Σελίδα 50 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 40454647484950515253545560 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 736 έως 750 από 1107

Θέμα: πιότητα φτουκατι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Φαγωθηκατε ρε μαλακες με το τι παθαίνουν τα μηχανακια απο στατικη (ή σχεδον) πτώση :a16:

Αντε να σας πω και τι παθαινουν και τα τριουμφ 15ετιας, αμα εισαι :a31: και δε βλεπεις οτι εκει που πας να σταματησεις στην ακρη, στο ρειθρο ειναι γεματο φθινοπωρινα φυλλα, απ' αυτα που τραγουδάει κι ο Υβ Μοντάν...

Και βρισκεσαι ξαφνικα εσυ ορθιος σα μαλακας, χωρις μηχανακι απο κατω (ή μαλλον αρκετα πιο κατω και ξαπλα). Το οποιο μηχανακι ουτε καταλαβα πως εφυγε, σα να το ειχε δέσει καποιος με σκοινι και να το τραβηξε αποτομα

Τεσπα, γρατζουνια στο πλαστικο, γρατζουνια στον κινητηρα και στραβωμα στον επιλογεα ταχυτητων. Α, και γρατζουνια στο αριστερο αντιβαρο και να ειμαι σ'ολη τη διαδρομη να δοκιμαζω αν εχει παρει τζογο κι αν εχει καμια ρωγμη μετα απο τοσα που διαβαζω.

Τεσπα, à la votre https://www.youtube.com/watch?v=Xo1C6E7jbPw
    Μλκ και οσηγησες το μηχανακι μετα απο στατικη πτωση;

Καλα ρε, τι γραφουμε τοσες σελιδες;
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Μλκ και οσηγησες το μηχανακι μετα απο στατικη πτωση;

Καλα ρε, τι γραφουμε τοσες σελιδες;
    Δεν ξερω να κανω σουζα μον αμι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω να κανω σουζα μον αμι
    Κουλαδι....
    πουτσ@@@@@@@@@

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Εδω εφτασε τις 46 το αφρικα και ακομα δεν εχει καει ο ανορθωτης του, αυτο σε μαρανε;
    Ζητω ταπεινα συγνωμη....

παω να τον καψω και επανερχομαι...

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Εγώ ντουκάτι ούτε είχα ούτε έχω καβαλήσει ποτε.

Αλλά απο αυτά που γράφετε πρέπει να είναι σαν τις σούπερ ντούπερ μοντελογκόμενες πίτα στη χαΐλα, που τις κυνηγάς με τα σάλια να τρέχουν, τις βγάζεις γκόμενες, είσαι θεός, είσαι στα ουράνια και όταν τις παντρευτεις λες ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑ !!!

Με το συμπάθειο ρε φτουκατίστι..
    The road less travelled, is less travelled for a reason...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αμέ. Και "Χελωνονιντζάκια". Είχε πέραση το όνομα.

Ducati και Aprilia είναι υπέροχες μοτοσυκλέτες για να κερδίζεις κάρτες στα υπερατού. Δεν κάνουν για τίποτα άλλο.
    Life begins at 45°.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δεν αναφέρθηκα στο τσίμπημα λαδιών αλλά στο ότι δάκρυζαν ωσάν τη Μάρθα Βούρτση σε κατάθλιψη
    Τωρα θα μας πείς οτι ραγιζε κι η κεφαλή δηλαδή απ την στεναχώρια της ?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες αλλά το μιλφ που έβαλε ο ντίμης μέσα στη λαδίλα είναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝIKOLTSOS Προβολή μηνύματος
    Devil's λύσσαξες....
    Δεν θα το αγόραζες...???
    Θα το αγόραζες!!!! γιατί ξέρεις ότι είναι ΤΟ μηχανάκι και όλα τα υπόλοιπα είναι ντενεκέδες μπροστά του...

Συνημμένο 343041

Υ.Γ μην αρχίζεις θα αγόραζα ιάπωνα και θα το έφτιαχνα....
    γιατί δεν θα σε πιστέψω (πρόβλημά μου θα μου πεις)....
    αλλά ακόμα και αυτό να έκανες σαν το aprilia rsv4 aprc θα προσπαθούσες να το κάνεις οπότε....

ρε Νικο το εχω πει και σε αλλα ποστ μου...το aprc factory το θεωρω κορυφη οσον αφορα τα superbikes...και ναι αυτο θα αγοραζα...οχι γιατι ειναι μονο πολυ καλο σαν μοτερ και εχει εξωτικα περιφερειακα και ηλεκτρονικα, αλλα επειδη δεν εχει ακουστει κατι σε θεμα αξιοπιστιας...αλλιως θα πηγαινα και εγω για bmw s1000rr, hp4 οπως ολοι οι αλλοι (που τα'χουν)...

περα απο την πλακα την aprilia την θεωρω πολυ καλυτερη μαρκα στον τομεα αξιοπιστια απο ducati, ktm, bmw...
    και η πλακα που κανω στον Ζευκα ειναι επειδη ξερω οτι τσιμπαει και τρελαινεται με τον τενεκε που πηγε και πηρε...

ουτως ή αλλιως την πλακα μας κανουμε (εμεις) με το τι ΘΑ παιρναμε...και @ρχιδιες καμαρωτες..
    αυτοι που τα εχουν (τα ducati εν προκειμενω) ας προσεξουν γιατι οπως ειπα και σε προηγουμενο post μου, εχουν ακουστει ουκ ολιγα για τα panigale...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    αν και κακώς απαντώ γτ τα ποστ σου δυστυχώς είναι μέσα στη κακία και τη χολή θα σου πω:

1) πολλά μαγαζιά του εξωτερικού έχουν στοκ
    2) πολλοί κάτοχοι -συνήθουν πλούσιοι- κατεβάζουν τα μηχανάκια σε αγώνες οπότε βάζουν αγωνιστικά parts
    3) πολλοί κάτοχοι ιταλικών είναι ψωνάρες που την έχουν δει παγκόσμιοι κ για τρακντευ βάζουν αγωνιστικά parts
    4) πολλοί τα κάνουν κώλο κ τα σπάνε. αλλά δύσκολο να κάνεις σώβρακο το μηχανάκι από τράκο και να σωθούν τα καλάμια.

ζουζουλινο μου, σε στεναχωρησα?:a07:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ζουζουλινο μου, σε στεναχωρησα?:a07:
    Σιγά μην τον στεναχώρησες...

Κάθε μέρα στεναχωριέται με τη μαλακία που φορτώθηκε..
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    τα κτμ σε ποιο φορουμ τα κραζουμε?γιατι ειχα ενα 690 και στις 67000χλμ δεν ειχε κανει κιχ σε σχεση με ενα χτ 600 που ειχα σε αυτα τα χλμ ξερναγε λαδια ο κυλινδρος στο κατω μερος απο παντου

Το μοτέρ του ΧΤ μιναρέλι δεν είναι; Ως ιταλικό, δικαιούται δια να ξερνάει λάδια.

Παλαιό μέλος
    το 600 του 1998? ή τα 660

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex k8 Προβολή μηνύματος
    τα κτμ σε ποιο φορουμ τα κραζουμε?γιατι ειχα ενα 690 και στις 67000χλμ δεν ειχε κανει κιχ σε σχεση με ενα χτ 600 που ειχα σε αυτα τα χλμ ξερναγε λαδια ο κυλινδρος στο κατω μερος απο παντου

ε άντε ρ.π.μ. και άλλος ένας στο παράλληλο σύμπαν όπου τα ευρωπαικά βγαίνουν μερικές φορές πιο αξιόπιστα από τα japan... να βρεθούμε φίλε να πιούμε καφέ.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF