Εγώ ντουκάτι ούτε είχα ούτε έχω καβαλήσει ποτε.
Αλλά απο αυτά που γράφετε πρέπει να είναι σαν τις σούπερ ντούπερ μοντελογκόμενες πίτα στη χαΐλα, που τις κυνηγάς με τα σάλια να τρέχουν, τις βγάζεις γκόμενες, είσαι θεός, είσαι στα ουράνια και όταν τις παντρευτεις λες ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑ !!!
Με το συμπάθειο ρε φτουκατίστι..![]()
The road less travelled, is less travelled for a reason...
Αμέ. Και "Χελωνονιντζάκια". Είχε πέραση το όνομα.
Ducati και Aprilia είναι υπέροχες μοτοσυκλέτες για να κερδίζεις κάρτες στα υπερατού. Δεν κάνουν για τίποτα άλλο.
Life begins at 45°.
Δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες αλλά το μιλφ που έβαλε ο ντίμης μέσα στη λαδίλα είναι.
ρε Νικο το εχω πει και σε αλλα ποστ μου...το aprc factory το θεωρω κορυφη οσον αφορα τα superbikes...και ναι αυτο θα αγοραζα...οχι γιατι ειναι μονο πολυ καλο σαν μοτερ και εχει εξωτικα περιφερειακα και ηλεκτρονικα, αλλα επειδη δεν εχει ακουστει κατι σε θεμα αξιοπιστιας...αλλιως θα πηγαινα και εγω για bmw s1000rr, hp4 οπως ολοι οι αλλοι (που τα'χουν)...
περα απο την πλακα την aprilia την θεωρω πολυ καλυτερη μαρκα στον τομεα αξιοπιστια απο ducati, ktm, bmw...
και η πλακα που κανω στον Ζευκα ειναι επειδη ξερω οτι τσιμπαει και τρελαινεται με τον τενεκε που πηγε και πηρε...![]()
ουτως ή αλλιως την πλακα μας κανουμε (εμεις) με το τι ΘΑ παιρναμε...και @ρχιδιες καμαρωτες..
αυτοι που τα εχουν (τα ducati εν προκειμενω) ας προσεξουν γιατι οπως ειπα και σε προηγουμενο post μου, εχουν ακουστει ουκ ολιγα για τα panigale...
![]()
τα κτμ σε ποιο φορουμ τα κραζουμε?γιατι ειχα ενα 690 και στις 67000χλμ δεν ειχε κανει κιχ σε σχεση με ενα χτ 600 που ειχα σε αυτα τα χλμ ξερναγε λαδια ο κυλινδρος στο κατω μερος απο παντου
Το μοτέρ του ΧΤ μιναρέλι δεν είναι; Ως ιταλικό, δικαιούται δια να ξερνάει λάδια.
το 600 του 1998? ή τα 660