Ο ξινός είχε κάνει δηλώσεις μετά την νίκη που του πήρε ο αδιάφορος τσόγλανος και του έκοψε 5 ποντάκια;
Εκεί ήταν καλά που ανακατεύθηκε σε ένα πρωτάθλημα που δεν μπορεί να κερδίσει;
Α ναι. Μετά συμφώνησαν να συμμαχήσουν εναντίον του Άσπιλου.
Τέλος από μένα παιδιά, πάμε για το φινάλε της σεζόν και ότι θέλει ας γίνει.
![]()
Και τον ψαρα κράζουν πάντως για τη θέση που πήρε.
Δεν υπάρχει περίπτωση να τερματίσει ο MM μπροστά από τον JL στη Valencia... Θα κάτσει να φυλάει νώτα...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Τι να πω, θα φανεί οσονούπω, αλλά μετά τα όσα γίνανε δεν θα μπλεχτεί παραπάνω απ' όσο χρειαστεί. Ο μισός εγωισμός του σίγουρα θα λέει να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε και ο άλλος μισός να κάνει ότι κάνουν οι μεγάλοι αναβάτες, να προσπαθήσει να κερδίσει δηλαδή τον αγώνα.
Το ότι είπε κάτι ένας παλιός αγωνιζόμενο
Δεν είναι και πανάκεια ούτε ευαγγέλιο
Απο τα καλυτερα -τελικα- της Μαλαισιας....
http://www.motogp.com/en/video_updat...ysiangp/188534
Inochi, ρε!
Για οσο.
Δεν μπορούσε να γίνει καλύτερη προσέγγιση από αυτή του TROOPER.
Για να την συνεχίσω λίγο παραπέρα, κακώς τιμωρήθηκε ο VR αλλά έτσι ίσως πάει νευριασμένος να καθαρίσει στην Βαλένθια. Είναι και ο λόγος που ανησυχεί πάρα πολύ και το μαλακισμένο ο γλυφιζουράς. Η τιμωρία δεν τον σκότωσε τον VR, δεν του έδωσε το πρωτάθλημα στα χαρτιά. Αντίθετα φοβάτε και τρέμει για έχει πληγωθεί αλλά δεν έχει "πεθάνει" ο VR.
Το άγχος είναι πλέον σε αυτόν. Αυτός είναι σε "πλεονεκτική" θέση. Είναι σχεδόν σίγουρος πρωταθλητής, αλλά σχεδόν.
Επιπλέον Ξέρει πως αυτή η ανίερη - άτυπη συμμαχία με τον π0υτ@ν@κ! του τον ΜΜ, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εκτός εάν θέλει ο πιτσιρικάς να καταστρέψει την καριέρα του.
Ο ΜΜ θα κάνει τα πάντα για να νικήσει στην Βαλένθια. Δεν θα προστατεύσει άλλο τον γλυφιτζουρά , για να μην σημαδευτεί το όνομά του και να μην επιβεβαιώσει για τρίτη φορά τον VR.
Ο Danos θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, θα τρέξει για να κερδίσει. Το κάνει στους τελευταίους αγώνες και είναι ο μόνος που μέχρι στιγμής έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων (θα έλεγα στο ύψος του αλλά μάλλον δεν θα αποτύπωνα αυτό που πραγματικά ήθελα να πω - και εγώ 1,70 είμαι).
Έτσι λοιπόν ένας λυσσασμένος και πνιγμένος από την αδικία VR είναι ικανός για τα πάντα, εξάλλου εάν έρθει 3ος o JL αρκεί να έρθει ο VR 6ος, δύσκολο αλλά όχι απίθανο. Το πληγωμένο θηρίο δεν έχει να χάσει τίποτα πια, δεν έχει άγχος για τίποτα.
Και όλα αυτά τα ξέρει, γιαυτό έκανε σαν γκομενάκι όταν έμαθε οτι ο βασιλιάς δεν πέθανε.
Ομολογώ οτι αυτό είναι το κρυφό όνειρό μου, μπορεί να κάνω λάθος στις εκτιμήσεις μου, αλλά σίγουρα ο TROOPER έκανε την καλύτερη ανάλυση σε αυτές τις 80 σελίδες.