαρτύρεσαι είσαι λεφτάς. Δεν δουλεύεις και δεν έχεις λεφτά; Σκάσε που διαμαρτύρεσαι είσαι τεμπέλης. Είναι τόσο win-win αυτό το επιχείρημα που τελικά το μόνο που σου μένει είναι να μην διαμαρτύρεσαι. Oh wait....
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

βλέπω απαρτία το mod team...
    αυτό είναι η ηχώς της ηχούς ή η ηχως της ηχούς της ηχούς...?

όχι όλοι μαζί ρε παιδιά... καρφώνεστε... δηλαδή ένας μόνος του δεν μπορεί να υπερασπίσει την άποψή του?
    χρειάζεται να του κρατάνε και το ίσο...?

και στην τελική για ποια κουβέντα? για την κατάληψη των αναρχοτίποτα για χάρη του έφηβου εγκληματία?
    άμα είναι τόσο μεγάλος ο νταλκάς, νταξ, να του κάνουμε κι ένα sticky post για απόδοση τιμών και να μπει στην ιστορία της αντιεχσουσιαστικής πολεμικής....

μακάρι το μανατζμεντ όλων των ΑΕΙ/ΤΕΙ να γίνει ιδιωτικό και να αφαιρεθούν όλα τα προνόμια από τους φοιτητές μπας και δει αυτή η χώρα άσπρη μέρα.
    Εγώ πάντως θέλω να γίνουν τα ΑΕι ιδιωτικά.
    Πραγματικά το θέλω.
    Θέλω να δω κατ αρχήν όσα απ αυτά θα μείνουν ανοιχτά.
    Φαρμακοποιοί ας πούμε.
    Βγάζει δεν ξέρω κι εγώ πόσους το χρόνο. Δεν ξέρω και πόσοι έρχονται απ έξω
    Για να κάνουν τι?
    Ν ανοίξουν φαρμακείο?
    Να πάνε σε νοσοκομεία?
    Σε φαρμακευτικές?
    Σε φαρμακαποθήκες???
    Άντε λοιπόν να κάτσεις 5 χρόνια εκεί, να σκάσεις ας πούμε 5 Χ 5000= 25000
    μόνο δίδακτρα για να πας σε κάποια ευρωκλινική για 800 το μήνα ???
    Και μπορώ να σου πω κι άλλα...
    Ναυπηγοί λέει... ΤΕΙ ναυπηγών
    Θεολόγοι...
    και χίλια δυό άλλα.
    Προς το παρών όμως ας πληρώσουμε τη νομική του κάθε Βαρβιτσιώτη που είναι τΖάμπα και τα λέμε.

υγ
    Θα δώσουν όμως οι ένδοξες ελληνικές τράπεζες στους φοιτητές δάνειο όμως
    ΜΗ ΦΟΒΟΥ!!!
    ανανήψαντας

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Στις άλλες χώρες που λες έχουν μαύρα σκοτάδια που παλεύουν ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, στις περικοπές στα πανεπιστήμια και στην εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης.
    Η παραταξομαλακία που υπάρχει στα ελληνικά πανεπιστήμια, δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον πλανήτη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Η ηχώ :P
    Life begins at 45°.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    βλέπω απαρτία το mod team...

όχι όλοι μαζί ρε παιδιά... καρφώνεστε... δηλαδή ένας μόνος του δεν μπορεί να υπερασπίσει την άποψή του?
    χρειάζεται να του κρατάνε και το ίσο...?

και στην τελική για ποια κουβέντα? για την κατάληψη των αναρχοτίποτα για χάρη του έφηβου εγκληματία?
    άμα είναι τόσο μεγάλος ο νταλκάς, νταξ, να του κάνουμε κι ένα sticky post για απόδοση τιμών και να μπει στην ιστορία της αντιεχσουσιαστικής πολεμικής....
    Τα 'χεις χαμένα και δεν ξέρεις τι λες έτσι; Get a life..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Τα 'χεις χαμένα και δεν ξέρεις τι λες έτσι; Get a life..
    καλα καλα

δεν θα ξαναπω για το Ρωμανό...
    ούτε για τους αντιεχσουσιαστές αγωνιστές...

όλα καλά.

για τις παρατάξεις στα πανεπιστήμια επιτρέπεται?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    καλα καλα

δεν θα ξαναπω για το Ρωμανό...
    ούτε για τους αντιεχσουσιαστές αγωνιστές...

όλα καλά.

για τις παρατάξεις στα πανεπιστήμια επιτρέπεται?
    Πες ότι θες, ταμπελάκια δεν θέλουμε. Ουτε γραμμές έχουμε ή δίνουμε.

Αλλά εγώ μπορεί να είμαι δεξιότερος από εσένα (μπορεί λέω, μην το δένεις κόμπο) αλλά το δικαίωμα του όποιου άλλου να χρησιμοποιήσει έναν νόμο του κράτους πρέπει να το υπεραστιστώ. Αν δεν σου αρέσει ο νόμος, πάλεψε να τον αλλάξεις. Οι "αντίπαλοί" σου παλεύουν.

Τώρα συμφωνούμε δεν συμφωνούμε με τις ιδέες και τις πρακτικές του Ρωμανού ή του κάθε Ρωμανού είναι άλλη κουβέντα. Αλλά κι αυτός πριν συλληφθεί, αθώο παιδάκι ήταν ε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Η παραταξομαλακία που υπάρχει στα ελληνικά πανεπιστήμια, δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον πλανήτη.
    Συμφωνώ αλλά δεν είπα εγώ για παρατάξεις.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ αλλά δεν είπα εγώ για παρατάξεις.
    Μμ απλά "πήδηξα" λίγο, θεωρώντας ότι ο Ζεύκας δεν εννοούσε, ακριβώς, ότι οι φοιτητές δεν πρέπει να έχουν δικαιώματα, αλλά ότι έχει παραγίνει το κακό με το τρέχον καθεστώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν, βάσει καθαρά κομματικών χρωμάτων. Μπορεί απλά να κατάλαβα λάθος :P
    Life begins at 45°.

αλλά το δικαίωμα του όποιου άλλου να χρησιμοποιήσει έναν νόμο του κράτους πρέπει να το υπεραστιστώ. \.
    1 νόμος περί ευθύνης υπουργών
    2 βουλευτική ασυλία
    3 άρθρο 99
    και θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα.

Για να έχεις δίκαιους νόμους, πρέπει να έχεις και τίμιους ανθρώπους
    Ανθρώπους δηλαδή που πιστεύουν.... και όχι που είναι υποχειωμένοι.

διαφορά του ρήματος δει από το ρήμα χρή
    ανανήψαντας

Η νομιμοτητα ειναι ο πολιτισμος των λαμογιων...
    Χωρις απαραιτητα να υποστηριζω την ανομια,ολα γινονται στα μετρα των δυνατων...

το μεγάλο πρόβλημα με τις σχολές είναι η ελευθερία των φοιτητών που νομίζουν ότι κάνουν κουμάντο και κάθε μικρή ομάδα αριστερών τη βλέπει Ερνέστο Γκεβάρα
    και κάνει κατάληψη επειδή κάποιος έκανε απεργία πείνας, ή το Ισραήλ βομβάρδισε τη Γάζα, ή σκοτώθηκε κάποιος από πυρά αστυνομικού ή δεν μάζεψαν λεφτά να πάμε Σχοινούσα.

εγώ σε όλα τα χρόνια των σπουδών μου δούλευα και έπρεπε να παρακολουθώ εργαστήρια και να κάνω εργασίες καθόλη τη διάρκεια του εξαμήνου σε κάθε εξάμηνο.
    και με τις καταλήψεις έχασα αρκετά εξάμηνα γτ όταν τελειώναν έπρεπε να πιεστούν οι ύλες και τα χρονοδιαγράμματα και δεν είχα χρόνο λόγω δουλειάς.

α και'που σαι, ΔΑΠ/ΝΔ δεν ψήφισα ποτέ.....

η μεγαλύτερη λέρα των πανεπιστημίων οι φοιτητοσυνδικαλιστές.
    επειδή και γω έκανα φοιτητής εργαζόμενος που έχασα εξεταστικές και εργαστήρια από καταλήψεις. Έχασα και από άλλα πράγματα όμως που συμβάινουν κατά κόρον στις ελληνικές σχολές. Και βαριέμαι να τα γράφω. Το πρόβλημα στις σχολές ΔΕΝ είναι η ελευθερία των φοιτητών. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν ξέρει για πιο λόγο βρίσκεται εκεί. Ούτε οι Καθηγητές, ούτε οι Φοιτητές, ούτε οι Φοιτητοπατέρες. Όποιος έχει κάνει έστω και ένα μάθημα σε δυνατό Πανεπιστήμιο του εξωτερικού μπορεί να στο επιβεβαιώσει.

Στη σχολή πας για να μελετήσεις ένα κλάδο και να γίνεις ικανός επιστήμονας και επαγγελματίας . & -

Πρέπει να σου προσφέρει, χώρο, υλικό και δυνατότητες για να υλοποιήσεις τα παραπάνω. Κοινωνικοποίηση, Επανάσταση, Εκδρομές στη Μύκονο, Πάρτυ κλπ. ΔΕΝ είναι αντικείμενο σχολής. Ούτε οι παρατάξεις ούτε οι αφίσες για συναυλίες ούτε τα καλέσματα στο σύλλογο για την προστασία της μονάχους μονάχους έχουν χώρο στις σχολές.

Δεν πρέπει να μας απασχολεί αν τυγχάνει ιδιωτικής ή δημόσιας χρηματοδότησης, αλλά πρέπει να μας απασχολεί ότι ολοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν που βρίσκονται και πράττουν ανάλογα.

Μεταξύ μας, σε μια χώρα που το μεγαλύτερο ποσοστό των αποφοίτων της δουλεύουν σε εργασίες άσχετες με το πτυχίο... είναι γελοίο να συζητάμε για το επίπεδο της Πανεπιστημιακής της εκπαίδευσης. Είναι αυταπόδεικτο ότι είναι υπό τον πάτο.
    Fuck the universe.

Πες ότι θες, ταμπελάκια δεν θέλουμε. Ουτε γραμμές έχουμε ή δίνουμε.

Αλλά εγώ μπορεί να είμαι δεξιότερος από εσένα (μπορεί λέω, μην το δένεις κόμπο) αλλά το δικαίωμα του όποιου άλλου να χρησιμοποιήσει έναν νόμο του κράτους πρέπει να το υπεραστιστώ. Αν δεν σου αρέσει ο νόμος, πάλεψε να τον αλλάξεις. Οι "αντίπαλοί" σου παλεύουν.

Τώρα συμφωνούμε δεν συμφωνούμε με τις ιδέες και τις πρακτικές του Ρωμανού ή του κάθε Ρωμανού είναι άλλη κουβέντα. Αλλά κι αυτός πριν συλληφθεί, αθώο παιδάκι ήταν ε;
    τώρα μιλάς καθαρά, σταράτα κι έτσι μ' αρέσει. όχι με τον άλλο τον τρόπο, του ρίχνω μια ειρωνεία περι Παπαδόπουλου και φεύγω. Εκτός και αν κάνεις χρήση του Ex cathedra δικαιώματος να ειρωνεύεσαι μόνο εσύ. Οπότε να το ξέρουμε...

Επίσης το τι κάνουν "αυτοί" είναι άλλο θέμα και είναι ύλη προς σχολιασμό. Όσο για τον νόμο του κράτους, δυστυχώς ή ευτυχώς ο νομοθέτης τότε "ξέχασε" να συγκεκριμενοποιήσει κάποια πράγματα που αφορούν το ποιός αποφασίζει και σε ποιά περίπτωση για την άδεια, και υπό ποιές προϋποθέσεις δίνεται αυτή. Και συνεπώς τηρήθηκε ο νόμος στην περίπτωση του έφηβου εγκληματία.

Εγώ λοιπόν δεν ταμπέλιασα κανέναν εδώ μέσα.
    για τις μπηχτές του κλασσικού προβικάτορα περι χρυσαυγίτη / νομοταγή κλπ θα πεις κάτι που έρχονται σε αντίθεση με αυτά που λες για τα ταμπελάκια, ή θα συνεχίζουμε να σφυρίζουμε ψάχνοντας αράχνες στο ταβάνι?

Σελίδα 7 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic