Ακη μην μασας ρε... Ολα γκουντ!!! Καθε εμποδιο για καλο φιλος!!!!!! Τωρα με τις μηχανικαντζες που εχουμε μπλεξει... Δυστυχως στην χωρα μας οι περισοοτεροι ειναι πολυ του μπλαμπλα και της πυρηνικης επιστημης.... Φακ ιτ.
Στην τελικη αφου ειστε καλα, ξεκινα σχεδια για το επομενο...![]()
.............
αφου δεν ηταν κατι σοβαρο, τελος καλο ολα καλα. το θεμα πως τα κτελ το εχουν ξεφτυλισει και οι μηχανικοι εχουν μαθει να τα κανουν ολα μηχανικα χωρις να νιαζονται για τον πελατη. ειναι μ@λ@κες και οι 2 στους οποιους πηγες, θα ειχανε και λιγο δουλεια και σκεφτηκανε να σου πουνε πως ειναι ακριβη ζημια για να φυγεις. βεβαια μπορει να ειναι τελειως ασχετοι και μην καταλαβανε τι εχεις οντως και θελανε να σε ξεφορτωθουνε γρηγορα.
ρε παιδια, μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται οι μ@λ@κες μηχανικοι να πνιγονται στη δουλεια και να εχουν το καλυτερο ονομα στην πιατσα αλλα οι λιγοι καλοι να εχουν ελαχιστους πελατες, ισα ισα για το μεροκαματο? ειναι τοσο ασχετοι οι περισσοτεροι οι ιδιοκτητες μοτοσυκλετων που δεν καταλαβαινουν οτι τους κοροϊδευει ο μηχανικος?
εχω παει σε μηχανικο για αλλαγη λαδιου-φιλτρου λαδιου και ερχεται πελατης με ον/οφ για αλλαγη αντιψυκτικου. ο μηχανικος απλα συμπληρωσε με νερο απο μπουκαλι που επινε, το δοχειο συμπληρωσης. ανετος τελειως, μπροστα στα ματια μου.
it was nothing, just the normal thing to do at the time
δεν ειμαι αχαριστος, καθε αλλο μαλιστα. του ειπα πως για τελεια δουλεια το καλυτερο ειναι το αυρα, το βικος δεν κανει.![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
να ενημερωσω και για τα περι ασφαλιστικης.πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να τους στειλω τα εισιτηρια με ταχυδρομιο και θα επικοινωνησουν μαζι μου.
οταν εχω νεα θα ξαναποσταρω να υπαρχει..![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
κριμα ρε ακη και για την ταλαιπορια αλλα και για το ταξιδι, μερικες φορες αμα δε σε θελει, δε σε θελει το μπουρδελο.
και μιαγια παρηγορια
το 70% των μηχανικών είναι ψευτες και απατεώνες γιατι επίσις το 70% του κόσμου είναι ανήθικοι, κομπλεξικοί, ψευτες και βρωμιαρέοι (στην ψυχή). Και οι μηχανικοί άνθρωποι είναι, άρα προέρχονται απο αυτα τα ποσοστα.
Φυσικά άμα ρωτήσεις όλο αυτό το 70% θα σου πεί οτι "εγω ρε μλκ είμαι καλός άνθρωπος".
μην κολάς στα ποσοστά μπορει να ναι και 80 ή 60, δεν έχει σημασία αυτο...