Κατάφερα τελικά να έρθω Ελλάδα. Είχα πάρει άδεια 6 εβδομάδων από τη δουλειά και έτσι πήρα τη γυναίκα και ήρθαμε! Όταν έφτασα και πάτησα το πόδι μου εκεί, κατάλαβα πόσο μου είχαν λείψει όλα. Γονείς, αδερφός, φίλοι, μέρη, καταστάσεις κλπ. Δύσκολο να τους αποχωριστείς και να φύγεις πάλι για πίσω! Αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Μια φίλη μου, η οποία ήταν Αυστραλία με την οικογένειά της και δεν άντεξε τον τρόπο ζωής και γύρισε πίσω, με ρώτησε: "Αφού το βλέπω ότι και εσένα δε σου αρέσει εκεί, γιατί μου λες να το σκεφτώ και να ξανάρθω;" Σίγουρα δε μου αρέσει και μένα εκεί. Έχω δει πράγματα με τα οποία δε συμφωνώ. Τέλεια χώρα δεν είναι. Πουθενά δεν υπάρχει τέλεια χώρα. Αλλά της είπα πως οι άνθρωποι σκεφτόμαστε πάντα με δυο τρόπους: Με το συναίσθημα και με τη λογική. Πάντα έπαιρνα τις αποφάσεις μου βασισμένος στο συναίσθημα. Με την πρώην γυναίκα, με τις πρώην γκόμενες, με το να κάνω την επιχείρισή μου, μέ όλα! Και κοίτα που με οδηγούσε πάντα αυτό το γ@μημένο το συναίσθημα! Πάντα σε μπελάδες και αδιέξοδα. Μια-δυο φορές μόνο πήρα αποφάσεις με τη λογική και μου βγήκε σε καλό! Τη μια που πήρα την απόφαση να μεταναστεύσω και την άλλη... αυτή θα την κρατήσω για μένα!
Στην παρούσα απόφαση που μου έθεσε η φίλη μου λοιπόν, στο να τα παρατήσω όλα δηλαδή και να μείνω κοντά στους γονείς μου, το συναίσθημα μου λέει να μείνω Ελλάδα. Δίπλα στους γονείς και τον αδερφό μου. Εδώ γεννήθηκα, εδώ είναι το μέρος μου και εδώ τραβάει η καρδιά μου. Από την άλλη όμως η λογική λέει να φύγω και να ξαναπάω Αυστραλία, γιατί αν μείνω εδώ, σε λίγο καιρό θα πεινάσω και θα με βλέπουν οι δικοί μου και θα στεναχωριούνται. Οπότε πιο το καλό (και) για αυτούς; Άσε λοιπόν τα πράγματα όπως είναι και λειτούργησε με τη λογική.
Αρκετά με αυτό όμως! Η εμπηρεία μου στις διακοπές μου στην πατρίδα ήταν πανέμορφη γεμάτη καλές στιγμές! Βάζω και μερικές δίκυκλες φώτο.
Με τη Ρένα
Με τον αδερφό μου (κέντρο) και το φίλο μου Χρήστο (αριστερά)
Και μια μοναχική
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
αι γεια σου και σε περίμενα από το πρωί να ανεβάσεις φωτό
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
it was nothing, just the normal thing to do at the time
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου