Πώς θα τον περάσει τον κρίκο; Δεν θα είναι επιφοβος ο κρίκος αυτός;
Βασικα δεν χρειαζεται καν ο κρικος
μονο μια καλη αλυσιδα!!
και ενα καλο λουκετο!![]()
τα ναυτιλιακα ειναι καλη λυση.........
ξερει κανεις τι μεγεθος αλυσιδας χρειαζεται ωστε να αντεχει σε μεγαλους κοφτες;
κοβω καθε μερα αλυσιδες..
οχι ρε δεν ειμαι κλεφτης
εργαζομαι σε εταιρια που κανει εισαγωγη αλυσιδα
μεχρι 12mm κοβεται για πλακα..
στα 14 mm ζοριζεσαι λιγο
απο εκει και πανω θες τροχο
μια 18mm ειναι μια καλη λυση,μαζι με ενα καλο λουκετο που να μην αφηνει χωρο να μπει κοφτης...![]()
σωστος
την 18 ο κοφτης την εχει;
γαλβανιζε παιζει ή χρειαζεται ανοξειδωτη;
ειναι καλυτερα με τετραγωνους κρικους;
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ
http://www.almax-security-chains.co.uk/
φαινεται πως αν η αλυσιδα ειναι ψηλα για να μην κοντραρουν στο εδαφος τους δυσκολευεις πολυ
Το εχουμε πει επανηλειμενα να κλειδωνεται η αλυσιδα σε ψηλο σημειο για να μην εχουν χερι.
Το θεμα ειναι οτι τα δεντρα δεν κανουν γιατι το κλαρι κοβεται πιο ευκολα απο την αλυσιδα.
Αρα εχει σημασια το σημειο που θα βρεις για να αφηνεις το μηχανακι. Το θεμα ειναι ομως οτι το μηχανακι πρεπει να αλλαζει μερος και να εχει και κουκουλα για να μην τραβαει στο ματι.
Σιγουρα αλυσιδα χοντρη και καλο λουκετο ( οχι μοτοσυκλετιστικο ) θα σου ερθουν πολυ οικονομικα.
Το θεμα ειναι οτι απο αλυσιδα αν ειναι ψηλα εισαι σχετικα οκ. Το λουκετο θα ειναι καλυτερα να δενει καπου μεσα στο σκελετο ωστε να μην υπαρχει προσβαση να το χτυπησουν ( με σπρει παγου μετα τα χτυπανε με σφυρι καλεμι για να ανοιξουν) η να βαλουν κοφτη. Δηλαδη να το κρυψεις και να μπαινει ισα ισα το κλειδι.
LIVE FREEEEE!!!!!
Μπορείς να πάρεις και κάτι τέτοιο, υπάρχουν οικονομμικα με κάνα 40€
Εγω έχω πάρει ενα για σταθερό σημέιο και ένα λουκέτο δισκοφρένου ακριβό για μαζί μου.
Συναγερμό μη βάλεις τόσο φθηνό.
http://www.abus.com/eng/Mobile-Secur...eel-O-Flex-950
HONDA CBR 600 F4i 2001
την 18ρα δεν την πιανει ο κοφτης.τουλαχιστον κοφτης σε νορμαλ διαστασεις
με τετοιο ανοιγμα που κανει δεν μπορει να δουλεψει ο κοφτης
ανοξειδωτη σε τοσο μεγαλες διαστασεις δεν υπαρχει,και αν υπαρχει θα ειναι πιο ακριβη απο το μηχανακι
η γαλβανιζε η 18ρα εχει περιπου 2 με 2,5 ευρω το κιλο
και το μετρο βγαινει 8,5 με 9 κιλα
για να παρετε μια ιδεα κοστους
αλλα πρεπει να περαστει καποιο πανι γιατι οπου ακουμπησει την μηχανη θα την γδαρει...
τα λουκετα παντως τσουζουν....