Τα κλιπονς δεν εχουν μελετη για αντοχη σαν crash bars Ας ειμαστε λογικοι![]()
Τα κλιπονς δεν εχουν μελετη για αντοχη σαν crash bars Ας ειμαστε λογικοι![]()
κουκουρουκουκου
Το αστείο στην όλη φάση είναι ότι έσπασε το κλιπόν πριν αδειάσει 3 λίτρα λάδι. Πρωτόγνωρο για ντουκάτι.
Life begins at 45°.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
το σιδερο στραβωνει, το αλουμινιο σπαει και ο κατασκευαστης το ξερει και δεν χαλιεται καθολου
αφου θες να το παιξεις αγωνιαρης με το ss, μολις στο ριξει κατω ο ταριφας, θα γινει θρυψαλλα και θα σου στοιχισει μισο αγωνα motogp σε ευρω
γιατι τα γουστα (και η μουρη) πληρωνονται και η καθε ducati τι θα γινουν; κλεφτες;
επισης αυτος που εσκασε 28000 δεν του λεει και τιποτα να σκασει κι ενα 500αρικο για κλιπον
ειναι σαν να δινω εγω για το cbf ενα σαρανταρι
βασικά την πηγή που άντλησες το ποσοστό ήθελα να ξέρω.κι επίσης αυτή ήταν η πρώτη ανάρτησή μου στο θέμα,δεν απάντησα στο Σπυράκο,απάντησα σ'εσένα,δε θυμάμαι καλύτερα ,θυμήθηκα το poll του gixxer που υπάρχει από τη χρονιά της ανάκλησης ('09)...
μη με ξαναπείς κουνέλι ,άλλος είναι ο "ντε κουνέλ" (ΑΜΑ θέλει ας το πει...) και είναι γιαμαχάκιας.....
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Τι να πω εγώ βρε spyrakos, δεν πρόλαβε εμένα να μου χαλάσει κάτι στο γιαμαπα. Για το βολαν υποθέτω θα αναφέρεσαι; Προληπτικά το άλλαξα δεν είχα κάποια βλάβη. Και τι να λέει το κλιπον που έσπασε, αναλωσιμο είναι πάει και τελείωσε κλάιν κιόλας.
Πάντως αν το σκεφτείς, όσο "κοροϊδία" είναι να σκάς 28 χιλιάρικα για το ντουκατι το παπαγάλε άλλο τόσο κοροϊδία είναι να σκάς ανά ενάμισυ χρόνο 14 χιλιάρικα για το "νέο μοντέλο japan ss"... εκτός και αν θέλει να μας πείσει κανείς ότι τα τελειώνει τα μηχανάκια του 2014 και ψάχνει το κάτι παραπάνω στα brand new...