Τα φρένα δεν τα έχω ζορίσει ακόμη, η ανάρτηση εμπρός είναι ιδανική όπως είναι ρυθμισμένη τώρα στο default.
Ο αέρας του fairing έρχεται κατευθείαν στο στήθος, σκύβοντας δεν νοιώθεις τίποτα.
Λογικά με το ABS πρέπει να μπαίνεις με όσα και να φρενάρεις άφοβα ακόμη και μέσα στη στροφή, είδωμεν...
Περιμένω κάτι μπιχλιμπίδια, κάλυμα μονόσελου συνεπιβάτη και αναδιπλούμενη βάση πινακίδας. Η δική του βάση πινακίδας παραδόξως λύνεται και γίνεται βίδες, αφαιρείς τα μαμίσια φλας και τα βάζεις στην καινούρια βάση, χωρίς να πειράξεις τα ηλεκτρικά. Για after market τελικό εξάτμισης σκεφτόμουν αλλά δεν θα το κάνω, γιατί αφαιρείς αναγκαστικά την πεταλούδα του μαμίσιου τελικού. Μηδαμινή ωφέλεια μπροστα στην τρύπα ροπής που θα κάνεις στην απόδοση. Αυτό που παρατηρώ επίσης είναι πως όταν δεν το έχω βάλει να δουλέψει κάποιες ημέρες δεν παίρνει με την πρώτη, σε ξένα φόρα διάβασα πως θέλει ελάχιστο γκαζάκι, θα το κάνω και θα ενημερώσω τι παίζει. Επίσης το λαμπάκι του ABS μια με δύο φορές άργησε να σβήσει, έσβησε λίγα μέτρα αφού είχα ξεκινήσει. Κατά τα άλλα το κιβώτιο είναι λίγο θορυβώδες αλλά όχι ασαφές, θα το δω στην αλλαγή λαδιών.
δεν γινεται να αφησεις την πεταλουδα πανω και να αλλαξεις μονο του τελικο? στα περισσοτερα συνηθως ειναι πριν το τελικο, το οποιο βγαινει αν ξεβιδωσεις το σφυγκτιρακι που εχει. το σασμαν λογικα θα στρωσει σιγα σιγα, ισως μετα την 1η αλλαγη λαδιου.
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Τελευταία τροποποίηση από notakos600; 24/10/2015 στις 20:39.
την εχουν βαλει μεσα στο τελικο τα τζαπονια. nice. λογικα, ολο και καποιο κολπακι θα βρουνε τα αμερικανακια για να την παρακαμψεις οταν βγαλεις το τελικο (μπορει και εχουν βρει ισως).![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Το ABS όπως λέει και ο theo δεν είναι πανάκεια. Σε δοκιμή που έκανα σε άδειο και γλιστερό δρόμο (για λιγότερα χιλιόμετρα και μικρότερες δυνάμεις) της πόλης, εμένα πάντως με τρόμαξε. Ήταν ευθεία και απλά το έδωσα μια ελαφριά αριστερή κλήση και φρενάρισα. Ο τροχός στιγμιαία μπλοκάρει και έφυγε αρκετούς πόντους προς τα δεξιά. Αν έπρεπε να συνεχίσω να στρίβω και να φρενάρω συγχρόνως, πιστεύω θα μ έριχνε. Μόνο σε ευθεία αν κάνει κάτι. Αν το δοκιμάσεις, να σκέφτεσαι ότι ΔΕΝ έχεις ABS και περιμένεις μπλοκάρισμα.
Εκτός αν τα καινούρια ABS είναι πιο εξελιγμένα (που δεν νομίζω) η εγώ γέρασα και τρομάζω πιο εύκολα. (που δεν νομίζω)
Καλοτάξιδο κι από μένα.![]()
Notako γιατί τα πουλάς ήδη τα έξτρα; Ελπίζω να είναι απλά επειδή δε σου αρέσουν.