Μάγκες τα λέμε σε καμμια 5άρα χρόνια...εγώ παραιτούμαι απο τα πόστ του GP....Όποιος θελει να δεί κλωτσομπουνίδια στην πίστα και στις προσπεράσεις ας πάει να παίξει ενα road rush στο playstation να του περάσει...δεν ειναι Kick boxing είναι πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας μη το ξεχνάτε..και το πόδι στην κάμερα απο το ελικόπτερο φαίνεται ξεκάθαρα παρατεταμένο και το μαζεύει στην πουστιά...τύφλα να χει ο ανατολάκης...
και μόνο που δεν του έχει βγεί μαύρη ακόμα...είναι απίστευτο
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Σε μια ανάλυση που έκαναν κάποιοι στο βίντεο στην Αγγλία λένε οτι το πόδι του Ρόσσι μπλέχτηκε στο φρένο του ΜΜ και έτσι τραβήχτηκε το γόνατο. Αλλά όλα είναι ρευστά.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Μεγάλο ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ασχέτως τα 9 πρωταθλήματα.... όχι οτι δεν το ξέραμε βέβαια αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε...![]()
φάνηκε οτι ο mm άφησε τον Χόρχε να περάσει, για το πέσιμο δεν έχω ακόμα άποψη , θα πρέπει να το δούμε από πολλές κάμερες, πάντως ο μικρός επίτηδες κοντράριζε έτσι τον ρόσι.
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
Δυο στροφές πριν, ο ΜΜ κόβει φανερά την αγωνιστική γραμμή του Γιατρού με τρόπο που αν το παθαίνατε εσείς, θα βγαίνατε στο "Σε είδα" και θα κράζατε για μέρες.
Δεν έπρεπε να τον ρίξει (ΑΝ τον έριξε), αλλά μόνο μια εξήγηση μπορώ να δώσω.
Αν ο Γιατρός ένιωσε ότι απειλείται από τον ΜΜ, οπότε ο αγώνας ήταν "ο θάνατός σου η ζωή μου", και για αυτό αντέδρασε έτσι.
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο ΜΜ δεν είναι και ο πιο safe οδηγός για να παλεύεις μαζί του...
Και τονίζω ΞΑΝΑ ότι δεν έπρεπε να τον ρίξει (αν τον έριξε).
Στην τελική, θα έπεφτε μόνος του λίγο παρακάτω. :P
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
Το ότι επίτηδες ο μικρός μπήκε σε μάχη με τον γιατρό κ ρίσκαρε πτώση ενός από τους δύο προφανώς δεν φάνηκε πουθενά... Αλλά μάλλον έκανε διαχείριση ελαστικού!!!![]()
Ride(s) the wind of change...