Θύματα του μάρκετινγκ...![]()
Παρε το varadero.
ετσι..?νετα σκετα?εμ θα μου πεις ετσι γινονται αυτα..στο τσακ-μπαμ...
σωστα μιλας κ οντως δεν το εχω καβαλησει,η αληθεια ειναι οτι πριν ανοιξω το θρεντ ειχα μιλησει με τον ανθρωπο κ κανονισαμε για την επομενη Τριτη αυτο ακριβως που περιγραφεις.
ενα χιλιαρικο θα δωσεις να το παρεις
μετα θα θες αλλα για να το φερεις στα μετρα σου
και μετα θα σου λειπει η χρηση παπιου του 650
η φυσικη εξελιξη του transalp ειναι vstorm, ιδια φιλοσοφια καλυτερο παντου
αλλιως κατσε εκει που εισαι γιατι το δικο σου μονο με βενζινη εχει αλλα τοσα χλμ να κανει ευκολα
Πάρτο μωρέ το Varadero αν το κάνεις κέφι, ιδίως αφού ξέρεις το ιστορικό του . Έτσι κι αλλιώς δε φαίνεται παράλογο στις τωρινές σου συνθήκες. Λες πόλη όχι γιατί παίζει αμάξι. Καμιά μακρινή βόλτα μονοήμερη ή διήμερη. Οπότε μεγαλύτερη μηχανή = καλύτερα, πιό άνετα. Αν έλεγες ότι κινείσαι καθημερινά πόλη θα σου έλεγα κράτα το ΤΑ. Και για να προλάβω το Mostradamo, βγάλε επαγγελματικό δίπλωμα μη σε τσακώσουν, δήλωσέ το στους ημιυπαίθριους,βρες μια ασφαλή μαρίνα να το ελλιμενίζεις όταν έχει μποφόρ και είσαι κομπλέ![]()
...
Τελευταία τροποποίηση από George_M.; 26/10/2015 στις 17:56.
το λοιπον,σημερα ειχα 2 ραντεβου ετσι για να ικανοποιησω εστω κ οπτικα την ματαιοδοξια μου.
πριν απο αυτα ομως περασα κ εκανα ενα απο κεινα τα καλα τα πλυσιματα στην ΤΑ τα ψαρωτικα,με κερια,σιλικονες,κ λοιπα πασαλειψατερ...ειχα τον σκοπο μου
το πρωτο Βαρα φαινοταν εξωτερικα οκ,χωρις φθορες αλλα μολις που ειπε οτι τελικα δεν ηταν πρωτο χερι ακριβως αλλα αγορασμενο μεταχειρω απο ''γνωστο μαγαζι'' της Αθηνας που πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες ηπια μονορουφι τον καφε κ αλλαξα την πρωτη 2-3χιλ μετα...
το δευτερο ηταν εκεινο του ''νοικοκυρη'' που ελεγα αρχικα,οντως πρωτο χερι αλλα ηθελε λαστιχα κ σε 1000χιλ το μεγαλο σερβις των 48χιλ.
δλδ +400 ευρω με το καλημερα!!ενω ειχε κ μια (οπως ολα) ''στατικη πτωση''...με κατι παρασημα που επιμελως δεν φαινοταν στην φωτο της αγγελιας.
εκει εφυγα με 2α ρελαντι κ προεκλογικα ''θα'' επικοινωνησουμε,''θα'' το σκεφτω κτλ...
γμσταυρησα την φατσα μου που πιστεψε οτι υπαρχει περιπτωση να βρει Βαρα-μεκανακι με κοντινη τιμη κ τοσο προσεγμενο οπως το ΤΑ που βλακωδως ηθελα να αλλαξω.
παρακαλω να κλεισουν τα πρακτικα με συνοπτικες διαδικασιες!!ευχαριστω απαντες για οσα απαντησατε!!
(ο σκοπος του πλυσιματος ηταν να δω αντιδρασεις κ τεσταρισα κατα ποσο θα επηρεαζε η καλη εξωτερικη εμφανιση στα παζαρια,πραγματι μολις το εβλεπαν τα εχαναν κ ανετα τους επαιζες 300 ευρω πανω).
Τελευταία τροποποίηση από George_M.; 26/10/2015 στις 18:02.