Σελίδα 28 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Από τις μέχρι τώρα προειδοποιητικές βολές, το όριο του πλούσιου μπορεί να μπει στα 20-25.000 μικτά...και θα λυθεί το πρόβλημα.
    Δεν βλέπω πουν το κακό.

Επιτέλους θα γίνουμε πλούσιοι!

Από τις μέχρι τώρα προειδοποιητικές βολές, το όριο του πλούσιου μπορεί να μπει στα 20-25.000 μικτά...και θα λυθεί το πρόβλημα.
    Επιτελους!!!
    Η λατρευτη μας δευτερη φορα αριστερα θα χτυπησει τη πλουτοκρατια!!....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Εδώ δεν μπορούν να μαζέψουν αυτά που πληρώνουμε στάνταρ εδώ και χρόνια. Τα παραπανίσια θα πάρουν?

πάντως αυτή η ιστορία θα έχει γρήγορο τέλος. ..τα ταμεία και ο κόσμος χλωμό να την βγάλουν καθαρή μέχρι το καλοκαίρι. ..

εν τω μεταξύ στο φατσομπουκι μπορείς να διαπιστώσεις πάρα πολλά
    όπως για παράδειγμα ότι οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι είναι στην κοσμαρα τους.
    Ανεβάζουν όμορφα τοπία, συνταγές μαγειρικής, πως να φτιάξεις το σούπερ κέικ και άλλα τραλαριλαρο μες στην καλή χαρά.!
    Την ώρα που οι άλλοι πνίγονται.
    Κόσμος μοιρασμένος σε δύο διαφορετικές διαστάσεις!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Δεν βλέπω πουν το κακό.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΤΟΥΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

πουτσ@@@@@@@@@

Το «πάντα» είναι μεγάλη κουβέντα ρε συ Νίκο..
    Μη με αποκαρδιώνεις τώρα .. Που προσπαθώ να βελτιωθώ !
    Έχεις δίκιο...τις περισσότερες φορές εννοώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Δεν βλέπω πουν το κακό.

ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ????
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?????

Ή ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ????
    ανανήψαντας

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ????
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?????

Ή ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ????
    Στάλιν, εσύ??
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στάλιν, εσύ??
    όχι ρε φαρμακοποιός είμαι....
    (έχεις κανά τσουβάλι πρόχειρο να βάλω τη σημερινή... μπάζα???)
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Η προμήθεια χρήσης χρεωστικής είναι 0,10%, και πιστωτικής 1,2% ή κάτι εκεί περίπου. Σε κάθε περίπτωση την επιβάρυνση την πληρώνει ο λαμβάνων τις υπηρεσίες χρήσης POS και όχι ο καταναλωτής.

Δεν ξέρω ΠΟΥ ισχύει αυτό...Ένας Κωτσόβολος μπορεί να έχει κάνει ειδικές συμφωνίες και να πληρώνει ελάχιστο ποσοστό... Πάντως τα μικρομάγαζα (εγώ και όσοι γνωρίζω) πληρώνουν προμήθεια το ίδιο ποσοστό ανεξαρτήτως τράπεζας και ανεξαρτήτως χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας - στο 2% για όλες τις κάρτες πλήν κάτι American Express & Diners που είναι αρκετά ακριβότερες οι προμήθειες (σχεδόν διπλάσιες).
    Και για να τα λέμε όλα, ένα ποσοστό 2% είναι απαράδεκτο την στιγμή που υπάρχουν είδη (πχ πληροφορική) που πουλιούνται με 5-10% μικτό, ή την ώρα που απ΄οσο ξέρω αντίστοιχες χρεώσεις στην Ευρωπαική Ένωση είναι στο μισό και πιο κάτω...
    Να μην μιλήσουμε ότι εν μέσω κάπιταλ κοντρόλ το όλο σύστημα είναι γελοίο ή προβληματικό στην καλύτερη περίπτωση... Δηλαδή να σου καταθέτει η Τράπεζα στον λογαρισμό το ποσό των καρτών που έκοψες την προηγούμενη και ουσιαστικά να στο εγκλωβίζει εκεί, ή ακόμα χειρότερα να υπάρχει ο κίνδυνος να κουρευτεί από την εφορία ως αναγκαστική είπραξη ληξιπρόθεσμης οφειλής πχ στον ΟΑΕΕ....Είπαμε να γίνουμε Ευρώπη όσο αφορά την χρήση του πλαστικού χρήματος αλλά όχι αλλά κάρτ - να πάρουμε όλο το πακέτο... Γιατί κάτι μου λέει ότι στο θέμα προσπαθούν και δίνουν τέτοιες διαστάσεις με κρυφό αλλά κύριο στόχο να ξελασπώσουμε (πάλι) τις ήδη χρεωκοπημένες τράπεζες...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 15/10/2015 στις 18:20.

Παλαιό μέλος
    Αυτό είναι το πόρισμα της επιτροπής σοφών για το ασφαλιστικό.

Περιμένω εναγωνίως τον Κατρούγκαλο να διαβεβαιώνει πως θα βρεθούν ισοδύναμα...
    Ευκολακι.....θα παει τον ΦΠΑ στο 34%.

Δεν ξέρω που αναφέρεσαι, συμπεραινω στα POS?
    Η προμήθεια χρήσης χρεωστικής είναι 0,10%, και πιστωτικής 1,2% ή κάτι εκεί περίπου. Σε κάθε περίπτωση την επιβάρυνση την πληρώνει ο λαμβάνων τις υπηρεσίες χρήσης POS και όχι ο καταναλωτής.
    Κι εγώ έτσι πίστευα μέχρι που πήγα στα ταχυδρομείο και.... ΤΟΜΠΟΛΑ !!!!

μΕ τα πήραν ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!!
    1,2 υπερ τράπεζας !!!!

ΥΓ
    ήρθε ένας εδώ σήμερα και είπε για ένα φάρμακο που εμείς έχουμε κέρδος 2,75%....
    να πληρώσει με βυζα.
    Του κάναμε και 5 άτοκες.
    Δεν είναι και τοσο κακό όμως για αυτός πήρε το φάρμακο του (που δεν μπορούσε να πληρώσει)
    κι εμείς του χρόνου δεν έχουμε συνδρομή στο μηχάνημα.
    Τα φαρμακεία όμως έχουμε μόνο 0,8%
    :a029:

Αυτό είναι το πόρισμα της επιτροπής σοφών για το ασφαλιστικό.

Περιμένω εναγωνίως τον Κατρούγκαλο να διαβεβαιώνει πως θα βρεθούν ισοδύναμα...
    αμα δεν πάνε στο μεροκάματο οι άνθρωποι έχουν τελειώσει όλα
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ έτσι πίστευα μέχρι που πήγα στα ταχυδρομείο και.... ΤΟΜΠΟΛΑ !!!!

μΕ τα πήραν ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!!
    1,2 υπερ τράπεζας !!!!

ΥΓ
    ήρθε ένας εδώ σήμερα και είπε για ένα φάρμακο που εμείς έχουμε κέρδος 2,75%....
    να πληρώσει με βυζα.
    Του κάναμε και 5 άτοκες.
    Δεν είναι και τοσο κακό όμως για αυτός πήρε το φάρμακο του (που δεν μπορούσε να πληρώσει)
    κι εμείς του χρόνου δεν έχουμε συνδρομή στο μηχάνημα.
    Δηλαδή τι διαφορετικό έγραψα και μΕ κάνεις quote?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω ΠΟΥ ισχύει αυτό...Ένας Κωτσόβολος μπορεί να έχει κάνει ειδικές συμφωνίες και να πληρώνει ελάχιστο ποσοστό... Πάντως τα μικρομάγαζα (εγώ και όσοι γνωρίζω) πληρώνουν προμήθεια το ίδιο ποσοστό ανεξαρτήτως τράπεζας και ανεξαρτήτως χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας - στο 2% για όλες τις κάρτες πλήν κάτι American Express & Diners που είναι αρκετά ακριβότερες οι προμήθειες (σχεδόν διπλάσιες).
    Και για να τα λέμε όλα, ένα ποσοστό 2% είναι απαράδεκτο την στιγμή που υπάρχουν είδη (πχ πληροφορική) που πουλιούνται με 5-10% μικτό, ή την ώρα που απ΄οσο ξέρω αντίστοιχες χρεώσεις στην Ευρωπαική Ένωση είναι στο μισό και πιο κάτω...
    Να μην μιλήσουμε ότι εν μέσω κάπιταλ κοντρόλ το όλο σύστημα είναι γελοίο ή προβληματικό στην καλύτερη περίπτωση... Δηλαδή να σου καταθέτει η Τράπεζα στον λογαρισμό το ποσό των καρτών που έκοψες την προηγούμενη και ουσιαστικά να στο εγκλωβίζει εκεί, ή ακόμα χειρότερα να υπάρχει ο κίνδυνος να κουρευτεί από την εφορία ως αναγκαστική είπραξη ληξιπρόθεσμης οφειλής πχ στον ΟΑΕΕ....Είπαμε να γίνουμε Ευρώπη όσο αφορά την χρήση του πλαστικού χρήματος αλλά όχι αλλά κάρτ - να πάρουμε όλο το πακέτο... Γιατί κάτι μου λέει ότι στο θέμα προσπαθούν και δίνουν τέτοιες διαστάσεις με κρυφό αλλά κύριο στόχο να ξελασπώσουμε (πάλι) τις ήδη χρεωκοπημένες τράπεζες...
    Theod έτσι ήξερα...τι να σου πω? Θα το τσεκάρω. Μου φαίνεται ακατανόητο το 2% σε ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ κάρτα πάντως. Μεταφορά χρημάτων γίνεται, αν δεν υπάρχουν δεν γίνεται η συναλλαγή.
    Όταν βάζετε τα μηχανάκια δλδ και υπογράφεις κάποια σύμβαση, δεν αναφέρει το ύψος των προμηθειών?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Theod έτσι ήξερα...τι να σου πω? Θα το τσεκάρω. Μου φαίνεται ακατανόητο το 2% σε ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ κάρτα πάντως. Μεταφορά χρημάτων γίνεται, αν δεν υπάρχουν δεν γίνεται η συναλλαγή.
    Όταν βάζετε τα μηχανάκια δλδ και υπογράφεις κάποια σύμβαση, δεν αναφέρει το ύψος των προμηθειών?
    Το 90% των καρτών που χρησιμοποιούνται στα POS είναι ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ (για ευνόητους λόγους οι πιστωτικές αποτελόύν είδος προς εξαφάνιση μιας και οι τράπεζες έχουν κλείσει την στροφιγγα των πιστωτικών καρτών - και καλά κάνουν)
    Η προμήθεια είναι 2% στανταρ...
    Δεν ξέρω αν η σύμβαση το αναφέρει ρητά - θα το κοιτάξω...Την εποχή που υπογράφαμε τις συμβάσεις των POS τα πράγματα ήταν σε όλoυς του τομείς καλύτερα και το ποσοστό του τζίρου που γινόταν μέσω καρτών ήταν κυριολεκτικά αστείο - δεν καθόσουνα να ασχοληθείς με κάτι τέτοια. Μάλιστα λίγοι βάζανε τότε (προ 5ετίας) POS στα μικρομάγαζα - εγώ το είχα κάνει από δική μου νοοτροπία-κόλλημα και μάλιστα με κοιτάγανε περίεργα στην Τράπεζα που επέμενα ότι το θέλω...
    Όπως και να είναι όμως είναι αλλιώς να αποδέχεσαι μια προμήθεια 2% σε κάποιες - ελάχιστο ποσοστό του τζίρου σου αγορές και αν κρίνεις ότι σε παίρνει να το χρησιμοποιείς, και άλλο να έχεις ληστρικές προμήθειες στο μεγαλύτερο ποσοστό του τζίρου σου και μάλιστα να είναι και υποχρεωτική η χρήση τους.
    Ούτε υπάρχει ελεύθερος-υγιής ανταγωνισμός στις Τράπεζες για να μπορέσεις να διαλέξεις κάποια που πιθανόν θα πρόσφερε μικρότερη προμήθεια.
    Όλες χρεώνουν το ίδιο - ολιγοπώλιο γαρ με τις ευλογίες του Κράτους
    Γιαυτό λέω ότι στην Ελλάδα τα κάνουμε αλλά καρτ και όπως βολεύει το σύστημα...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 15/10/2015 στις 20:03.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το πλαστικο χρημα ειναι ο ΜΟΝΟΣ τροπος να φορολογηθουν ολοκληρες ομαδες επαγγελματιων που δεν εχουν πληρωσει ποτε φορο εισοδηματος
    αν γινει αυτο ιδανικα σε πρωτη φαση θα μειωθουν τα βαρη στα γνωστα υποζυγια μισθωτους-συνταξιουχους και ετσι θα ξαναρχισουν να κινουν την αγορα με το περισσευμα τους
    σε δευτερη φαση θα μπορει το κρατος να μειωσει τους σημερινους αβασταχτους φορολογικους συντελεστες οποτε θα ανασανουν οι επιχειρησεις
    αποτελεσμα θα ειναι η μειωση της ανεργιας και η αναπτυξη θα αυτοτροφοδοτειται
    ολα αυτα ΙΔΑΝΙΚΑ
    αν ομως κλαψουριζουμε για το πως θα πληρωσει η γιαγια τον καφε ακρη δεν θα βγαλουμε
    μπορει πολυ απλα να μπει πλαφον για μετρητα σε συναλλαγες 50 ευρω και κατω και διευκολυνσεις σε ηλικιωμενους και απομακρυσμενες περιοχες
    ο πεθερος μου στο χωριο δεν εχει ευκολη προσβαση σε τραπεζα αλλα αν του δωσεις 20 ευρω στο χερι περναει μια βδομαδα πλουσια

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19