Τι έγινε πάλι ρε γμτ....
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
1 Μπράβο στον πετρογκαζάκι που έκανε την πιο καλή διαχείριση
2 Τον Χόρχε τον κατέστρεψε η βροχή αλλά και η λάθος τακτική. Τακτική του φόβου για μένα.
Τόσα χρόνια τα έκανε αυτός στον Στόνερ, απαράδεκτος.
3 Καλά έκανε ο Μάρκεζ και δεν μπήκε στη φωτιά. Δεν πάει το μηχανάκι, δεν υπάρχει λόγος.
4 Ο Βάλε ακόμα και αν δεν το πάρει (που όλα δείχνουν ότι θα το πάρει) απέδειξε και με το παραπάνω
ότι ακόμα βαστάν τα κότσια του. Νομίζω ότι για τη φετινή χρονιά πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο.
5 H Aprilia ΕΣΚΙΣΕ τα σουζούκι
![]()
ανανήψαντας
Υποθέτω τώρα, πως ο lore στηρίχτηκε στην τακτική "μην τον είδατε τον Jorge" από την αρχή, προκειμένου να μην μπλέξει σε κόντρες και προσπερασματα στη βροχή, και θεωρώντας πως με συνεχή βροχή θα μπορούσε να ελέγξει το γρήγορα φθαρμένο μπροστινό του μέχρι τέλος διατηρώντας κάποια διάφορα από τον 2ο.
Ε, όταν έκοψε λίγο η βροχή και στέγνωσε κάπως η αγωνιστική γραμμή...τον ήπιε.
Φυσικά δεν είδα τον αγώνα, αλλά ήρθα να γράψω πόσο χάρηκα μόλις σηκώθηκα και είδα τα αποτελέσματα![]()
Life begins at 45°.
Πάλι στο παράπονο ήταν ο Jorge στις δηλώσεις του. Και ήμουν πιο γρήγορος υπό ΚΣ και ο καιρός φέτος δεν είναι με το μέρος μου και τέτοιες αρλούμπες. Μειώνει τον εαυτό του με αυτές τις φίφες.
Να ποιος χάρηκε περισσότερο απ' όλους!
Casey Stoner @Official_CS27 28m28 minutes ago
A big congrats to my mate @26_DaniPedrosa for and outstanding win at Motegi! To come from 8.8 seconds down and then win it by 8.5 no words.