Εγώ δεν ξέρω γιατί τον κράτησαν αυτοί που ξέρουν,
ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια (μετά το Χέιντεν) τρέχουν με 1,5 πιλότο.
Δεν ξέρω πόσο επηρέασε την εξέλιξη της μηχανής η περσινή ας πούμε απουσία του
ξέρω ότι από πέρσι μέχρι φέτος η γιαμάχα δείχνει να είναι μπροστά.
Ξέρω ακόμα ότι τους επηρέασε βαθμολογικά στο ΠΠ κατασκευαστών.
υγ
Και μια και το ρίξαμε στις γνώσεις να σου πω πως ο βλάχος κέρδισε το Ρόσσι όταν ήταν στα ντουζένια του.
Ούτε με ντουκάτι, ούτε με τραυματισμό.
Όλες οι παραπάνω γνώσεις αποκτιούνται με την απλή αριθμητική
Καλή χώνεπΣη
ανανήψαντας
Σχετικά με τις κονσέρβες αγώνων, στο motogp.com έχω βάλει στα αγαπημένα, την σελίδα του no spoiler. Οταν δεν μπορω λογω δουλειάς απο εκεί μπαινω πάντα. Αν δεν αρχίσει κάποιος γνωστός ψηλός τους πανηγυρισμούς, είναι σαν να μην είδες τίποτα και όλα αρχίζουν εκείνη την στιγμή.
Στην αρχική σελίδα του motogp, όλο και κάποιος θα είναι πάνω στην μηχανή και θα χαιρετάει οπότε δεν πλησιάζω καν.
εγω ξέρω τι έβλεπα εσύ μάλλον δε κατάλαβα τι είδες.
ο Ντάνος τα κατάφερε?
ο ΜΜ γιατί δε τα κατάφερε? (για πολλούς λόγους πιθανών) αλλα δε μπορεί εσυ αφθαίρετα να λες "καλά έκανε ο ΜΜ γιατί δε πάει το μηχανάκι" αφού ο Ντάνος το πήγε τόσο όσο να βγεί πρώτος
δε καταλαβαίνω γιατι δικαιολογείς το άστοχο remark σου.
όπως λεει και ένας ξάδερφος μου "μη λές 10 μπαρούφες ώστε να δικαιολογήσεις τη πρώτη σου"
Για τον Ντανυ που λες πιστευω οτι αφου ειδε οτι τον παιρνει και το μηχανακι δεν γλυστραει ειχε και τον αερα απο την μαχη με τον γιατρο και εκανε επιθεση και ορθως επραξε..
και πηρε και την πρωτια
το λαστιχο του ηταν παντως σε πολυ καλυτερη κατασταη απο τους αλλους 2 του βαθρου
καλα του Χορχε ηταν μνι καπελο
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 11/10/2015 στις 18:20.
Δεν ξέρω αν ήταν αγώνας τακτικής...τι άλλο να έκανε δηλαδή; πήρε μια καθαρή δεύτερη, φυσιολογικά δεν κυνήγησε τον Dani εφόσον ήταν πολύ πιο γρήγορος, και πήρε το δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμα που ήθελε.
Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίζεται σε αυτούς τους τελευταίους αγώνες, δεν είναι η αρχή να τις μετρήσουν ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Η στρατηγική του ήταν σωστή, ήταν πιο γρήγορος, και αν δεν προέκυπτε ο φαντης-ντανυ, θα έπαιρνε την μεγάλη κούπα.
Μαλακία, από αυτές που κάνει μόνο αυτός, έκανε ο Lorenzo. Και μόνο από το γεγονός πως υπό ΚΣ βροχής ο Rossi είναι πιο γρήγορος από αυτόν, έπρεπε να τον υποψιασει πως κάτι δεν πάει καλά με τα +1,+1.5 sec στον γύρο.
Ο Rossi δεν είναι μαλάκας να αρπάζει τέτοιες διαφορές χωρίς να έχει απάντηση.
That's racing...
Προσπάθησε με την τακτική που ακολουθεί πάντα. Τις προηγούμενες φορές του βγήκε και τώρα όχι. Αν δεν κάνει καμιά βλακεία όπως το 2006 στην Βαλένθια ή κάτι άλλο παράξενο, ο τίτλος είναι του Rossi. Ο Lorenzo "χρειάζεται βοήθεια" για να γυρίσει την κατάσταση. Δεν του φτάνει μόνο να κερδίσει και στους τρεις αγώνες. Στους δυο τελευταίους αγώνες του την "έδωσε" ανέλπιστα ο κοντός. Άσχετα που δεν το εκμεταλλεύτηκε. Χρειάζεται και τον μικρό στο παιχνίδι. Από τους άλλους δεν μπορεί να περιμένει τίποτα. Έχουν τόσα φτερά που στο τέλος θα μπουν σε τροχιά.
α, καλά...
Αν περιμένει βοήθεια από τρίτους για να σηκώσει κούπα ας πάει στον τριμάλακα τον Κοέλιο. Θα του χαιδέψει το κεφάλι θα τον κοιτάξει στα μάτια και θα του πει πως το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα...αρκεί να το θέλει πολύυυυ.
Και ως συνήθως το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να πάει να γ@μηθεί.
Ο Ρόσσι πρέπει να περίμενε ατελείωτα βράδια αυτή τη στιγμή, και δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα σε σύμπαν, τρίτους, και τύχη.