sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Απο την ομάδα του CSS επιβεβαιώνεται η επισκεψη..
https://www.facebook.com/California....9281170115455/
Αλλο είπα εγώ tomy, κι άλλο εννοώ. Θα τα πούμε εκεί!
Ο Άγκο στην Ελλάδα και δεν το ξέρει κανείς.....
Οκ ούτε την πρωταπριλιά αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα.
(και στα Μέγαρα???)
να τον πάμε στον Άγιο τον άνθρωπο να τον κεράσουμε λουκουμάδες.
Πιο πολύ θα χαρεί, είμαι σίγουρος.
υγ
Μήπως έχει κανένα αμόρε ρε παιδιά ο άνθρωπος και ερχετε ιγκόγνιτο???
![]()
ανανήψαντας
Ναι, το κατάλαβα. Απλά υπερθεμάτισα κι εγώ!
Δεν είναι τουλάχιστον περίεργο οτι στην αφίσα που κυκλοφορεί δεν αναφέρεται κάν ποιός είναι ο διοργανωτής αυτού του event/trackday ?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Υποθέτω ότι ιθύνων νους είναι ο Χ.Α., γιατί εκτός της "τρέλας" του με το παρελθόν της αγωνιστικής μοτοσυκλέττας, είναι ο μόνος που έχει τις επαφές, τις γνωριμίες και την δύναμη για μια τέτοια "μετάκληση". Το οργανωτικό/"οικονομικό" (απο άποψης συγκέντρωσης εσόδων) και επικοινωνιακό μέρος, προφανώς απο ότι ψάχνω και βλέπω -για να δηλώσω συμμετοχή- έχει ανατεθεί στους δύο γνωστούς οργανωτές (track days και σχολείου). Το γιατί δεν αναφέρονται, άγνωστο. Απόφασή τους. Προς στιγμήν, το μόνο που εύχομαι και ελπίζω, είναι να πάνε όλα καλά και να έρθει ο Αγκοστίνι. Ολα τα άλλα είναι βέβαια σημαντικά (γι' αυτό και τα επισημαίνουμε), αλλά πρέπει να μείνουμε στο γεγονός. Πάντως χάρις στο moto.gr έχουν ενημερωθεί πολλά παιδιά.
Τελευταία τροποποίηση από Doberman; 28/10/2015 στις 11:59.
Επειδή υπάρχει η τεράστια παρέα του moto.gr. Και επειδή πέρασαν οι εποχές που ο καθένας κρατούσε τις "αποκλειστικότητες". Σήμερα όλοι μαζί πρέπει να σπρώξουμε μπροστά αυτό που αγαπάμε, και το moto.gr είναι ο μοχλός.
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πληροφορήθηκα (Τετάρτη βράδυ 28/10) ότι είναι 100% σίγουρη η επίσκεψη του Αγκοστίνι το Σαββατοκύριακο, με εισιτήρια και ξενοδοχεία κλεισμένα, ενώ θα φέρει μαζί και την MV 500. Το event θα ξεκινήσει με Συνέντευξη Τύπου στο κτίριο του Καρτ στις 10:00 το Σάββατο και στη συνέχεια ο Ago θα μιλήσει, θα φωτογραφηθεί και θα υπογράψει αυτόγραφα στον κόσμο, ενώ θα μπει και στην πιστα με τους παλιούς αγωνιζόμενους για μια (σύντομη) βόλτα-parade. Το ίδιο πρόγραμμα και την Κυριακή, μέχρι τις 16:00, με διαλείμματα φυσικά, και ενώ θα τρέχει κανονικά το Track day. Μόνη αρνητική περίπτωση, η ανωτέρα βία. Ο καιρός του διημέρου συννεφιασμένος και κάπως κρύος, χωρίς βροχή. Το πρόγραμμα, στις σελίδες του CSS και του BS.
Τελευταία τροποποίηση από Doberman; 29/10/2015 στις 10:42.
Πήγε κανείς? Πώς ήταν?