Σελίδα 14 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 287

Θέμα: Κάτι πρέπει να γίνει με τους μπινέδες με Xenon

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Όταν όμως σου κόβουν χαρτάκι στο μπλόκο για έλλειψη σιγαστήρα φωνάζουμε.
    Είναι δυνατόν ποτέ να ασχολείται η αστυνομία με τέτοια θέματα?

Η αστυνομία όχι.

Η τροχαία, γιατί όχι; Δουλειά τους δεν είναι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Η αστυνομία όχι.

Η τροχαία, γιατί όχι; Δουλειά τους δεν είναι;
    Πιστεύεις ότι θα βγάλεις άκρη αν σε σταματήσει η τροχαία και σου κόψει κλίση για φώτα ενώ φοράς τα μαμά ή καραγκιοζομπλέ λάμπα βενζινάδικου?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Πιστεύεις ότι θα βγάλεις άκρη αν σε σταματήσει η τροχαία και σου κόψει κλίση για φώτα ενώ φοράς τα μαμά ή καραγκιοζομπλέ λάμπα βενζινάδικου?
    Μισό.
    Η συζήτηση ξεκίνησε από τα xenon.
    Αν με σταματήσει η τροχαία και μου κόψει κλήση γιατί τυφλώνω μέχρι και τα κοάλα στην Κίνα, δίπλα στο εργοστάσιο παραγωγής των xenon που φοράει το χρέπι μου, τι "άκρη" πρέπει να βγάλω; Αν μάλιστα αντί για κλήση απλώς με στείλουν και δικαστήριο γιατί αυτό που κάνω είναι επικίνδυνο για όλους τους άλλους στο διάβα μου και κρατήσουν και το επικίνδυνο μηχανάκι μου σε μάντρα μέχρι να πάω να αλλάξω φώτα, σε τί πρέπει να βγάλω "άκρη";

Άν απλά φοράω καραγκιοζομπλέ λαμπιόνι και το φανάρι υπολειτουργεί χωρίς όμως να τυφλώνει κανέναν, δεν ξέρω αν προβλέπεται ποινή.

**προσθήκη: αν φοράς τα μαμά και είναι αρύθμιστα και ψάχνουν για ζωή σε άλλους γαλαξίες, ορθώς θα σου κόψουν και κακώς θα ψάξεις να βρεις "άκρη". Το βιδάκι που τα πάει πάνω/κάτω όλοι θα έπρεπε να ξέρουν που είναι και δεν χρειάζεται παρά δευτερόλεπτα για να τα φέρεις εκεί που πρέπει, υπό όποιο φορτίο.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 24/10/2015 στις 10:01.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Τον Μητσο θα τον πυροβολω μεχρι να δω λουκανικα....
    o Μήτσος κατόπιν υποδείξεών μου έχει αποκτήσει gourmet διατροφικές συνήθειες εντρυφώντας σε εδέσματα όπως καραβίδες σε σάλτσα ούζου, καβούρια σε στρώμα από λεμονόφυλλα, ζελέ γαρίδας με νιφάδες τόνου κλπ.

τα λουκάνικα μου τάδωσε να τα πετάξω...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μισό.
    Η συζήτηση ξεκίνησε από τα xenon.
    Αν με σταματήσει η τροχαία και μου κόψει κλήση γιατί τυφλώνω μέχρι και τα κοάλα στην Κίνα, δίπλα στο εργοστάσιο παραγωγής των xenon που φοράει το χρέπι μου, τι "άκρη" πρέπει να βγάλω; Αν μάλιστα αντί για κλήση απλώς με στείλουν και δικαστήριο γιατί αυτό που κάνω είναι επικίνδυνο για όλους τους άλλους στο διάβα μου και κρατήσουν και το επικίνδυνο μηχανάκι μου σε μάντρα μέχρι να πάω να αλλάξω φώτα, σε τί πρέπει να βγάλω "άκρη";

Άν απλά φοράω καραγκιοζομπλέ λαμπιόνι και το φανάρι υπολειτουργεί χωρίς όμως να τυφλώνει κανέναν, δεν ξέρω αν προβλέπεται ποινή.

Σε σταματάει λοιπόν και σου κόβει κλίση για τύφλωση κοάλα στην κίνα με τα xenon σου.
    Μόνο που εσύ φοράς αλογόνο.
    Που θα βρείς το δίκιο σου?

Τυφλώνει το φως όντως; Καλά έκανε. Το τι είδος είναι η λάμπα δεν ενδιαφέρει.

Αν είναι μνόπανο και κόβει κλήση απλά γιατί του είπαν βγες και μη γυρίσεις αν το μπλοκάκι έχει κενές σελίδες (φημολογείται ότι συμβαίνει κατά περιόδους, δεν έχω ίδια γνώση προφανώς), εκεί το πράγμα μπλέκει γιατί δεν έχω ιδέα τι προβλέπεται.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Καλα απο θεμα τεχνικης καταρτισης τις τροχαιας, ειναι να γελανε και τα κοαλα....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Τεό εγώ και εσύ που μας πλησιάζει ο ΑΤΕΜ (αγνώστου ταυτότητος εποχούμενο μαλακιστήρι) και βλέπουμε μιά λάμψη και αν είναι νύχτα πολλές φορές τίποτα άλλο για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να φύγει ο ΑΤΕΜ από απέναντι, έχουμε "τεχνική κατάρτιση" για φώτα;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Καταλαβαινω τι θες να πεις.
    Το "στραβο"φως ειναι επικινδυνο οτι τεχνολογιας και αν ειναι.
    Απλα η ενσταση του stefanou ειναι (an katalaba kala) οτι αν τα κινεζοξενον αν ειναι παραβαση ,τοτε θα πεφτουν κλησεις βροχη απο εσφαλμενη διαγνωση του Τροχαιου.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Σε σταματάει λοιπόν και σου κόβει κλίση για τύφλωση κοάλα στην κίνα με τα xenon σου.
    Μόνο που εσύ φοράς αλογόνο.
    Που θα βρείς το δίκιο σου?
    Σε μια ιδανικη χωρα, ακου εδω τωρα τι σκεφτηκα ο καριολης.

Κανε σκηνη στο μυαλο σου ....

Ενα βροχερο βραδακι σε ερημικο περιφερειακο δρομο, οι υπερασπιστες του ΚΟΚ, Τροχονομοι με Τ κεφαλαιο, αραζουν στο συνηθες μπλοκο που στηνουν πινοντας ενα ζεστο ροφημα τρωγοντας τα ντονατς τους.
    Ξαφνικα... απο το σχεδον ενα χιλιομετρο ευθειας, στο βαθος... εμφανιζεται μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΜΨΗ ... οχι, δεν ειναι κομητης, οχι δεν ειναι διαστημοπλοιο που προσγειωνεται, ουτε ειναι η Katy Pery που βγαζει πυροτεχνηματα απο τα βυζγια της.

Ειναι δυο τιτανοτεραστιοι αρχιδατοι καγκουρες, ενας GP800 υπερκυβισμενος σε καποια κρυφα νουμερα και ενας TDM900 με νιτρομπουκαλες παραμασχαλα που τα δινουν ολα για ολα στην κοντρα.
    ΩΩΩΩΩππππ τα λαγωνικα, κανουν σημα να σταματησουν οι δυο μαρσιποφοροι, ωστοσο... ο GP800 πυροβολαει, ραβει, ξηλωνει και εκτελει οτι κινειται (βλ. αντιστοιχο τοπικ) επομενως περναει μπροστα με 214,3km/h διοτι δεν φορουσε προστατευτικο κρανος και τα ματια του ειχαν γινει σαν πατζαρια αδυνατωντας να δει την τυφλα του στο μισο μετρο.
    Ο κακομοιρογλου ο TDM αφου ειχε γινει ενα με το τεποζιτο και εχασε τις αλλαγες 1η 2α 3η 4η ... επειδη το πηρε προχθες σε ανταλλαγη του Kymco Downtown επομενως οντας αργος σταματαει.

Εκει που τα οργανα βεβαιωναν στο μπλοκακι τις παραβασεις, για κρανος, υπερβολικη ταχυτητα, αποκρυψη πινακιδας κυκλοφοριας και τα σχετικα ... ενας απο τους μυστηριους τροχονομους, προσταζει στον TakisSWAG666 (το nickname στο φορουμ της μηχανης του οπου ζητουσε πληροφοριες για εξατμιση και HID) να βαλει μπρος τον κινητηρα, γιατι η εξατμιση ακουγοταν υπερβολικα εντονα!
    Βαζει μπρος ο Τακης, μαρσαρει 2-3 καλες ...

"Γαμω την Π&%$#ία μου για υπηρεσια τα χαραματα χρονιαρες μερες", ακουγεται μια βροντερη φωνη και βγαινει απο το πισω καθισμα του περιπολικου ο αξιωματικος, που ειχε ξαπλαρει για εναν υπνακο.
    Στραβωμενος τελειως απο τα HID ... βλεποντας ολη αυτη την κατασταση και τα προστιμα που μεχρι στιγμης εισεπραξε, ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ!

ΤΙ ΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ !?!?! Κυνηγουσες εξωγηινους βραδιατικα?? Θα μαθεις τωρα, για τις αλλαγες που εγιναν πριν μερικους μηνες στον ΚΟΚ !!!
    Ω τι συμπτωση, πριν λιγο καιρο, ειχαν γινει τροποποιησεις στον ΚΟΚ, με νεα προστιμα, μεταρρυθμισεις στον τροπο λειτουργιας των ΚΤΕΟ κτλ ...

Πηγαινει στο ανακριτικο, τσιμπαει το μαρκουτσι με το τριποδο και στηνουν τη μηχανη στα 10 μετρα απο αυτο με τον αναβατη επανω. Κακη δεσμη, 40% παραπανω απο το οριο φωτεινοτητας στον καθετο αξονα!
    Βεβαιωνουν παραβαση, για επικινδυνη θάμβωση απο φωτα πορειας, τροποποιημενα αμφιβολου εγκρισης για δημοσια χρηση.
    400€ (το μισο σε 10 μερες) και αφαιρεση αδειας κυκλοφοριας για 30 ημερες.

Με συνοπτικες διαδικασιες και κλαμα απο τον Τακη, για τη λυπητερη ... το συνεργειο αναγκαζεται αρων αρων να τα μαζεψει γιατι προεκυψε κληση απο το κεντρο. Αφορα δικυκλο που εξετραπην της πορειας του και προσεκρουσε μετωπικα σε διερχομενο αυτοκινητο απο το αντιθετο ρευμα... για "αγνωστους λογους"!

Σε μια ιδανικη χωρα, χωρις πολλα-πολλα ... ενα γαμημενο φωτομετρο η τι σκατα συσκευη ... ενα μπλοκο και 2-3 λεπτακια για να διαπιστωθει το απλο, αν στραβωνουν η οχι τα φωτα.
    ΤΕΛΟΣ. Α! Και το προστιμο κυμαινεται απο 200 εως 700 γιουρια για θαμβωση.

@Τεογτπ
    Το κατάλαβα. Για εμένα σημασία δεν έχει το αίτιο, έχει το αποτέλεσμα. Ότι προέλευσης και να είναι το xenon, η λάμπα, το led ή το ρεσώ που θέλει ο καθ' ένας να βάλει για φως, αν τυφλώνει πρέπει να τον σκίζουν. Δεν ξέρω αν με ενοχλεί γιατί γερνάω και κουράζομαι και αυξάνεται η φωτοευαισθησία μου, πάντως μερικές φορές πραγματικά νιώθω κίνδυνο από το άγνωστο μπροστά μου, όσο ο ΑΤΕΜ απολαμβάνει την διαδρομή του χαρούμενος που "τον είδα" και που "κάνει τη νύχτα μέρα να'ουμ".

Αν θέλεις, στην διακριτική ευχέρεια του οργάνου να πει σε κάποιον που παραφόρτωσε το μηχανάκι και ενοχλούν οι στοκ/σωστοί προβολείς "έλα να σε βοηθήσω με την ρύθμιση, σε τελική ανάλυση και εσύ θα βλέπεις πιο καλά στο ταξίδι σου" και το να διακρίνει από τον κάφρο που απλώς ενοχλεί χωρίς λόγο.

Τα κινεζοxenon και οι κακές λάμπες πιθανώς είναι παράβαση γιατί τα εισάγει ο ππρς που θέλει να βγάλει ένα "μεροκάματο τώρα στην κρίση ρε φίλος" ή που τα φέρνει μόνος του ο οδηγός από το αλιμπαμπά.τσάινα.κομ και δεν έχει έγκριση ούτε καν για κινέζικο δρόμο. Άλλο αυτό.

**
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Προβολή μηνύματος
    ...
    Το απλοϊκόν του ότι πχ έξω από την τροχαία Κηφισιάς περνάνε εκατοντάδες ακράνωτοι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και μπλόκο βλέπεις πχ κανένα βραδάκι για ασφάλειες ή για χρέη, με βεβαιώνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι ουσίας. Δεν υπάρχει βούληση σε κανένα επίπεδο. Ο πολίτης αν την φάει θα ψάξει να βρει το βύσμα να την σβήσει, ο τροχαίος αφού δει ότι κόβει 100 κλήσεις και για τις μισές τρώει άκυρο ή ξέχεσμα κάποια στιγμή απλώς θα πάρει φραπέ και ντόνατ και θα αράξει, εργαζόμενος με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια και την μέγιστη ηρεμία. Ανθρώπινο είναι όσο και να μην μου αρέσει.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 24/10/2015 στις 10:55.

Banned
    Οποισδηποτε άκυρος μη προβλεπόμενος φωτισμός, άλλου χρώματος σχήματος που μπορεί να αλλοιωσει σχήμα κλπ (ταινίες led, φώτα νέον-μαχητες των δρόμων κλπ) είναι παράβαση και προβλέπετε μέχρι ακινητοποίηση μέχρι αποκατάστασης,ακομα και τα πιτσιλιστιρια με φωτάκια είναι μέσα σε αυτά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Οποισδηποτε άκυρος μη προβλεπόμενος φωτισμός, άλλου χρώματος σχήματος που μπορεί να αλλοιωσει σχήμα κλπ (ταινίες led, φώτα νέον-μαχητες των δρόμων κλπ) είναι παράβαση και προβλέπετε μέχρι ακινητοποίηση μέχρι αποκατάστασης,ακομα και τα πιτσιλιστιρια με φωτάκια είναι μέσα σε αυτά
    Χωρίς πλάκα, θα έπρεπε να έχει ακινητοποιηθεί το μισό μενίδι/περιστέρι/κορυδαλλός/αγιαμπάρμπι/νίκαια και λοιπαί αγωνιστικαί δυνάμεις.
    Δεν ξέρω ούτε μία περίπτωση να έχει εφαρμοστεί. Δεν μπορεί, όλο και σε κάποιο φλόρουμ θα είχε παίξει το "τα καρακώλια μου πήραν το εργαλείο θα τους μπιπ".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παιδιά τσάμπα το ζαλίζετε… Δεν υπάρχει λόγος για ύπαρξη μέτρησης των φώτων σε τυπικό τροχαίο έλεχο… Δεν χρειάζεται… Όλες οι μετατροπές σε ξένον με αλλαγή λάμπας σε συμβατικό προβολέα είναι ΕΞ’ ΟΡΙΣΜΟΥ προβληματικές, παράνομες,, εκτός νόμιμων ορίων κυκλοφορίας και αποτελούν το 99% των φορεμένων ξένον. Και έτσι θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται από την τροχαία.
    Τι μηχανήματα και κουραφέξαλα... Σε σταματάνε, βλέπουν ότι ο προβολές είναι συμβατικός με φορεμένες ξένον, και επιτόπου πέφτει η κλήση και γιατί όχι η ακινητοποίηση του οχήματος ως επικίνδυνο. Το κάνεις εντατικά για 1 μήνα και να δεις μετά πως μέσα σε ελάχιστο διάστημα πέφτει σύρμα και όλοι έχουν ξαναφορέσει τα μαμά. Ούτε ειδικά συνεργεία ελέγχου, ούτε μηχανήματα, τπτ. Βούληση, κοινή λογική, και πολιτικό θάρρος θέλει…

Σελίδα 14 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF