Καμία σχέση...α) ο ΖΖ τιμωρήθηκε άμεσα...β) ο ΖΖ δεν υποστηρίχθηκε από τα media..γ) ο ΖΖ υποστηρίχθηκε από το κοινό
Θυμάσε ρε φίλε τον αγώνα του 15 στη μαλαισια; Το οτι δεν εχει βγει μαύρη λέει πολλα πάντως.
Καθαρη περιπτωση...zidane...αν με εννοητε...
Ολα τα δικια ο Γιατρος , αλλα....το εχασε το δικιο του.
![]()
Η φαφουτα τρωει φρουτα και για μας ....ουτε γιαρμας !
Σε κάποια φάση (κανα γύρο πριν την "ατυχία" του ΜΜ) που σηκώνει το χέρι ο Γιατρός σε φάση διαμαρτυρία τί έγινε; Έχει κανείς εικόνα; Ή ήταν απλώς γκρίνια για τις "επιθέσεις" του μικρού;
Το γεγονός ότι κανένας πλέον δεν βλέπει τον αγώνα αλλά σχολιάζει είναι ενδεικτικό... Κρίμα για τον ΜΜ, κρίμα και μεγαλύτερο για τον Rossi, ολίγιστοι και οι 2 τους. Ο ένας αφήνει ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ τον αντίπαλό του να ξεφύγει αβάδιστα και αβίαστα και μετά τρώει τα λυσσακά του σε μάχη σώμα με σώμα με τον Rossi, ο οποίος (κατ' εμέ όπως το είδα από τη δική μου οπτική) τον κλωτσάει και τον πετάει έξω. Ο Rossi τελικά έπεσε θύμα της "τακτικής" του να ανάψει φωτιές και όπως λέει η σοφή παροιμία έπεσε ο ίδιος μέσα στο λάκκο που έσκαβε. Ξαναλέω, κρίμα να βλέπεις τέτοιες πρακτικές από παγκόσμιους πρωταθλητές...
Δεν μπορεί κανείς να αποδείξει ότι ο ΜΜ επίτηδες κοντράριζε το γιατρό και έστρωσε χαλάκι στο Λόρε. Ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει. Αλλά με ότι έκανε ο doc τα πέταξε όλα δυστυχώς. Νομίζω κι εγώ ότι θα υπήρχε θεία δίκη παρακάτω (σ' αυτόν ή τον τελευταίο αγώνα) αλλά όχι έτσι ρε doc, όχι έτσι.
Φύγαμε...
Νέα ανάλυση σε κάμερα λέει οτι δεν τον κλώτσησε πάντως. Ο ΜΜ είχε 2 σκοπούς στον αγώνα : 1. Αφήνω τον αχώ να περάσει 2.Ρίχνω τον Ρόσσι η τον καθυστερώ και γι'αυτό τον κόντραρε τόσο μαλακισμένα όπως όλοι είδαμε αλλά το πέσιμο μας έκανε να το ξεχάσουμε.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
"Τζαρτζάρισμα" δεν ήταν;
Στα σοβαρά τώρα, δεν έχω εικόνα από παρόμοια περιστατικά ή από τους ακριβείς κανόνες αλλά μου φάνηκε σχετικά "νόμιμο". Δηλαδή, οι τελευταίες στροφές, έτσι όπως πηγαίναν, ήταν "ο θάνατός σου η ζωή μου"... Δεν το λες και ευγενή άμιλα! Θέλω να ξαναδω το πλάνο από το ελικόπτερο για να αποφανθώ! Με καμία δόση τρολλαρίσματος...