Μπραβορε φιλαρακι, μπραβο!
Πολυ περιποιημενο το εργαλειο!
Καπως ετσι φανταζομαι και το δικο μου!![]()
![]()
Ερωτηση: η τοσο σκουρα ζελατινα δεν σε ενοχλει στην οδηγηση; υποθετω οτι δεν πρεπει να βλεπεις καθολου απο μεσα της, ειδικα νυχτα, οποτε λογικα ψιλοχανεις και την επαφη με τον δρομο ... ειναι οντως ετσι; ή οταν σκυβεις κεφαλι για να ανοιξεις σε εθνικη π.χ. ... ;
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
file yannh na sou kanw merikes erwtiseis?me thn acrapa eides diafora sthn apodosh?exeis balei upothetw kai filtro k&n(poly kalh epilogh)eides kai me auto diafora?kai kati teleuteo thn zelatina pou thn brhkes einai poly wraia!poso kostise?
Νέος Fazeras μόλις χθες πούλησα το tt μου!!
Μοντέλο 2006 γκρι γυμνό.
ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
PLANET EDESSA
FZ1 από δω και πέρα
THEOD, έχεις να γράψεις απο πρόπερσι εδώ...
Θα βάλεις μανιτάρια? περιμένω τη γνώμη σου...
Όπως ήδη θα έχετε διαβάσει + ένα FZ1 FAZER στην παρέα....Κάποιες φωτό έχω ανεβάσει στο αντίστοιχο πόστ.
@σάββα
Δεν έχω κοιτάξει ακόμα για μανιτάρια.
Τηλεφωνικά που ρώτησα (όχι για μαμά) στο Mac assesories μου είπανε γύρω στα 90 ευρώ, αλλά αναμένονται...
allos 1 me fazer 600 2005 mavro...
paides na organothoume eeeeeeeee
oi katoxoi ton z mas exoune parei ampariza leme!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ευχαριστώ φίλε.τώρα έχει αλλάξει και άλλο θα δεις στην παρακάτω φώτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Μπραβορε φιλαρακι, μπραβο!
Πολυ περιποιημενο το εργαλειο!
Καπως ετσι φανταζομαι και το δικο μου!![]()
![]()
Ερωτηση: η τοσο σκουρα ζελατινα δεν σε ενοχλει στην οδηγηση; υποθετω οτι δεν πρεπει να βλεπεις καθολου απο μεσα της, ειδικα νυχτα, οποτε λογικα ψιλοχανεις και την επαφη με τον δρομο ... ειναι οντως ετσι; ή οταν σκυβεις κεφαλι για να ανοιξεις σε εθνικη π.χ. ... ;
η ζελατίνα στην φώτο φαίνεται πιο σκούρα απ ότι είναι.Δεν είναι η black αλλά η dark smoke (puig).
το πρωι δεν υπάρχει πρόβλημα.το βράδυ είναι λίγο σκούρα αλλά το ήξερα και από πρίν.μου αρέσει πολύ για να την αλλάξω γιαυτόν τον λόγο
![]()
η ζελατίνα είναι puig-dark smoke 70€ (moto market)Αρχικά δημιουργήθηκε από speedyandreas
file yannh na sou kanw merikes erwtiseis?me thn acrapa eides diafora sthn apodosh?exeis balei upothetw kai filtro k&n(poly kalh epilogh)eides kai me auto diafora?kai kati teleuteo thn zelatina pou thn brhkes einai poly wraia!poso kostise?
διαφορά είδα οπωσδήποτε.αλλά πρέπει να σου πω ότι πανω από όλες τις διαφορές είναι η καύλα για βελτίωση.
αν το πάρεις ψυχρά η διαφορά που βλέπεις δεν αξίζει τα 1200€ μαζί με το power commander.
αν είσαι αρρωστος όμως..................καρααξίζει!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalispera kainourios sto forum me allo ena fz6 fazer blue 2006
Fazer Gun!!!