τι μετρατε μωρε με χιλιαρια? στα ιδια cc εγραψα...δεν εγραψα ουτε για αναλογια αλογων στο λιτρο, ουτε για 300αρισματα που βγαζει το 312...
για ducati δεν λεμε...??ας τα βγαλει και το ducati αυτα τα αλογα...και την ροπη...στα ιδια κυβικα που ειναι...
και το busa gen 2 βγηκε 2008...εχουμε 2015...![]()
γαμωτο με καταλαβαν...
τωρα μπορω ανετα να βαλω και εγω τις φωτος μου με την συλλογη μου απο μοτο χωρις φοβο ματιασματος...
http://s20.carcdn.gr/6445/6445541_0_n.jpg
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία...
το 80% των ευρωπαϊκών που παράγονται, γεννιούνται από κ@υλωμένους σχεδιαστές - μηχανικούς και στη συνέχεια το χαρτογιακάδικο συμβούλιο δίνει το οκ στο 80% αυτού πους τους πήγαν ως πρόταση για να βγει στη παραγωγή.
το 80% των japan που παράγονται, μπορεί επίσης να γεννιούνται από εξίσου κ@υλωμένους σχεδιαστές - μηχανικούς αλλά στη συνέχεια περνάει ένα 20% της πρότασης από το χαρτογιακάδικο συμβούλιο για παραγωγή.
Θα μπορούσε η Ducati η KTM και η Aprilia και δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος ευρωπαίος κατασκευαστής να βγάλει ένα μηχανάκι "στρογγυλό", χωρίς αιχμές, πολυχρηστικό και downscaled σε εξωτικά περιφερειακά; Ναι και το λέω 100% μετά βεβαιότητας αλλά δεν πουλάνε αυτό. Δεν είναι αυτή η φιλοσοφία κατασκευής που βάζει λεφτά στα ταμεία και το κοινό τους περιμένει άλλα πράγματα αλλιώς θα πήγαινε να πάρει γιαπωνέζο... και τον γιαπωνέζο με τα χρόνια που έχει στο κουρμπέτι δεν τον ανταγωνίζεσαι παίζοντας μπάλα στο γήπεδο του.
Το αυτό ισχύει και για τους τζαπανέζους, με πολύ άνεση θα μπορούσαν να βγάλουν εξωφρενικά και τίγκα πολεμικά μηχανάκια, πολύ απόλυτα και μονοδιάστατα. Δεν πουλάνε αυτό όμως και δεν βάζει αυτή η φιλοσοφία κατασκευής λεφτά στα δικά τους ταμεία, δεν περιμένει το κοινό τους αυτό. Σκεφτείτε να πάρει ο μέσος αναβάτης japan on-off το νέο Africa και αυτό να είναι φάση KTM ADV 950S... πολιτισμικό σοκ!
Πάντως όταν έχουν επιχειρήσει να το κάνουν, με κάτι special, ready to race και κάτσε καλά εκδόσεις, χρεώνουν τον κ*λο τους και ξεπετσιάζουν στο γόνατο τους υποψήφιους αγοραστές... το χρεώνουν πολύ πιο ακριβά από τους ευρωπαίους, να τα λέμε αυτά.
Ρε συ Σταύρο, με την ίδια λογική γιατί δεν βγάζουν οι γιαπωνέζοι V2 ή V4 με 200 άλογα; Σιγά την κατασκευαστική μασονία που έχει το τετρακύλινδρο σε σειρά με το αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών, που ήρθε ο πλέον outsider κατασκευαστής στην κατηγορία και τους έκλεισε το σπίτι με το καλημέρα σας (S1000RR)
εγω ξαναρωταω...εχει πανω απο 205 αλογα...?
http://www.ducati.com/bikes/superbik...e/tech_spec.do
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!