Σελίδα 49 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 3944454647484950515253545999 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 735 από 2083

Θέμα: AFRICA!

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Διοτι απο τη χαμηλη καταναλωση προκυπτει αυξημενη αυτονομια..

Και εκει που θα ειμαι χαμενος στα ορη και στα αγρια βουνα αντβεντσουριζοντας που να βρω βενζιναδικο...;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος

Και εκει που θα ειμαι χαμενος στα ορη και στα αγρια βουνα αντβεντσουριζοντας που να βρω βενζιναδικο...;;;

αφου θα εισαι ψηλα, στα ορη τ'αγρια βουνα
    βαλε μια νεκρα και αστο να τσουλα...

devil's

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πόσα είχε ρόδα το 950 που ακόμα βαρατε μλκια με το πόσο καλό μηχανάκι είναι; 85; Με την διπλάσια κατανάλωση; Σε πόσα κιλά; Στα 235; Ναι οκ οι ιάπωνες ξύπνησαν 10 χρόνια μετά. Η βασίλισσα του χώματος ΚΤΜ κοιμήθηκε όμως. Δεν περιμένουμε να το δούμε και μετά να το κάνουμε ρόμπα αν είναι χάλια; Εγώ βλέπω ένα σύγχρονο 950 που δεν χαλάει και δεν καίει. Και ταξιδευει και φορτώνεται και φώτα έχει. Απλά και γαμώ τα μηχανάκια.

Ε πια γίναμε όλοι ροσηδες και πετερανσεληδες σε αυτόν τον κόσμο και δεν μας ικανοποιεί τίποτα.

Που είναι ή ΕΟΜ να πάρει θέση; Να το ζητήσουμε για τρεφεν να βγάλουμε πόρισμα.
    (Μου τον έβαλε προτεινόμενο τον Γ.Γ. το βιβλίο και γέλασα)
    Έχει ήδη έτοιμο η KTM έναν 2κύλινδρο 800άρη που θα τον κοτσάρει σε Duke πλαίσιο... έτσι και κάνει μια και τον κοτσάρει σε ADV πλαίσιο...

...και ναι, από το Big-H περιμένει κανείς να καινοτομεί και να ηγείται... όταν βγήκε το 950 ADV εκείνη ήταν απασχολημένη με την εξέλιξη του Transalp και του Varadero όπως επίσης και με το να βγάζει φήμες επί μια δεκαετία για το πως θα είναι το νέο Africa... τώρα πια χεστήκαμε και η βάρκα έγειρε, έβγαλε ένα μηχανάκι που θα έπρεπε να το είχε βγάλει προ πολλού... αλλά εντάξει δε λέω, έχει DCT, αυτό περίμεναν όλοι για να γυρίσουν τον κόσμο και να πάνε στα χώματα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τι σας νοιαζει η καταναλωση στα 1000αρια ρε σεις?

υπαρχουν πολλα μηχανακια οικονομικα, που φυσικα ΔΕΝ ειναι 1000cc...και μπορουν και να ταξιδεψουν και να πανε βουνο και να γινουν commuters και απ'ολα με γυρο και τζατζικι...

τα >1000cc βγαινουν για δυο λογους: αλογα και ροπη.-

γιατι να ζητησεις απο ενα 1000αρι να εχει στο πατωμα την καταναλωση οταν μ'ενα 650 ή 500 μπορεις να κανεις εξοικονομηση και να εχεις πακετακι που θα σε βολεψει?

αντιθετα απο ενα 1000αρι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ζητας αλογα και ροπη εν ετη 2015...

αν ειναι να βγαλουν ενα χλιαρο πραγμα που δεν παιρνει τα ποδια του και καιει 5,5-6 λιτρα στα 100, τι να το κανω? παιρνω και το 800GS που ειναι πανω απο 650, κατω απο 1000, καιει 5-5,5 λιτρακια στα 100 και το βρισκω και μεταχειρο...οχι να χρειαστει να τα σκασω για καινουργιλα στον Σ...
    Ρε Ντεβιλ, 100 μουλαρια απο 2κ και ροπη κανα δεκακιλο απο ενα ελαφρα πιεσμενο μοτερ, ειναι οτι πρεπει για μοτοσυκλετα περιπετειας. Αν θελεις περισσοτερα, θα πρεπει να ειναι οσο πιο ΟΝ γινεται για λογους ασφλειας και στην ασφαλτο. Η ιδια εταιρεία έχει στη γκαμα της το κροστουρερ να στα δωσει αυτα! Γιατι πρεπει να το κανει και αυτο ιδο; Το ιδιο αργα ή γρήγορα θα έπρεπε να κανουν όλες οι εταιρείες. Βλεπε 1050, 1190, 1290 κτλ...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Λοιπόν, όποιος παίζει σε μονοπάτια και λάσπες (όχι δασικούς) ξέρει γιατί θα πάρει ΚΤΜ.

Όπως όταν έψαχνα μηχανάκι περιπέτειας γνωστός μου με πολύ καλό αγωνιστικό παρελθόν στο χώμα, μου είπε πάρε το 640adv με κλειστά μάτια...
    και όσο το δούλευα... και προπόνηση στη προπόνηση....
    βόλτα στη βόλτα καταλάβαινα έστω και σε μικρό βαθμό διαφορές από άλλα μηχανάκια και τι ήθελε να μου πει....

Όπως επίσης όποιος έχει χωμάτινες παρεες θα δει ότι πολύ άρχισαν να κοιτάνε ΚΤΜ και ας έχουν κάνει μεγάλες και α#$%@#$%τες βόλτες σε χώματα και μονοπάτια με τα μεγάλα GS τους....

Γιατί αλλιώς και ένα V-strom κάνει δουλεία.

Ναι V-strom!!!! και εμένα δεν μου αρέσει αλλά έχω δει παλικάρι να κάνει παπάδες στο χώμα... Έχει ελάττωματα για το χώμα αλλά στα χέρια του μέσου οδηγού είναι μια χαρά.
    Ένα σοβαρό ελάττωμα έχει (ακόμα και για τα χέρια του μέσου οδηγού) αλλά ακόμα δεν το έχω ακούσει από κανέναν από αυτούς που το κράζουν εδώ μέσα...
    Βασικά δεν είναι ελάττωμα γιατί πολύ απλά δεν έχει σχεδιαστεί για αυτό τον λόγο...

Αυτά όμως είναι άσχετα....

Το θέμα είναι,το Africa να γ#%^#@$%ει....!!!
    Και το αν μια μηχανή γ$#%^@#$ει δεν θα οφείλεται στα 1000αλογα...

Όσες περισσότερες καλές επιλογές έχουμε στην κατηγορία μόνο καλό μπορεί να μας κάνει!!!

Μακάρι να είναι τόσο καλό που να μπορεί να αμφισβητήσει το μικρό Gs...
    Μπας και δούμε καμία απάντηση από την ΚΤΜ επιτέλους!!!
    (πράγμα που το αποκλείω, μιας και πρέπει να αλλάξει πολλά στην γκάματα της για να βγάλει κάποιο adventure σε αυτά τα κυβικά)

"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος

Μπα σε καλο σου πρωινιατικα................
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Έχει ήδη έτοιμο η KTM έναν 2κύλινδρο 800άρη ... έτσι και κάνει μια και τον κοτσάρει σε ADV πλαίσιο...
    Έλα, μόνο 8 χρόνια το ακούμε αυτό για τον 690 κινητήρα, τώρα να μετρήσουμε και πόσα με τον 800άρη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Μηχανακια adventure υπαρχουνε, adventure αναβατες δεν υπαρχουνε.

Ενα non adventure κοινο ζηταει απο τις εταιριες adventure μηχανακια..

και φταιν οι εταιριες που το χουν γυρισει στο ασφαλτινο..

Οι παραπανω γραμμες αφορουν τον κανονα, οχι τις εξαιρεσεις. Οι εξαιρεσεις δεν εχουν καμια αναγκη για κομμενο και ραμμενο adventure μηχανακι..

Δεν απανταω σε καποιον, μια δικη μου σκεψη εξεθεσα .

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    το 950 ηταν 222 κιλα γεματο και εβγαζε απο 90-92 αλογα τροχο-για την ιστορια.
    αν το αφρικα ειναι καλο θα δειξει,αλλωστε οι αφρικανοι ειναι stand buy ηδη.πιστευω οτι θα παρει πωλησεις πρωτα απο τους πελατες honda και μετα απο αλλους.
    παντως οι χονταιοι το κτμ 950 αντεγραψαν και βαλαν και ενα κωλο απο gs ,για να ειναι η αντιγραφη πληρης.
    δεν τους επαιρνε να βαλουν καθετα τα φωτα,αλλα παραλληλα να εχουμε και ταυτοτητα.......
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    το 950 ηταν 222 κιλα γεματο και εβγαζε απο 90-92 αλογα τροχο-για την ιστορια.
    αν το αφρικα ειναι καλο θα δειξει,αλλωστε οι αφρικανοι ειναι stand buy ηδη.πιστευω οτι θα παρει πωλησεις πρωτα απο τους πελατες honda και μετα απο αλλους.
    παντως οι χονταιοι το κτμ 950 αντεγραψαν και βαλαν και ενα κωλο απο gs ,για να ειναι η αντιγραφη πληρης.
    δεν τους επαιρνε να βαλουν καθετα τα φωτα,αλλα παραλληλα να εχουμε και ταυτοτητα.......
    νομιζω λιγα τα λες τα κιλα και πολλα τα αλογα
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    για τα κιλα ειμαι 100%,το ειχα βαλει επανω σε ζυγαρια.....
    για τα αλογα υπαρχουν πληθος δυναμομετρησεις,
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Οι κουβέντες που κάνουμε είναι εντελώς θεωρητικές καθότι με τα χάλια που έχουμε, κανείς δεν πρόκειται να αγοράσει το μηχανάκι αυτό, κανείς δεν πρόκειται να ξεκινήσει για τον γύρο του κόσμου ή έστω για περιπέτειες από το χώμα άμεσα και στην τελική - το σημαντικότερο- κανείς δεν χρειάζεται KTM και Africa για να κάνει κάτι τέτοιο... ένα καταλλήλως μεταποιημένο μονοκύλινδρο ψηλόφτερο, είναι σαφώς προτιμότερο απ΄όλα αυτά τα μηχανάκια.

Αυτό που κάνουμε λοιπόν και αυτό που μας μένει, είναι να χαλάμε ο ένας τις φαντασιώσεις του άλλου.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    για τα κιλα ειμαι 100%,το ειχα βαλει επανω σε ζυγαρια.....
    για τα αλογα υπαρχουν πληθος δυναμομετρησεις,
    με φουλ τεποζιτο και μαμα εξατμισεις?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Καλοκαίρι 2014, Παρνασσός - Γκιώνα - Οίτη - Τυμφρηστός - Άγραφα - Λίμνη Πλαστήρα, με Aprilia Scarabeo 300 και Yamaha X-MAX 400... περάσαμε super και το καταδιασκεδάσαμε! Δεν ξέρω αν θα άλλαζε κάτι αν πηγαίναμε με Super Extra Mega Giga Adventure μηχανάκια... μη σου πω ότι σε κάποιες φάσεις που τα περάσαμε στα χέρια τα scooter ήταν πιο εύκολο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10411236_679709745439834_2417696966105554017_n.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	343171

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν θα άλλαζε κάτι αν πηγαίναμε με Super Extra Mega Giga Adventure μηχανάκια... μη σου πω ότι σε κάποιες φάσεις που τα περάσαμε στα χέρια τα scooter ήταν πιο εύκολο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10411236_679709745439834_2417696966105554017_n.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	343171

τωρα ρε Κωστα, τι ακυρο ηταν αυτο?

το εχουμε ξαναπει, παντου πανε τα παντα..και ο αλλος ταξιδεψε ολον τον κοσμο με r1 και αλλοι με vespa και εντουραδα εχει γινει με παπι και στην πιστα εχουν μπει 990 adv...αλλα οχι οτι ειναι στο φυσικο τους περιβαλλον...
    και οχι οτι δεν θα αλλαζε κατι αν ειχατε ενα africa (παλιο), ενα 990 adv, ενα gas gas trial, ενα 690 enduro, ενα bmw 1200gs...
    με καποια θα ηταν πιο δυσκολο, με καποια πιο ευκολο και με καποια παιχνιδι...
    προς Θεου δεν διαφωνω οτι το κατευχαριστηθηκατε και περασατε ομορφα αλλα με αυτη την λογικη,
    αφου τα σκουτερ τα κανουν ολα (ταξιδευουν εθνικη, κινουνται πολη, πατανε χωμα, μπαινουν και Μπιστα) κανεις δεν χρειαζεται τιποτα αλλο...ας παρουμε ολοι σκουτερ...

Παρόμοια θέματα

1. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 19:44
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  4. africa twin Αναζητήσεις