Όχι τέτοια χανουμάκια ρε....
Ορίτζιναλ.
Για τίποτε φτωχομπινέδες μας περνάς????
https://youtu.be/g59gWtc3Jis
ανανήψαντας
Mια χαρα ειναι η Ναξος..!! Μεγαλο νησι, ομορφο και με μπολικο κοσμο.
Γιατι αντιο ζωη;;;;
Καλυτερα να δουλευε Γκραβα και να εμενε Ανω Πατησια;;; I don't think so...
MADE IN JAPAN 日本製
Ναι οκ...διακοπές πήγε να κάνει.
Δεν μίλησα για την πόλη της Νάξου, μίλησα για το Σκαδό της Νάξου που είναι στο βουνό, 600 μέτρα υψόμετρο. Μαζί πρέπει να βάλεις οτι κουβαλαγε δύο μικρά κορίτσια (δημοτικό και παιδικό σταθμό η βαφτιστήρα μου) και δεν υπήρχε ούτε το ένα ούτε το άλλο στο Σκαδό.
Αναγκαστικά έμενε Φιλότι και ανέβαινε κάθε μέρα από έναν γαμάτο δρόμο που 1-2 φορές την βδομάδα έκλεινε από ομίχλη.
Κανά 300άρι τον μήνα έμπαινε ο κουμπάρος μέσα, με την δουλειά της συζύγου...![]()
Ναι, ξερω που ειναι το χωριο.
Αλλα φιλε Byron αν δεν λειτουργουσε ετσι το συστημα δεν θα υπηρχαν εκπαιδευτικοι στα νησια και κατα συνεπεια ουτε σχολεια..
Για να μην μιλησω για την υγεια και την περιθαλψη..
Οποτε αν δεν συμφωνεις με την φαση μην απαιτεις κιολας να καταβαλονται φοροι προς το ελληνικο κρατος απο τα αντιστοιχα μερη εφοσον δεν θα υπαρχει κανενα ανταποδωτικο ωφελος για τους κατοικους εκει (που ουτως ή αλλως αναθεμα με και αν υπαρχει..)
Και εφοσον η συγκεκριμενη συγγενης σου επελεξε το δημοσιο τομεα (δεν γνωριζω βεβαια κατα ποσο ειχε και την πολυτελεια της επιλογης) θα επρεπε να ηξερε οτι θα σταλει αρχικα επαρχια..
Τωρα βεβαια, γνωμη μου ειναι οτι αμοιβονται ελαχιστα για το εργο τους αλλα φυσικα η παιδεια στην Ελλαδα υποχρηματοδοτειται σε αισχρο βαθμο, οπως γνωριζουμε..
υ.γ. Ο δρομος ειναι οντως γ@ματος!!
υ.γ. 2. Καλα ρε.. Εμενε και Φιλοτι και παλι ειχε παραπονο..;;;![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Δεν γκρινιάξε ρε η γυναίκα, μια χαρά πέρασε, απλά οι συνθήκες για όλους, μαθητές, την ίδια, την οικογένεια της ήταν δύσκολες.
Επιλογή όχι, δεν είχε και δεν νομίζω να έκανε άλλη επιλογή μιας και το γουστάρει πολύ αυτό που κάνει.
Τι Φιλοτι είναι μια οποιαδήποτε επαρχιακή πόλη, δύσκολη τον χειμώνα, ιδίως αν είσαι μόνος με μικρά παιδιά και δεν είσαι ντόπιος.