Σελίδα 56 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 1107

Θέμα: πιότητα φτουκατι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αχαχαχαχαχαχ...

καλα μιλαμε εχεις γραψει επη (μπορεις με αναγραμματισμο να το φτιαξεις αν θελεις) εδω μεσα...

ολοι οι φτωχομπινεδες μαζευτηκαμε εδω μεσα ρπμ...

και παιρνουμε φτηνα μηχανακια που διατηρουν αξια μεταπωλησης γιατι ειμαστε εντελως βλακες...
    ενω αν ειμασταν εξυπνοι θα παιρναμε ακριβα μηχανακια που δεν διατηρουν αξια μεταπωλησης...

και αν ειχαμε το μαρουλι θα παιρναμε f4 και panigale και για καθημερινο veloce...που το βλεπεις και κ@υλωνεις και στα @@ σου αν χαλασει...
    ε,βεβαια γιατι οι λεφταδες δεν τους νοιαζει να χαλανε τα μηχανακια τους...ειναι πολυ large και θελουν να συνδραμουν την οικονομια της Ιταλιας, οποτε χωνουν χρημα αβερτα...και οτι χαλαει στα τετοια τους...παιρνουν καινουργιο και το παλιο το δινουν στον κηπουρο ή το κανουν καδρο πανω απ'το τζακι...

μπα σε καλο σου...με εχεις λιωσει κυριολεκτικα...
    δεν μπορω να σταματησω να γελαω...
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    καλα όοοοτι να'ναι...
    δεν ειπα ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ αλλα αν ειχαμε το μπαγιοκο και ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ...απλα ελληνικα ειναι...οσο για τα υπολοιπα καπως ετσι ειναι...τους λεφταδες που δεν τους νοιαζει να χαλασει...αλλα δεν σε ειδα να το παιζεις ειρωνια και εξυπναδουλα μολις ο johnys εδειξε την συλλογη του...μαλλον πηγες στην τουαλετα να τον παιξεις λιγο...εσυ αν μπορουσες να εχεις οτι μηχανακι γουσταρεις ειμαι σιγουρος τδμ 900 και βεστρομ θα ειχες...
    τι αλλο θα ακουσουμε...α ρε να τα η ζηλια ψωρα...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    βλέπω ότι είσαι από Ηράκλειο.
    έχω κατέβει κάποιες φορές Κρήτη και το νησί είναι τίγκα στα r1200gs
    τα οποία ανάθεμα κι αν έχουν κάνει πάνω από 300χλμ σε μια μέρα.
    λαστ γιαρ...τωρα εχει γεμισει tracer και στρωματα ο τοπος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    ...και για καθημερινο mv veloce...να το βλεπεις και να καυλωνεις..και στα φρυδια σου αν χαλαγε...
    αδελφε μπορεις να μου εξηγησεις πως διατηρειται η στυση τη στιγμη που σου ραβουν κοστουμι στο συνεργειο μετα το φυτιλιασμα;
    γιατι μια τετοια δεξιοτητα μπορει να μου φανει χρησιμη οχι λογω μηχανης (τι να κλασει το cbf) αλλα λογω ηλικιας
    .........ευχαριστω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    εδω κανεις μεγαλο σφαλμα...εχει ξαναειπωθει βεβαια αλλα να το πω παλι...αν ηταν ετσι οπως το λες θα επρεπε να κυκλοφορει μονο στο στρωμα...αν μπορει να καλυπτει αριστα τις αναγκες μου αλλα να ειναι και ομορφο-μοναδικο-πωρωτικο γιατι να μην το προτιμησω?αφου κανω τα ιδια αλλα βαζω και λιγη(πολυ) ομορφια...και η μηχανες ειναι σε μεγαλο βαθμο και καυλα και το ξερουμε ολοι,τωρα περι τουπε και ποζεριου συμφωνουμε αλλα ειμαι σιγουρος πως υπαρχει σε ολες τι κατηγοριες και ολες τις μαρκες...
    πάμε πάλι.

την Αρχή των 3F's την ξέρεις; Σημαίνει Form Follows Function (Η Φορμα Ακολουθεί τη Λειτουργία).
    Συναντάται παντού στο ντιζάιν, από το πορτοφόλι μέχρι το αυτοκίνητο και είναι σημαία της σχεδιαστικής
    φιλοσοφίας της αγαπημένης σου BMW που με τόση φανατίλα υποστηρίζεις.

Τι εννοεί η BMW και προσπαθώ να σου εξηγήσω κι εγώ;;
    Ότι πρώτα πρέπει να κοιτάς έαν ένα αντικείμενο καλύπτει τις ανάγκες σου και μετά εάν είναι όμορφο.
    Γι'αυτό πάντα στο industrial design the Form Follows Function.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλα όοοοτι να'ναι...
    δεν ειπα ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ αλλα αν ειχαμε το μπαγιοκο και ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ...απλα ελληνικα ειναι...οσο για τα υπολοιπα καπως ετσι ειναι...τους λεφταδες που δεν τους νοιαζει να χαλασει...αλλα δεν σε ειδα να το παιζεις ειρωνια και εξυπναδουλα μολις ο johnys εδειξε την συλλογη του...μαλλον πηγες στην τουαλετα να τον παιξεις λιγο...εσυ αν μπορουσες να εχεις οτι μηχανακι γουσταρεις ειμαι σιγουρος τδμ 900 και βεστρομ θα ειχες...
    τι αλλο θα ακουσουμε...α ρε να τα η ζηλια ψωρα...

συνεχιζεις το παραληρημα, ναι??
    και φυσικα προσφερεις γελιο αφθονο...

στα π@παρια μου τι εχει ο johnnys και ο καθε johnnys...ειλικρινα δεν δινω δεκαρα...δεν τα γουσταρω, δεν θα τα επαιρνα ακομα και αν ειχα δις ευρω...το εγραψα και πιο πριν...γιατι πιστευω οτι κοροϊδευουν τον πελατη/αγοραστη...
    τωρα αυτοι που παιρνουν ducati ή bmw και νομιζουν οτι επιασαν τον Παπα απ'τα @@ ειναι παρα πολλοι...και οι πιο πολλοι δεν εχουν καν πολλα λεφτα...
    δεν θα ασχοληθω ουτε με αυτους ουτε με αυτους που εχουν λεφτα και τα πετανε περνωντας ducati...

με την παρτη μου ασχολουμαι και ειμαι υπερ ευχαριστημενος με αυτο που εχω...λες και δεν μπορουσα να παρω ducati 4ετιας με τις χωμα τιμες που εχουν...και να το εχω στο γκαραζ να το κοιταω και να του κανω 1000χλμ τον χρονο, οπως κανουν αλλοι...

σοβαρευτειτε μερικοι...
    επειδη εσεις τον παιζετε με τα παρταλια αλλωνων, νομιζετε οτι το κανουν και οι αλλοι...μου θυμιζετε κατι 12χρονα που βλεπουν ss (οτι και αν ειναι αυτο)...και τους τρεχει το σαλακι γουρλωνοντας τα ματια..

Δηλαδη για να καταλαβω, αν παρω Multistrada με 18500 ειμαι φραγκατος, ενω αμα παρω Crosstourer με 18190, ειμαι μπατίρης;;;

Δεν θα με βγαλει απο την φτωχεια τιποτα!!!!

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    αδελφε μπορεις να μου εξηγησεις πως διατηρειται η στυση τη στιγμη που σου ραβουν κοστουμι στο συνεργειο μετα το φυτιλιασμα;
    γιατι μια τετοια δεξιοτητα μπορει να μου φανει χρησιμη οχι λογω μηχανης (τι να κλασει το cbf) αλλα λογω ηλικιας
    .........ευχαριστω
    αγορι μιλησα κατω απο συγκεκριμενες προυποθεσεις ολα...αν λοιπον το φυσσας δεν σου πεφτει ποτε...γιατι μην ακους που λενε θα γυρισει ο τροχος...παντα ο πλουσιος γαμαει...και δυστυχως(η ευτυχως) δεν ειμαι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    πάμε πάλι.

την Αρχή των 3F's την ξέρεις; Σημαίνει Form Follows Function (Η Φορμα Ακολουθεί τη Λειτουργία).
    Συναντάται παντού στο ντιζάιν, από το πορτοφόλι μέχρι το αυτοκίνητο και είναι σημαία της σχεδιαστικής
    φιλοσοφίας της αγαπημένης σου BMW που με τόση φανατίλα υποστηρίζεις.

Τι εννοεί η BMW και προσπαθώ να σου εξηγήσω κι εγώ;;
    Ότι πρώτα πρέπει να κοιτάς έαν ένα αντικείμενο καλύπτει τις ανάγκες σου και μετά εάν είναι όμορφο.
    Γι'αυτό πάντα στο industrial design the Form Follows Function.
    υποστηριξα εγω την bmw?
    θα με βγαλεις και φανατικο bmwδακια απο το πουθενα...απλα ειπα πως δεν ειχα κανενα προβλημα και τελος...
    την ντουκατι νομιζω εκθιαζω και το ντιζαιν της...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Μια ερωτηση απο μενα και δεν ειρωνευομαι, να μαθω θελω.

Γιατι στο world endurance championship τα πρωταθληματα τα εχουν παρει οι 4 (Γ)Ιαπωνες
    και οι ευρωπαικες μοτο ειναι ελαχιστες ?
    https://en.wikipedia.org/wiki/Endura...d_Championship

Αν δεν κανω λαθος οι μηχανες ειναι σχεδον παραγωγης αρα υπαρχει ενα μετρο συγκρισης
    με τις "δικες μας".
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    συνεχιζεις το παραληρημα, ναι??
    και φυσικα προσφερεις γελιο αφθονο...

στα π@παρια μου τι εχει ο johnnys και ο καθε johnnys...ειλικρινα δεν δινω δεκαρα...δεν τα γουσταρω, δεν θα τα επαιρνα ακομα και αν ειχα δις ευρω...το εγραψα και πιο πριν...γιατι πιστευω οτι κοροϊδευουν τον πελατη/αγοραστη...
    τωρα αυτοι που παιρνουν ducati ή bmw και νομιζουν οτι επιασαν τον Παπα απ'τα @@ ειναι παρα πολλοι...και οι πιο πολλοι δεν εχουν καν πολλα λεφτα...
    δεν θα ασχοληθω ουτε με αυτους ουτε με αυτους που εχουν λεφτα και τα πετανε περνωντας ducati...

με την παρτη μου ασχολουμαι και ειμαι υπερ ευχαριστημενος με αυτο που εχω...λες και δεν μπορουσα να παρω ducati 4ετιας με τις χωμα τιμες που εχουν...και να το εχω στο γκαραζ να το κοιταω και να του κανω 1000χλμ τον χρονο, οπως κανουν αλλοι...

σοβαρευτειτε μερικοι...
    επειδη εσεις τον παιζετε με τα παρταλια αλλωνων, νομιζετε οτι το κανουν και οι αλλοι...μου θυμιζετε κατι 12χρονα που βλεπουν ss (οτι και αν ειναι αυτο)...και τους τρεχει το σαλακι γουρλωνοντας τα ματια..
    ποσο μα ποσο αφελης εισαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αγορι μιλησα κατω απο συγκεκριμενες προυποθεσεις ολα...αν λοιπον το φυσσας δεν σου πεφτει ποτε...γιατι μην ακους που λενε θα γυρισει ο τροχος...παντα ο πλουσιος γαμαει...και δυστυχως(η ευτυχως) δεν ειμαι...
    οποτε οτι μ@λ@κι@ και να αγορασεις αμα στη βαρεσει του βαζεις φωτια και το καις
    δηλαδη ο λεφτας αγοραζει μηχανη με τα ιδια κριτηρια που η φραγκατη γκομενα αγοραζει εκεινες τις γαμωτσαντες (δεν θυμαμαι ονομα)
    ενταξει τωρα συνενοηθηκαμε..........

ευχαριστω δεν θα παρω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη για να καταλαβω, αν παρω Multistrada με 18500 ειμαι φραγκατος, ενω αμα παρω Crosstourer με 18190, ειμαι μπατίρης;;;

Δεν θα με βγαλει απο την φτωχεια τιποτα!!!!
    αγορι παμε παλι...η σημαια ολων των ducati hater εδω μεσα ειναι πως χαλανε,αρα οχι το κοστος κτισης σαν απολυτο μεγεθος αλλα το κοστος τελικα συντηρησης..εκει τα 2 εχουν τεραστια διαφορα...
    και μια που το εθιξες πολυ ωραια...με 18200 περνεις το crosstourer και με 20000 το μουλτι το s...σχετικα μικρη οικονομικη διαφορα...αλλα τι περνεις τελικα στο ενα και τι στο αλλο...απλα ΚΑΜΙΑ επαφη...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος

Γιατι στο world endurance championship τα πρωταθληματα τα εχουν παρει οι 4 (Γ)Ιαπωνες

Αν δεν κανω λαθος οι μηχανες ειναι σχεδον παραγωγης αρα υπαρχει ενα μετρο συγκρισης
    με τις "δικες μας".
    Είναι endurance, άρα, προφανώς, ευνοούνται οι Ιάπωνες κατασκευαστές. Βάλ'τα να τρέξουν 400άρι ή ανέβασέ τα σε πασαρέλα καλλιστείων και θα δεις!
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος

με τις "δικες μας".

δεν ξερω, αλλα υποθετω οτι τους Ιταλους τους νοιαζουν περισσοτερο τα καλλιστεια, οποτε ψαξε για διαγωνισμους ομορφιας μηχανων...εκει μπορει να εχεις περισσοτερη τυχη και να πετυχεις κανενα ιταλικο...

ποσο μα ποσο αφελης εισαι...
    ειναι που δεν τον επαιξα...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ