Σελίδα 14 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Η κατηγορία πολιτών που έχει φάει το μεγαλύτερο γ@μησι σε αυτή τη χώρα, είναι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι... νομίζω ότι αυτοί και μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να ομιλούν και να γκρινιάζουν. Έχοντας υπάρξει ιδιωτικός υπάλληλος στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό του εργασιακού βίου μου, δεν θα γκρινιάξω, ούτε θα κάνω τίποτα βαρυσήμαντες δηλώσεις... αυτό που ξέρω είναι ότι όταν έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο πριν από ένα μήνα περίπου, όταν χρειάστηκε δηλαδή να "εισπράξω" ένα minimum ανταπόδοσης για τα απίστευτα ποσά ασφαλιστικών εισφορών που είχα πληρώσει οοοοολα αυτά τα χρόνια, πήρα τα @@δια μου... μπορώ να κάνω τον μ@λ@κ@ για χίλια άλλα δυο πράγματα αλλά σε θέματα υγείας (επί προσωπικού) και παιδείας (επί συλλογικού) όχι.

Ως εκ τούτου, διαπιστώνοντας ότι και οι δύο αυτοί θεμελιώδεις λίθοι ενός κράτους εξακολουθούν να είναι μπο*ρδελο, με πλήρη επίγνωση του τι γράφω, στα @@δια μου όλα. Θα φοροδιαφεύγω όπως και όσο μπορώ και θα τα γράφω όλα στα παπάρια μου, κοιτώντας μόνο το προσωπικό μου όφελός. Τόσο απλά, βαρέθηκα να είμαι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης και δεν με παίρνει πλέον να συνεχίσω έτσι, όσο καλές και ειλικρινείς προθέσεις και αν έχουν αυτοί που προσπαθούν να με πείσουν για το αντίθετο.

Αθεράπευτος ρομαντισμός Vs Κυνισμός, σημειώσατε διπλό καραμπινάτο.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Η κατηγορία πολιτών που έχει φάει το μεγαλύτερο γ@μησι σε αυτή τη χώρα, είναι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι... νομίζω ότι αυτοί και μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να ομιλούν και να γκρινιάζουν. Έχοντας υπάρξει ιδιωτικός υπάλληλος στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό του εργασιακού βίου μου, δεν θα γκρινιάξω, ούτε θα κάνω τίποτα βαρυσήμαντες δηλώσεις... αυτό που ξέρω είναι ότι όταν έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο πριν από ένα μήνα περίπου, όταν χρειάστηκε δηλαδή να "εισπράξω" ένα minimum ανταπόδοσης για τα απίστευτα ποσά ασφαλιστικών εισφορών που είχα πληρώσει οοοοολα αυτά τα χρόνια, πήρα τα @@δια μου... μπορώ να κάνω τον μ@λ@κ@ για χίλια άλλα δυο πράγματα αλλά σε θέματα υγείας (επί προσωπικού) και παιδείας (επί συλλογικού) όχι.

Ως εκ τούτου, διαπιστώνοντας ότι και οι δύο αυτοί θεμελιώδεις λίθοι ενός κράτους εξακολουθούν να είναι μπο*ρδελο, με πλήρη επίγνωση του τι γράφω, στα @@δια μου όλα. Θα φοροδιαφεύγω όπως και όσο μπορώ και θα τα γράφω όλα στα παπάρια μου, κοιτώντας μόνο το προσωπικό μου όφελός. Τόσο απλά, βαρέθηκα να είμαι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης και δεν με παίρνει πλέον να συνεχίσω έτσι, όσο καλές και ειλικρινείς προθέσεις και αν έχουν αυτοί που προσπαθούν να με πείσουν για το αντίθετο.

I rest my case with yours...

Καλος ο Αθεράπευτος ρομαντισμός αλλα οχι με ξενο κ@λο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν σε πιστεύω.
    Αυτά δεν είναι επιλογές. Όσο κι αν παλέψεις στο τέλος όλο και κάποιος ανεμόμηλος
    θα σου μπεί στη μύτη και θα θες να τον πλακώσεις.

υγ
    Θα ήθελα ακόμα να μάθω αν ξέρει κανένας να μου πει πόσο ΕΝΦΙΑ θα πληρώσει η εκκλησία.
    Μια και μιλάμε για μικροποσά.
    ανανήψαντας

Banned
    Οση και τα πολιτικα κομματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος

Καλος ο Αθεράπευτος ρομαντισμός αλλα οχι με ξενο κ@λο
    ακόμη περισσότερο ο κυνισμός.

όταν η φοροδιαφυγή ενεργείται με την αποφυγή έκδοσης απόδειξης προς εμένα τον συναλλασόμενο μαζί σου,
    τότε σόρυ ρε φίλε αλλά είσαι ένας επαναστάτης και αρνητής του καταραμένου συστήματος...

με τα δικά μου αρχ@@.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΥΠολογισμοί ακριβείας ?
    Δεν υπάρχουν !

Προσπαθώ να μάθω απλά
    Πόσα έχει δόσει ο κράτος στις τράπεζες και πόσα τελικά είναι το δημόσιο χρέος
    Θα ήθελα ν μάθω ακόμα πόσα λεφτά χάθηκαν από τις τράπεζες που άδειασαν.
    -Κρήτης
    -ΤΤ
    -Πρότον
    -Αγροτική
    και δεν ξέρω ποιά ήταν ακόμα.

ΑΠό περιέργια....

Υπολογισμοί ακριβείας υπάρχουν, και όσοι ενδιαφέρονται τους βρίσκουν. Απλά, επειδή τα τελικά νούμερα δεν είναι "πιασάρικα", τα ψιλοκαταπίνουν και συνεχίζουν τις φωτοβολίδες.

Γιατί άλλη βαρύτητα αποκτά να πεις πως έδωσαν 130 δις στις τράπεζες, και άλλη βαρύτητα έχει να πεις πως έδωσαν 130 δις κρατικές εγγυήσεις στις τράπεζες (που ουδέποτε κατέπεσαν) προκειμένου να μπορεί να αγοράζει ομόλογα με collateral στην ECB και να χρηματοδοτεί το κράτος.

Αλλη βαρύτητα έχει να πεις πως ξεπουλάνε τον ΟΣΕ οι πουλημένοι, και άλλη βαρύτητα να πεις πως ο ΟΣΕ έχει μαζέψει 5 δις χρέος που έσκασε.

Αλλη βαρύτητα έχει να πεις πως σπάνε και ξεπουλάνε την ΔΕΗ οι γερμανοτσολιάδες, και άλλη να πεις πως η ΔΕΗ μαζεύει 1+ δις ζημιές τον χρόνο, πληρώνεις εσύ και εγώ και όλοι μας 600 εκατομ.€ τον χρόνο κρατική επιδότηση στο ασφαλιστικό ταμείο της ΓΕΝΟΠ. Της αγαπημένης ΔΕΗ, που ενώ παράγει το 1,5% της πανευρωπαϊκής ενέργειας, απασχολεί το 8% των υπαλλήλων ενέργειας της ΕΕ, με το μέσο μισθολογικό κόστος των 4.500€ ανα υπάλληλο.

Αλλη βαρύτητα έχει να πεις πως ξεπουλήθηκε η Αγροτική στην Alpha, και άλλη βαρύτητα να πεις πως η Αγροτική είχε 5 δις κόκκινα δάνεια αγροτών που ποτέ δεν πληρώθηκαν.

Προφανώς και υπάρχει διαπλοκή, και στο τραπεζικό τομέα. Και μεγάλη, μιας και χρηματοδοτούσαν είτε ημέτερους, είτε τους ίδιους. Το ΤΤ που ανέφερες πχ, ποιές διοικήσεις είχε και από ποιούς διορισμένους που το έστειλαν στο δίαολο? Αντίστοιχα και ο Λουα Λούα που ταϊζοντας όλα τα λιγούρια, έφαγε τον άμπακο οχι τόσο μέσω της Proton, αλλά μέσω της Alapis και των αυξήσεων που χρηματοδότησαν οι μέτοχοι (τρομάρα τους).

Η Εμπορική και η Γενική που "ξεπουλήσαμε" στους Γάλλους, έχεις υπ΄όψη σου πόσα τους στοίχησαν τελικά? Μόνο η Credit Agricole έβαλε μέσω αυξήσεων 7 δις € για να καλύψει τα δάνεια του κάθε πικραμένου που έιχαν δωθεί με "διαφανείς" διαδικασίες και έσκαγαν το ένα πίσω απ΄το άλλο. Όταν ανακοίνωσε πως (πληρώνει και) φεύγει, η CA έκανε +10% στο χρηματ. του Παρισιού.

Για να σου δώσω μια αρχή, ψάξε που κατευθύνθηκαν τα πρώτα 7 δις που έδωσε ο Αλογοσκούφης στις τράπεζες το 2008...
    Αναφέρονται στα πρακτικά των γενικών συνελεύσεων, για να μην κουράζεσαι. Τα 2 δις που αντιστοιχούσαν στην Εθνική πχ, επιστράφησαν στο κράτος για αγορά ομολόγων. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στις υπόλοιπες, ενώ το ποσό είχε δωθεί προκειμένου να μην περιοριστεί η πιστωτική επέκταση (δάνεια δηλ.) των τραπεζών προς τους πολίτες. Κάπου εκεί χρονικά, είχε αρχίσει να κλείνει η στρόφιγγα της ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες από το εξωτερικό.

Όταν λοιπόν μάθεις λίγο τα νούμερα, τα ξαναλέμε. Γιατί ως συνήθως, η πραγματικότητα είναι λίγο πιο περίπλοκη.

Ave
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    ακόμη περισσότερο ο κυνισμός.

όταν η φοροδιαφυγή ενεργείται με την αποφυγή έκδοσης απόδειξης προς εμένα τον συναλλασόμενο μαζί σου,
    τότε σόρυ ρε φίλε αλλά είσαι ένας επαναστάτης και αρνητής του καταραμένου συστήματος...

με τα δικά μου αρχ@@.
    Θα κάτσω να κάνω εγώ τον φορόμπατσο, επειδή το κράτος για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ανίκανο να κάνει ελέγχους; Όχι, να με πληρώσουν, άμεσα και ζεστά για το κάνω! Αν μου δίνουν ένα 50ρικο για κάθε παραβάτη που καρφώνω ναι, αν όχι, στα @@δια μου. Την παραμύθα του έμμεσου ανταποοδτικού οφέλους να την βάλουν στον κ*λο τους, ΠΟΤΕ δεν θα πάνε τα χρήματα εκεί που πρέπει να πάνε. Αυτός είναι ο κυνισμός.

... την δική μου θητεία ως μ@λ@κ@ς ηθικός πολίτης την έκανα και με το παραπάνω... θα έπρεπε μαι γαμημένη φορά να είσπραξω αν μη τι άλλο... και εισέπραξα είναι η αλήθεια... μην πω τι... Ξαναλέω, μήνας έμπαινε, μήνας έβγαινε, εμένα οι φόροι και οι εισφορές πήγαιναν ντουγρού μέχρι τελευταίας δεκάρας εκεί που το σύστημα αξίωνε ότι έπρεπε να πάνε. Από τα 18 που κολλάω ένσημα μέχρι τα 37. Μια φορά χρειάστηκε να κάνω χρήση του ασφαλιστικού μου φορέα και πήρα τα @@δια μου... ο πατέρας μου, όντας συνταξιούχος ιδ. υπάλληλος, έχει πληρώσει ακόμα περισσότερο και τώρα που τον τρέχουμε στα νοσοκομεία είδα ποια είναι η ανταπόδοση για όλη αυτή τη ζωή που πλήρωνε τον κ*λο του ο άνθρωπος.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει και δεν θα κάτσω να βρω την άκρη, έχω άλλα πράγματα να ασχοληθώ. Δεν πήρα απόδειξη δέκα; είκοσι; τριάντα φορές; Σταυρώστε με! Αυτά που έπρεπε να πληρώσω τα πλήρωσα όμως και στην τελική δεν θα κάτσω εγώ να κάνω τον φορομπάτσο, επειδή το κράτος είναι άχρηστο. Το μόνο που μου δίδεται ως επιλογή πλέον, είναι να εξασφαλίσω τον κ*λαρίκο μου και να προσπαθήσω να εξασφαλίσω και τον κ*λαρίκο 2-3 ανθρώπων γύρω μου. Απλή λογική. Ζούγκλα; Κατάρρευση; Πανικός; Κατάλυση; ΧΕΣΤΗΚΑ!!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Υπολογισμοί ακριβείας υπάρχουν, και όσοι ενδιαφέρονται τους βρίσκουν. Απλά, επειδή τα τελικά νούμερα δεν είναι "πιασάρικα", τα ψιλοκαταπίνουν και συνεχίζουν τις φωτοβολίδες.

......
    Όταν λοιπόν μάθεις λίγο τα νούμερα, τα ξαναλέμε. Γιατί ως συνήθως, η πραγματικότητα είναι λίγο πιο περίπλοκη.

Ave
    To αυτο...

Υ.Γ.

Η Αγροτικαρα, τραπεζα @αρχιδ@τη...πηγε στην Πειραιως...
    Τα καταπληκτικα δανεια διχως collaterals που εδινε...στην Bad Αγροτικη....

Banned
    Θα κάτσω να κάνω εγώ τον φορόμπατσο, επειδή το κράτος για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ανίκανο να κάνει ελέγχους; Όχι, να με πληρώσουν, άμεσα και ζεστά για το κάνω! ....
    δεν θα κάτσω εγώ να κάνω τον φορομπάτσο, επειδή το κράτος είναι άχρηστο. !!!
    Το κρατος εδω και καποιο καιρο, κανει μεταθεση της ευθυνης ΤΟΥ στους πολιτες.
    Να ψαξεις να δεις ΜΟΝΟΣ σου τις κλησεις της εφοριας, να κανεις δηλωση ακινητων για 1000 φορά(δεν υπαρχει ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ κτηματολογιο δις)
    με δικη σου ΕΥΘΥΝΗ....να κανεις τον φορο-ελεγκτη...

1 εκ δημοσιοι υπαλληλοι και δεν υπαρχουν ΟΥΤΕ νοσοκομες, ΟΥΤΕ ελεγκτες

Και τοτε τι κανουν τοσοι κηφηνες ολη μερα ρε

ΑΗ στον ΓεροΒαλζεβουλ ολοι φελλοι να ησυχασουμε!

Το κρατος εδω και καποιο καιρο, κανει μεταθεση της ευθυνης ΤΟΥ στους πολιτες.
    Να ψαξεις να δεις ΜΟΝΟΣ σου τις κλησεις της εφοριας, να κανεις δηλωση ακινητων για 1000 φορά(δεν υπαρχει ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ κτηματολογιο δις)
    με δικη σου ΕΥΘΥΝΗ....να κανεις τον φορο-ελεγκτη...

1 εκ δημοσιοι υπαλληλοι και δεν υπαρχουν ΟΥΤΕ νοσοκομες, ΟΥΤΕ ελεγκτες

Και τοτε τι κανουν τοσοι κηφηνες ολη μερα ρε

ΑΗ στον ΓεροΒαλζεβουλ ολοι φελλοι να ησυχασουμε!
    Το κράτος ΠΑΝΤΑ έκανε μετάθεση των ευθυνών του (και των ζημιών του) στους πολίτες. Έχεις δει ποτέ εταιρεία να κόβει μισθούς από τα μεγαλοστελέχη της αν γίνει κακοδιαχείριση; Όχι, πάντα οι εργαζόμενοι την πληρώνουν... το αυτό και με το κράτος λοιπόν... σε αντιστοιχία λοιπόν, το κράτος μου ζητάει να κάνω τον τσιλιαδόρο και τον ρουφιάνο στους συναδέλφους μου και θέλει να με πείσει ότι αυτοί φταίνε για το ότι παίζει να με απολύσουν στο επόμενο τρίμηνο... μου ζητάει δε, να δουλέψω τίγκα υπερωρίες απλήρωτες, για το καλό όλης της επιχείρησης.

Πάρτε τ΄@@δια μου λοιπόν... όχι μόνο δεν θα το κάνω αλλά θα λουφάρω και όσο μπορώ πλέον, γιατί ποτέ μα ποτέ στην ιστορία αυτής της γ@μημένης επιχείρησης, δεν αναγνωρίστηκαν ή προστατεύθηκαν αυτοί που δουλεύανε και ήταν κύριοι σε όλες τους τις υποχρεώσεις... και ας πάει φούντο όλη η επιχείρηση...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    To αυτο...

Υ.Γ.

Η Αγροτικαρα, τραπεζα @αρχιδ@τη...πηγε στην Πειραιως...
    Τα καταπληκτικα δανεια διχως collaterals που εδινε...στην Bad Αγροτικη....
    Ναι έχεις δίκιο, έχασα την μπάλα με τόσες συγωνεύσεις/απορροφήσεις που έγιναν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ναι έχεις δίκιο, έχασα την μπάλα με τόσες συγωνεύσεις/απορροφήσεις που έγιναν.
    Πες τες κι έτσι.

Τις έφαγαν τις χώνεψαν και πάμε για άλλα....
    :rotflmao:

Endo με taxi
    ενώ ο πουσ... ο κουλουράς διασπαθίζει τα δημόσια έσωδα....
    Κάποιοι άλλοι ξέχασαν να πληρώσων Δ. Τ (μέτα το ΦΠΑ)

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν πέντε δήμοι της Αττικής διεκδικώντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τα οποία έπρεπε να τους καταβάλει εδώ κι επτά χρόνια η γερμανική εταιρία HOCHTIEF που διαχειρίζεται τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Οι δήμοι στην προσφυγή τους υποστηρίζουν οτι δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ από δημοτικά τέλη και φόρους από το 2008.

Οι δήμοι γύρω από το αεροδρόμιο στην ουσία στρέφονται κατά της πολιτείας και ζητούν να εκδοθεί η υπουργική απόφαση που θα προβλέπει το ύψος των τελών των δημοτικών φόρων και τελών (δημοτικά τέλη, τέλη όχλησης, διέλευσης, περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, κ.λπ.) στους Δήμους Σπάτων - Αρτέμιδας (τέως Λούτσας), Ραφήνας - Πικερμίου, Παιανίας, Μαρκόπολου, και Κορωπίου από τον Διεθνή Αερολιμένα.

Οι δήμοι στην προσφυγή τους υποστηρίζουν οτι δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ από δημοτικά τέλη και φόρους από το 2008 επειδή καμία κυβέρνηση από τότε δεν υπέγραψε την απαιτούμενη από το νόμο υπουργική απόφαση που θα προσδιόριζε το ύψος τους. Υποστηρίζουν ακόμα οτι αυτό αποτελεί έμμεση χρηματοδότηση της γερμανικής εταιρίας από το ελληνικό δημόσιο, κάτι που απαγορεύει ρητά η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    ανανήψαντας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Έτσι για να γουστάρουμε....

ΤΣΜΕΔΕ : Η ¨ευκολία¨ που μόλις έκαναν να κατέβουν κάποιοι μηχανικοί ασφαλιστική κατηγορία, καταργείται κιόλας και μάλιστα αναδρομικά...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν πέντε δήμοι της Αττικής διεκδικώντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τα οποία έπρεπε να τους καταβάλει εδώ κι επτά χρόνια η γερμανική εταιρία HOCHTIEF που διαχειρίζεται τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Οι δήμοι στην προσφυγή τους υποστηρίζουν οτι δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ από δημοτικά τέλη και φόρους από το 2008.

Οι δήμοι γύρω από το αεροδρόμιο στην ουσία στρέφονται κατά της πολιτείας [...]
    Προφανως στρέφονται κατα της πολιτειας μια και το ελληνικο δημόσιο ειναι ο πλειοψηφικος μετοχος (55%)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Έτσι για να γουστάρουμε....

ΤΣΜΕΔΕ : Η ¨ευκολία¨ που μόλις έκαναν να κατέβουν κάποιοι μηχανικοί ασφαλιστική κατηγορία, καταργείται κιόλας και μάλιστα αναδρομικά...

Στο site του ΤΣΜΕΔΕ δεν αναφερεται τιποτα ακόμα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam