Aντε καλοταξιδο.![]()
Και μετα θα σε δουλευουμε με το δελο που πηγες και πηρες
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Δεν πιστευω να εκανες καμια μ@λακια και να εδωσες και λεφτα απο πανω για να σου φορτωσει ο αλλος το διπλοκαμπινο....
Quod me nutrit... me destruit.....
οχι ρε δεν πηρα το θεριο,αντιθετως το ακυρωσα εντελως,οπως λεγατε κ σεις ειναι πολυ χοντρη ρε παιδι μου,καμια σχεση με την φινετσατη σιλουετα του ΤΑ...εγω ειμαι φιτ νοματεος....δεν ταιριαζουμε.
Κρατα το ΤΑ
Καλά έκανες κατά τη γνώμη μου.
Εφόσον δεν θες να τρως μακαρονάδα (και να μη φεύγει η παρμεζάνα) στα 200+ είσαι μια χαρά με το ΤΑ
![]()
Φύγαμε...
Στο φιλο ελ-γκατο απαντω αν και το θρεντ εχει τελειωσει αφου ο φιλος αποφασισε να κρατησει το ΤΑ και καλα εκανε απο την αποψη οτι τα βαραντερο που του προσφερθηκαν δεν αξιζε το κοπο να τα ψαξει σοβαρα...θα του ελεγα ομως να δοκμασει ενα CBF 600 που ειναι στα οικονομικα του δεδομενα για να συγκρινει με το ΤΑ και να καταλαβει οτι εχει μια ξεπερασμενη μοτο χ ωρις φρενα...
Απαντω λοιπον στο φιλο και τον ενημερωνω οτι στα 152 χλμ αποσταση ανω ιλισια-ξυλοκαστρο, με ταχυτητες σε αττικη οδο και εθνικη απο 140-200 στο κοντερ, βενζινη 97 αρα σελ, καιω 11 λιτρα, παρα πολυ καλη επιδοση για μοτο σχεδιασης δεκαετιας 90....
Και επειδη οπως ειπα ενα βαραντερο ακομα και σημερα καλυπτει πολλες αναγκες και ειναι ιδιαιτερα χρηστικο, υπςρχουν ΜΚ3 στα 5 χιλιαρικα πλεον με ολες τις βελτιωσεις που χρειαζονται και ετσι δεν χρειαζεται να σκασει ,αποιος εξτρα χρηματα ...
Ακομα και σημερα παραμενει μια πλυ τιμια μοτο και προσωπικα σιγ; σιγα που πλησιαζω τις 100.000 χιλιομετρα θα την κρατησω αρκετα ακομα αφπυ ουσιαστικες βλαβες δεν βγαζει αυτο το μηχανημα...το μονο που σχεδιαζω καποαι στιγμη ειναι να βαψω τα πλαστικα της πλυ εχουν ξεθωριασει...εεε..για μια μοτο πο υ καθε μερα- νυχτα ειναι εξω σε καθε καιρο και θερμο,κρασια επι 8 χφονια, εε..χαλαλι της..
@ zopas Το θέμα είναι να γουστάρουμε αυτό που έχουμε (όποιο κι αν είναι αυτό) ,κ να'μαστε καλά για να το χαιρόμαστε κιόλας.
Αφού σου αρέσει εσένα φίλε μου ,στους υπόλοιπους περισεύει.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "