Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 111

Θέμα: τους μαμεις η δεν τους μαμεις;;;ιδου η απορια..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    να πω και κατι για τους μαστορες που εγινε η κουβεντα πιο πισω.(γιαυτο και το εβαλα στο οφ τοπικ βασικα γιατι ηξερα πως θα γινει τετοια κουβεντα).
    καταρχην οσοι με γνωριζουν εστω και λιγο,ξερουν οτι δεν λεω παπαριες χαρην εντυπωσιασμου.δεν το χω,δεν με απασχολει.
    δευτερον.ξαναγραφω αυτο που εγραψα στην αρχη του θεματος.με το που πηγα στον δικο μου μαστορα,δεν το κοιταξε,με τον ηχο και μονο,πριν καλα καλα σταματησω,καταλαβε τι εγινε.τι να πω;ειναι τοσο αλανι;;;και οι αλλοι δεν το χουν;;;
    τριτον.ο πρωτος μαστορας ηταν 50+ ο δευτερος νομιζω περι τα 40.εφοσον ειπωθηκε απο ατομα που κατεχουν λιγο μηχανολογικες γνωσεις,μοιαζει ο ηχος του ρευματος στην προκειμενη περιπτωση, με αυτον της καδενας,δεν θα επρεπε να ριξουν μια ματι στις πιπες;οποτε ενα φαουλ ειναι αυτο.
    αν απτην αλλη το καταλαβαν,και μου ελεγαν:ρε φιλε ειναι αυτο κι αυτο,πρεπει να το φτιαξουμε και θελω 30 ευρω.σαφως και θα τα εδινα να συνεχισω το ταξιδι μου.
    αν τους χαλανε τα 30 ευρω για 5 λεπτα τι να πω;;;μαλλον ζω αλλου γιατι εγω δουλευω 6+ ωρες την μερα και 30 ευρω ΔΕΝ παιρνω μεροκαματο.
    α γειά σου με τους παπάρες....

πουτσ@@@@@@@@@

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    α γειά σου με τους παπάρες....

Kαι μετα λένε γιατι δεν παίρνει κανα τίτλο καμια ομάδα απο τη Σαλόνικα με τα ταγάρια
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Kαι μετα λένε γιατι δεν παίρνει κανα τίτλο καμια ομάδα απο τη Σαλόνικα με τα ταγάρια
    πουτσ@@@@@@@@@

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Ακη μην μασας ρε... Ολα γκουντ!!! Καθε εμποδιο για καλο φιλος!!!!!! Τωρα με τις μηχανικαντζες που εχουμε μπλεξει... Δυστυχως στην χωρα μας οι περισοοτεροι ειναι πολυ του μπλαμπλα και της πυρηνικης επιστημης.... Φακ ιτ.

Στην τελικη αφου ειστε καλα, ξεκινα σχεδια για το επομενο...
    .............

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    αφου δεν ηταν κατι σοβαρο, τελος καλο ολα καλα. το θεμα πως τα κτελ το εχουν ξεφτυλισει και οι μηχανικοι εχουν μαθει να τα κανουν ολα μηχανικα χωρις να νιαζονται για τον πελατη. ειναι μ@λ@κες και οι 2 στους οποιους πηγες, θα ειχανε και λιγο δουλεια και σκεφτηκανε να σου πουνε πως ειναι ακριβη ζημια για να φυγεις. βεβαια μπορει να ειναι τελειως ασχετοι και μην καταλαβανε τι εχεις οντως και θελανε να σε ξεφορτωθουνε γρηγορα.

ρε παιδια, μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται οι μ@λ@κες μηχανικοι να πνιγονται στη δουλεια και να εχουν το καλυτερο ονομα στην πιατσα αλλα οι λιγοι καλοι να εχουν ελαχιστους πελατες, ισα ισα για το μεροκαματο? ειναι τοσο ασχετοι οι περισσοτεροι οι ιδιοκτητες μοτοσυκλετων που δεν καταλαβαινουν οτι τους κοροϊδευει ο μηχανικος?

εχω παει σε μηχανικο για αλλαγη λαδιου-φιλτρου λαδιου και ερχεται πελατης με ον/οφ για αλλαγη αντιψυκτικου. ο μηχανικος απλα συμπληρωσε με νερο απο μπουκαλι που επινε, το δοχειο συμπληρωσης. ανετος τελειως, μπροστα στα ματια μου.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    αφου δεν ηταν κατι σοβαρο, τελος καλο ολα καλα. το θεμα πως τα κτελ το εχουν ξεφτυλισει και οι μηχανικοι εχουν μαθει να τα κανουν ολα μηχανικα χωρις να νιαζονται για τον πελατη. ειναι μ@λ@κες και οι 2 στους οποιους πηγες, θα ειχανε και λιγο δουλεια και σκεφτηκανε να σου πουνε πως ειναι ακριβη ζημια για να φυγεις. βεβαια μπορει να ειναι τελειως ασχετοι και μην καταλαβανε τι εχεις οντως και θελανε να σε ξεφορτωθουνε γρηγορα.

ρε παιδια, μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται οι μ@λ@κες μηχανικοι να πνιγονται στη δουλεια και να εχουν το καλυτερο ονομα στην πιατσα αλλα οι λιγοι καλοι να εχουν ελαχιστους πελατες, ισα ισα για το μεροκαματο? ειναι τοσο ασχετοι οι περισσοτεροι οι ιδιοκτητες μοτοσυκλετων που δεν καταλαβαινουν οτι τους κοροϊδευει ο μηχανικος?

εχω παει σε μηχανικο για αλλαγη λαδιου-φιλτρου λαδιου και ερχεται πελατης με ον/οφ για αλλαγη αντιψυκτικου. ο μηχανικος απλα συμπληρωσε με νερο απο μπουκαλι που επινε, το δοχειο συμπληρωσης. ανετος τελειως, μπροστα στα ματια μου.
    Καλα η αχαριστια παει συννεφο εδω μεσα!
    Ρε ο ανθρωπος δοκιμαζει τα ανταλλακτικα που θα τοποθετηθουν στο οχημα σου και εσυ γκρινιαζεις;
    Υμαρτον λεμε.................

Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    δεν ειμαι αχαριστος, καθε αλλο μαλιστα. του ειπα πως για τελεια δουλεια το καλυτερο ειναι το αυρα, το βικος δεν κανει.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Καλα η αχαριστια παει συννεφο εδω μεσα!
    Ρε ο ανθρωπος δοκιμαζει τα ανταλλακτικα που θα τοποθετηθουν στο οχημα σου και εσυ γκρινιαζεις;
    Υμαρτον λεμε.................

εισαι μλκς!!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος

μα αν δεν ξερεις ουτε τι ειναι το αντιψυκτικο ε θα πας συνεργειο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Μαθε οσο πιο καλα μπορεις το μηχανακι σου..
    Ειναι βασικο να ξερεις,και αν χρειαστει να επιδιορθωσεις κατι ακομη και σε ενα πρατηριο
    Δεν λεμε να αλλαξεις ρουλεμαν στροφαλου,αλλα να βαζεις χερι σχεδον παντου και να μην σε σταματουν μικροζημιες
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Αφου ξερεις καλα οτι οι περισσοτεροι μηχανικοι ειναι δια τον πεο και δεν ασχολουνται..
    Τα πτυχια δεν μου λενε τιποτα προσωπικα.
    Οσο ασχολεισαι εσυ με το μηχανακι σου,τοσο περισσοτερο θα το μαθαινεις και θα το''νιωθεις''

μονο τα απλα και τα βασικα καλο κανουν. ειναι και ψυχοθεραπεια

ακη μια περιπετεια ηταν δυσαρεστη μεν αλλα να μην σου ξανατυχει

να ενημερωσω και για τα περι ασφαλιστικης.πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να τους στειλω τα εισιτηρια με ταχυδρομιο και θα επικοινωνησουν μαζι μου.
    οταν εχω νεα θα ξαναποσταρω να υπαρχει..

κριμα ρε ακη και για την ταλαιπορια αλλα και για το ταξιδι, μερικες φορες αμα δε σε θελει, δε σε θελει το μπουρδελο.
    και μια για παρηγορια
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    κριμα ρε ακη και για την ταλαιπορια αλλα και για το ταξιδι, μερικες φορες αμα δε σε θελει, δε σε θελει το μπουρδελο.
    και μια για παρηγορια
    ε ναι..αν δεν σε θελει,δεν πα να γ@μιεσ@ι αναποδα δεν προκειτα να καταφερεις τιποτα..
    θενξ και τσακω μια να πιουμε παρεα

Παλαιό μέλος
    το 70% των μηχανικών είναι ψευτες και απατεώνες γιατι επίσις το 70% του κόσμου είναι ανήθικοι, κομπλεξικοί, ψευτες και βρωμιαρέοι (στην ψυχή). Και οι μηχανικοί άνθρωποι είναι, άρα προέρχονται απο αυτα τα ποσοστα.

Φυσικά άμα ρωτήσεις όλο αυτό το 70% θα σου πεί οτι "εγω ρε μλκ είμαι καλός άνθρωπος".

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    το 70% των μηχανικών είναι ψευτες και απατεώνες γιατι επίσις το 70% του κόσμου είναι ανήθικοι, κομπλεξικοί, ψευτες και βρωμιαρέοι (στην ψυχή). Και οι μηχανικοί άνθρωποι είναι, άρα προέρχονται απο αυτα τα ποσοστα.

Φυσικά άμα ρωτήσεις όλο αυτό το 70% θα σου πεί οτι "εγω ρε μλκ είμαι καλός άνθρωπος".
    Αυτό το ποσοστό απο που προκυπτει;
    Υπηρξε τηλ. γκαλοπ;
    Καλπες εξω απο καθε συνεργείο;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    μην κολάς στα ποσοστά μπορει να ναι και 80 ή 60, δεν έχει σημασία αυτο...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπαλάντα για τους ποιητές που δεν οδηγούνε
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2011, 20:50
  2. Μπαλάντα για τους ποιητές που δεν οδηγούνε
    από cityfly στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2009, 09:28
  3. Δεν Τους Αντέχω ΠΙΑ
    από metaltheo στο forum Off topic